Да ни донесат тези светли дни само прекрасни новини!-Тема 69

• 21 057
  • 720
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Днешния ден бе обявен за масово тестване,а то се превърна в масови лелки  #2gunfire
Манана  Hug

# 481
Нали знаете, че жените, които живеят заедно, с времето си уеднаквяват циклите. Една от мистериите на природата. Та и вие така.  Grinning

# 482
Нали знаете, че жените, които живеят заедно, с времето си уеднаквяват циклите. Една от мистериите на природата. Та и вие така.  Grinning

Хахахах  Joy Да знаеш че обожавам шоколад и кола, чудя се сега какво да ти е наказанието за дето ме подсети  Rolling Eyes  Joy

Много лелки днес, не съм доволна  Naughty Трябва да се поправим другия месец  Whistling

# 483

Хахахах  Joy Да знаеш че обожавам шоколад и кола, чудя се сега какво да ти е наказанието за дето ме подсети  Rolling Eyes  Joy

Изпрати ми много шоколад, да преям и да ми стане гадно  Laughing
На теб нали не ти е дошло още?

# 484
За сега съм все още без "лелка"  Simple Smile Стискайте палци  Simple Smile

# 485
За сега съм все още без "лелка"  Simple Smile Стискайте палци  Simple Smile
стискаме в теб ни е надеждата днес

# 486
някой тук пил ли е кломен, защото от клостилбегрида имах странична реакция като зацапване вместо цикъл, сега този месец нещо май пак не ми идва като хората неска цял ден само зацапва. Някой идеи? newsm78

# 487
Благодаря,Криска!Само че,аз днес няма да правя тест,едно че нямам и няма от къде да взема и друго,че съм решила да поизчакам няколко дни.Вече 2 месеца правя тест и все е (-)  затова не искам да избързвам.От седмица имам силни болки в кръста,дано да не е признак за МЦ. Confused

# 488
Благодаря,Криска!Само че,аз днес няма да правя тест,едно че нямам и няма от къде да взема и друго,че съм решила да поизчакам няколко дни.Вече 2 месеца правя тест и все е (-)  затова не искам да избързвам.От седмица имам силни болки в кръста,дано да не е признак за МЦ. Confused
Бременна до доказване на противното както се споменава тук от няколко дни (поне аз за толкова знам)

# 489
Благодаря,Криска!Само че,аз днес няма да правя тест,едно че нямам и няма от къде да взема и друго,че съм решила да поизчакам няколко дни.Вече 2 месеца правя тест и все е (-)  затова не искам да избързвам.От седмица имам силни болки в кръста,дано да не е признак за МЦ. Confused
Бременна до доказване на противното както се споменава тук от няколко дни (поне аз за толкова знам)
Да и аз това казвам Sunglasses

# 490
  • София
Хахаа то аз го казах това ама днес аз най много се здухах,и и то даже без лелка.....е предполагам като я видя пак ще има лек здух ама ще е ден,два и после съм с цветна   hahaha

# 491
Хахаа то аз го казах това ама днес аз най много се здухах,и и то даже без лелка.....е предполагам като я видя пак ще има лек здух ама ще е ден,два и после съм с цветна   hahaha
Аз с моята луда лелка и аз взех така да си мисля вече, то тва не е нормална работа моето. Само май дет ревах днес  Embarassed и аз ся съм бременна до доказване на противното, нищо че лелката чука на вратата Whistling #2gunfire

# 492
Eхоооо, ето ме и мен!Изоставих ви малко, отдадох се на електронната си книга тази седмица!
Нали този месец сме без опити и се чувствам доста спокойна! Simple Smile
Изпуснала съм много - цяла тема!Някой с  нещо да се похвали? Thinking

# 493
Eхоооо, ето ме и мен!Изоставих ви малко, отдадох се на електронната си книга тази седмица!
Нали този месец сме без опити и се чувствам доста спокойна! Simple Smile
Изпуснала съм много - цяла тема!Някой с  нещо да се похвали? Thinking
за оплакване има, много лелки днес дойдаха

# 494
Ехооо да не сте ме забравили и мен, и аз я очаквам всеки момент, уж в неделя трябваше, но идва неканена лелката. Гърдите щом не ме болят вече е сигурен знак, температурата не се предава, не пада, ама ще се предаде. И този месец няма да сме бременни  Confused

Общи условия

Активация на акаунт