Вайбър

• 353 050
  • 1 823
  •   1
Отговори
# 1 800
Скрит текст:
Има ли как да направя във Вайбър АЗ за не виждам кой кога е бил на линия?
Спирате опцията другите да не виждат кога сте били на линия и Вие също няма да виждате.
С Вайбър+ предполагам?
Не. Settings->Privacy->Online Status/Read receips и избирате първото OFF. Така вече никой няма да вижда кога последно сте били на линия и Вие също няма да ги виждате. Viber Plus позволява Вие да виждате кога другите са били на линия, но те Вас не.
Скрит текст:

# 1 801
  • Точно където трябва
Как да стигна до там? На настройките на самия Вайбър няма такова нещо. С Xiaomi redmi note 13 pro съм

# 1 802
Как да стигна до там? На настройките на самия Вайбър няма такова нещо. С Xiaomi redmi note 13 pro съм
Не може да нямате. Моето меню е на английски. На български може би фигурира като Поверителност?

# 1 803
  • Точно където трябва
Намерих го!!! Много, много благодаря! Буквално живота ми спасявате.

# 1 804
На iphone как да направя viber разговори да не се отчитат при общите?

# 1 805
Не получавам съобщенията си на Вайбър, трябва да го отворя и чак тогава, или ги получавам след 3-4 часа.
Телефона ми е Xiaomi redmi note 12.
Нотификации са включени.
Писах и преди тук.
Рестартирах, актуализирах, преинсталирам, не става.
Къде е проблема и какво да направя?

# 1 806
  • here and now
Не получавам съобщенията си на Вайбър, трябва да го отворя и чак тогава, или ги получавам след 3-4 часа.
Нотификации са включени.
Писах и преди тук.
И при мен е така от известно време. Ще се радвам, ако някой е намерил решение.

# 1 807
  • Русе
И при моя мъж е така. И неговият телефон е същата марка и модел.

# 1 808
  • here and now
Моят е друг, ама...

# 1 809
Минахме семейно на WhatsApp. Периодично при някой се появяваше проблема.

# 1 810
Нотификации са включени.
Писах и преди тук.
И при мен е така от известно време. Ще се радвам, ако някой е намерил решение.
Все си мисля, че има решение и че, има някакви настройки да се коригират, ама....

# 1 811
Здравейте! Сложила съм един номер в "Скрит чат". Той сега не ми се появява в списъка и знам, че ако искам да водим комуникация трябва да въведа 4-цифрен код и ми се отваря. По лични причини не съм отваряла този чат от 2 месеца. Мога ли да разбера без да отварям чата, дали има изпратени съобщения към мен от този абонат, някъде има ли известия за това или единствения начин да разбера е като отворя чата?
И втори въпрос: след като съм го добавила в "Скрит чат", аз все още ли съм в списъка му с чатове или само при мен не се вижда?

Последна редакция: нд, 09 фев 2025, 10:34 от rubyo

# 1 812
  • Далечният изток
На лупичката горе вдясно цъкаш, после в полето пишеш кода и ти се появяват скритите чатове. Ако някой ти е писал, до името му изписва броя на непрочетените съобщения.
Ти си в списъка му. Само при теб е скрит. Освен ако не те е скрил и той Simple Smile

# 1 813
Да, аз просто за момента не желая дори да отварям тази графа скрити чатове, защото не искам и снимката да виждам. Просто не знам дали по някакъв друг начин получаваш известие от Вайбър: "Имате непрочетени  съобщения от Еди кой си, който е в списъка Ви със скрити чатове" нещо такова. Има ли такава опция във Вайбър?

# 1 814
  • Далечният изток
Не, само известие, че имаш непрочетени съобщения, но не от кого, когато е скрит.

Общи условия

Активация на акаунт