Да ни донесат тези светли дни само прекрасни новини!-Тема 69

• 21 060
  • 720
  •   1
Отговори
# 330
"БРЕМЕННИ ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО''

Предлагам това за заглавие на някоя от следващите теми. Какво като не е римувано.  Grinning

+1

# 331
Ей такова чудо не ми се беше случвало  Shocked
Нали по обяд писах,че лелката я няма.
Точно след 3 часа ми дойде.
Обаче как...  Shocked
Не каго друг път, да ми прицапа...леко, полеко...и постепенно да се засили
А изведнъж като ми шурна... не мога да смогна да се прибирам.
Тече, ама тече...

# 332
  • София
"БРЕМЕННИ ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО''

Предлагам това за заглавие на някоя от следващите теми. Какво като не е римувано.  Grinning

+1
+1
Ххааха и аз си мислех да го предложа,може пък да ни е на късмет

# 333
Карамел, май още някой се беше оплакал от внезапен силен теч... Може да е свързано с априлския сняг...

Абе, хора, изглеждам ли ви бременна?  Flutter

# 334
Mademoiselle Chocolate
Бременна си отвсякъде!И съм категорична  Laughing

# 335
Уффф, нещо не се чувствам бременна. Това е цяла зигота, ей! Не може да не я усетиш!

# 336
дзвер-честит ти рожденик Simple Smile да ти е здрав и само да те радва  Mr. Green
пантерке-честита точица  Hug само хубави новини да споделяш и радваш  Mr. Green

хихихи  Laughing бременни до доказване на противното ... hahaha

хубава вечер сладурковци   bouquet

# 337
  • София
Шоко и на ме ми изглеждаш бременна,няма Не  Joy
Лека нощ от мен ще се влюча утре сутрин с резултата от теста,въпреки че подозирам какъв ще е   Sick естествено положителен  Joy окото продължава да ми играе,така че няма друг какъв да е резултата  hahaha
Шегата на страна в нета пише,че такъв тик може да е от нерви.....еее имах си аз след 9 месеца и стотина отрицателни тестове да е от спокойствие
 Hug

# 338
здравейте момичета как сте? Heart Eyes
МАНЯНА-няма проблем,не си виновна просто така ми се искаше да си споделя само иначе съм ок,гоним я и пак наново Hug
МАЯ,БУЦИ,СТОПАНКА,ЛИСИчКА,КРАСИМА,БИБИ,КЛАРА И НА ВСИчКИ ВИ ГОЛЯМО  Hug Hug Hug
СТИСКАМ ПАЛЦИ ЗА УТРЕ PraynigЗА ВСИчКИ
ВЕРОНИКА-ЖИВ И ЗДРАВ ДА ТИ Е РОЖДЕННИКА  bouquet
АЗУКАР Hug, Hug Hug
аз правя козунак,а утре яйцата.днес направих мн хубав тен,с една книжка си отпусках на тераската
лека вечер  Heart Eyes

# 339
Ще трябва някоя сутрин да уговорим масов тест за бременност. Събираме се, лафим си, после заедно пиш, чакаме и ъпдейтваме при кого какво се вижда. Завършваме с празнично публикуване на снимки от събитието и драйфане - кой от радост, кой от мъка.

# 340
Мел, стискам  палци за утре  Peace сигурна съм че ще се похвалиш, няма как иначе  Hug а аз ще си седя и в тая и поне в още 2теми докато дойде време и аз да се похваля  Praynig а вие как сте го подкарали на бременност до доказване на противното, ме карате да се чуствам бременна въпреки че съм в цикъл  Joy лека нощ и от мен  smile3524

# 341

Абе, хора, изглеждам ли ви бременна?  Flutter

Много!  Joy

Пантерка,Честита точица  Heart Eyes
Сашунка, Hug
Момичетата в цикъл-и вие сте бременни,но в много ранна бременност,в началото на първа седмица  Laughing И аз съвсем скоро ще съм така.Лелката чука на вратата.Чувам я! #2gunfire

Последна редакция: ср, 16 апр 2014, 23:12 от Mañana

# 342
Пантерке , страхотна новина ,мила , честито   bouquet  bouquet  bouquet

# 343
Добро утро.Аз хич не ми е добре,много ми върви и на съсиреци и стомах ме боли. Cry
Много не ми се пише Мелче. Hug

Биби, аз сега се включвам и прочетох за проблема ти.
Скрит текст:
Чай от бял равнец, по една кафена чашка, половин час преди ядене. Не е много вкусно, но помага за изчистване от кисти и кръвотечения. Аз го пия като имам по-силен цикъл и се оправям бързо.
Другото хубаво нещо за изчистване е препечен кафяв боб, смлян като кафе и смесен с мед (10-ина зърна и около една чашка мед) Яде се по една лъжичка, пак преди ядене, иначе предизвиква газове). Дано съм ти била полезна  Hug

Момичета, аз съм решила да стачкувам  Crossing Arms Никави овулации, никакви температури поне до края на август. Решила съм да изкарам хубаво ергенско лято хихихи  Whistling свтаби, яденета, пиенета и пътувания...бебчо е добре дошъл, когато реши да дойде  Hug
От толкова мислене, бели косми ми се появиха  Mr. Green
Май месец, като си дойда в БГ искам пиЯнска вечер, а ти Буци, няма да се измъкнеш лесно и ще ми дойдеш на гости.
Сашунке,
Скрит текст:
края на май ще съм във Валядолид и ще се радвам да се запознаеме. На лични ще ти пусна мобилен номер, имам whatsapp и може да си лафиме.
AZUKAR-аз също ще се радвам,така че пиши когато дойдеш

# 344
Направихте ли вече тестовете?
Аз вече реших къде да сложим бебешкото легло. Само имам един зор. Има ли някой доброволец да гледа детето около коледните празници, че ако тръгнем да се измъкваме за раждане по никое време...  Laughing иначе терминът е 07.01

Общи условия

Активация на акаунт