Вайбър

• 359 984
  • 1 823
  •   1
Отговори
# 225
  • София
С рестарт не става, ако го преинсталирам дали ще се оправи?

# 226
Пробвай!

# 227
Ако го преинсталираш ще загубиш хронологията.

# 228
  • София
Ако го преинсталираш ще загубиш хронологията.

Да така е, но тя не ми е и много важна.

# 229
  • При елфите ...
Идвам с въпрос! Как да изтрия завинаги акаунта на Вайбъра на таблета си (DIVA), не само да го деинсталирам?!? Нямам инсталиран Вайбър на телефона си.  newsm78

# 230
Настройки, поверителност, деактивирай акаунт.

# 231
  • При елфите ...
Настройки, поверителност, деактивирай акаунт.

Благодаря! В настройки нямам поверителност... имам сигурност, предполагам, че е едно и също... но там няма деактивирай акаунт, поне аз не мога да намеря от къде да го направя... 

# 232
Да, в сигурност е, последната опция, трябва да скролнеш менюто до долу.

# 233
  • Пловдив
Може ли някой да помогне?
От два дни не ми работи микрофона при обаждане от вайбър и от месинджър.
При разговор в скайп нямам проблем.
С лаптоп съм.

# 234
  • При елфите ...
Да, в сигурност е, последната опция, трябва да скролнеш менюто до долу.
Разглеждах го... последната опция при мен е Приложения с достъп на използването...

# 235
При мен винаги е била там, независимо от версията. Ако искаш напиши в гугъл  How to deactivate viber account и се ориентирай коя е твоята версия.

# 236
  • При елфите ...
При мен винаги е била там, независимо от версията. Ако искаш напиши в гугъл  How to deactivate viber account и се ориентирай коя е твоята версия.
Благодаря ти!

# 237
  • При елфите ...
Оф... знаех си, че нещо пропускам... гледала съм в настройките на таблета, не на Вайбъра... Wink мисля, че се получи!

# 238
Стана така,че когато пишех на една фр във Вайбър тя получава , но аз нейните писания не ги получавах. При нея не е излизало, че ми е доставено. И така си беше, аз не получавах нищо от нея. Само обажданията. Реших да я изтрия от контакти и да я запиша наново. Когато се разтърсиха установих,че нямам опция за изтриване на който и да е контакт! Интересно. Решихме да деинсталирате вайбъра. После да го инсталираме наново. Оставих всичко в ръцете а мъжо и още един разбирач. По едно време бях с Вайбър, но с контактите на мъжа ми. Мн се объркаха нещата. Може би защото бяхме с общ джимейл. Направих си мой. Сега пък не ми приема кода вайбъра. След 24 часа нищо не се оправи и с една дума вече нямам Вайбър. Дайте идея как да се оправя. Чувствам се изолирана от света. Да кажа че става дума за таблет Леново.

# 239
Стана така,че когато пишех на една фр във Вайбър тя получава , но аз нейните писания не ги получавах. При нея не е излизало, че ми е доставено. И така си беше, аз не получавах нищо от нея. Само обажданията. Реших да я изтрия от контакти и да я запиша наново. Когато се разтърсиха установих,че нямам опция за изтриване на който и да е контакт! Интересно. Решихме да деинсталирате вайбъра. После да го инсталираме наново. Оставих всичко в ръцете а мъжо и още един разбирач. По едно време бях с Вайбър, но с контактите на мъжа ми. Мн се объркаха нещата. Може би защото бяхме с общ джимейл. Направих си мой. Сега пък не ми приема кода вайбъра. След 24 часа нищо не се оправи и с една дума вече нямам Вайбър. Дайте идея как да се оправя. Чувствам се изолирана от света. Да кажа че става дума за таблет Леново.
Оправих се. Ууууу отново съм човек хихих

Общи условия

Активация на акаунт