Отговори
# 300
Здравейте, много са хубави снимките от 7 еп. дано получим приятни изненади.

Една интересна новина, може би ще се отрази косвено и на нас.
http://www.mediapool.bg/osnovatelyat-na-ruskiya-feisbuk-napusna- … a-news219445.html

влюбена  Hug Снежка  Hug Мис  Hug споделям вашите впечатления от серията. Много интересно ми е да гледам и да следя накъде върви сценарият.

# 301
 bye

Прекрасни са.
С нетърпение очаквам следващия епизод.

# 302

Дали ще ни покажат поне една хубава, истинска целувка или ще си останем на едва докосващи се устнички и целувки по челцето и нослето.

# 303
Скрит текст:
Дали ще ни покажат поне една хубава, истинска целувка или ще си останем на едва докосващи се устнички и целувки по челцето и нослето.

Загатнаха ни достатъчно интимни сцени, които останаха някак незавършени но не видяхме такива целувки за които се чудиш дали, ще видим в следващите епизоди затова и мисля, че няма да видим такива и, ще продължат по същия начин както досега.

# 304
Така смятам и аз за съжаление. Наистина малкото романтични сцени стоят дразнещо недовършени. Вероятно това е режисьорско решение, което сигурна съм има своето обяснение, но за зрител като мен това е един голям минус. Знаем на какво е способен Къванч , когато го играе лудо влюбен. Heart Eyes Това , което виждаме в момента, далеч, далеч не е дори сянка на това, което е състояние да ни покаже.

# 305

Като Петро е мъж на честта, защо не се предаде сам и не каза, че не е в състояние да живее с този срам? Peace

Hug Да,Като човек на дълга и честта, Петро се срамуваше,  че не е  на фронта и не се бие в Отечествената война, а си стои в двореца... ...Едва издържаше снизходителните погледи на околните. В техните очи беше предател. И унизително, и срамно, и неудобно му беше...  Във една война има много случаи на приятелски огън. Но, във военната история няма един осъден за стрелба по свой. И Петро пое доживотната издръжка на семейството на убития. Малко ли е?
И защо да се предава. Има си устав, там е казано какво да се прави. Рапорт, следствие, присъда. Това е работа на командира. Петро нямаше полезен ход, но шансовете му пред съда бяха по-големи...  Можеше  да се установи, че убитият е разузнавал за врага или е дезертирал,  и е получил заслужен куршум. И заповедта на Курт е била неадекватна...
Щото не му беше там мястото на убития. Дадоха ясно да се разбере, че Курт и Петро са в тила на врага. Промъкваха се като сенки. Какво правеше войникът там по това време. И той не е изпълнил нечия заповед. И си е получил заслуженото...Общо взето ротата на поручика е разпасана команда. Така, че и той можеше да отнесе наказание. И спокойно може да се каже, че по/скоро той спаси собствената си кожа...като не се стигна до съд...
Курт нито за момент не изпита угризения, не се замисли дори. че е нарушил устава и е опропастил един живот. Да са били забравили. Е, няма как да стане ... Изглежда  паметта му е къса по принцип, защото във филма казва,  не може да има сбогуване с родителите, но във фрагмана - вече му е спокойно. И това е забравил...

Последна редакция: чт, 24 апр 2014, 19:33 от dafne_1

# 306
Добър вечер, дружки !  Hug
Благодаря за снимките и новините, които сте споделили !

Терзи, Дъга,  newsm51  love001 newsm51 - много хубави снимки от предстоящия епизод и страхотни гифчета. Вече имаме и начални представи кой кой е в Истанбул, остава ни да очакваме новото приключение с нетърпение. Поне аз го очаквам с голям интерес. Peace

Голяма грешка направи Сеит, че не прати Петро на трибунала ! Грешка, за която плати прескъпо и за която сигурно още дълго ще плаща. По- голямо наказание от Петро - здраве му кажи .
Само че, аз не забравям, че Курт Сеит направи тази грешка и допусна този компромис с устава и съвестта си, заради приятелството си с този човек, както и заради страхливото му и унизително мрънкане и молене да не пише рапорта .И що за човек трябва да си, за да забравиш този факт, да забравиш, че си се молил да не те предадат на съда и вместо да си благодарен, че са ти защитили задника, си толкова озлобен, страхлив и мерзък, че си готов да затриеш толкова много хора, без да ти мигне окото.
Ще видим като какъв ще се изявява Петро в Истанбул, но аз не очаквам нищо добро от него.
Понякога даже съжалявам, че му дават шанс да живее и твори още гадости, ама ....филм да става. Страхотно превъплащение на Биркан, ейвала !  Peace

# 307
Добър вечер, дружки !  Hug
Благодаря за снимките и новините, които сте споделили !

Терзи, Дъга,  newsm51  love001 newsm51 - много хубави снимки от предстоящия епизод и страхотни гифчета. Вече имаме и начални представи кой кой е в Истанбул, остава ни да очакваме новото приключение с нетърпение. Поне аз го очаквам с голям интерес. Peace

Голяма грешка направи Сеит, че не прати Петро на трибунала ! Грешка, за която плати прескъпо и за която сигурно още дълго ще плаща. По- голямо наказание от Петро - здраве му кажи .
Само че, аз не забравям, че Курт Сеит направи тази грешка и допусна този компромис с устава и съвестта си, заради приятелството си с този човек, както и заради страхливото му и унизително мрънкане и молене да не пише рапорта .И що за човек трябва да си, за да забравиш този факт, да забравиш, че си се молил да не те предадат на съда и вместо да си благодарен, че са ти защитили задника, си толкова озлобен, страхлив и мерзък, че си готов да затриеш толкова много хора, без да ти мигне окото.
Ще видим като какъв ще се изявява Петро в Истанбул, но аз не очаквам нищо добро от него.
Понякога даже съжалявам, че му дават шанс да живее и твори още гадости, ама ....филм да става. Страхотно превъплащение на Биркан, ейвала !  Peace
Скрит текст:
Точно и както си го написала филм да става, защото трябва да има и злодеи а Петро е именно такъв.
Дъга, мерси  bouquet за резюмето, очертава се интересен епизод поставящ ново начало за всички персонажи.

Последна редакция: чт, 24 апр 2014, 22:05 от Neidjal

# 308

Сладко хлапе. Радвам се, че чрез него ще внесат свежест в сериала. Има нужда.

# 309

Като Петро е мъж на честта, защо не се предаде сам и не каза, че не е в състояние да живее с този срам? Peace

Петро се срамуваше,  че не е  на фронта и не се бие в Отечествената война, а си стои в двореца... ...Едва издържаше снизходителните погледи на околните. В техните очи беше предател. И унизително, и срамно, и неудобно му беше...
И защо да се предава. Има си устав, там е казано какво да се прави. Рапорт, следствие, присъда. Това е работа на командира.

Hug Напълно съм съгласна с написаното. Нооо нищо не оправдава Петро за отмъстителността му, която беше насочена не само към Курт, а и към приятелите, с които е споделял толкова много през годините.

Последна редакция: чт, 24 апр 2014, 22:29 от sinq laguna

# 310
Не мисля, че Петро се е срамувал или пък чувствал неудобно от факта, че не е на фронта. Ако толкова много искаше да е там, можеше доброволец да отиде, нали така ?! А и щом толкова му е било обидно, защо хленчеше и се молеше на Сеит да не пише рапорта ? Не виждам никаква логика в действията и поведението му в този случай. Или си мъж на честта и поемаш отговорност за това, което си натворил или си Петро - хленчещ, молещ се и низък мерзавец . За мен средно положение няма. Peace
Впрочем, той сам си призна в един момент - каза, че просто не е смел като тях. Факт, за който не бих спорила с него. Laughing

Лагуни,  Heart Eyes благодаря за снимките на новите ни персонажи.  bouquet  Така ще се ориентираме по-добре .

# 311

Госпожата,  Heart Eyes за мен Перто искаше да остане на фронта, затова молеше Сеит да не пише рапорт. Стрелял по грешка,да , но искаше да остане да се бие. Сеит обаче реши друго. Аз така разбрах нещата.
Имаше сцени, от които си личеше явното неодобрително отношение на другите за "зветото решение на Петро да свали униформата". Личеше си за мен, че Петро се чувства кофти и трупаше неприязъм към Сеит.

# 312
Лагуни,  Heart Eyes вярно е, че се чувстваше неудобно, но същият този Сеит, винаги го измъкваше от ситуацията и не позволи никой да го унижи.
После, мисля си и нещо друго - ами, ако толкова ти тежеше, аджеба, защо не се изправи пред приятелите си, с които си делил всичко и не си призна болката и грешката ? Защо не им каза цялата истина от неговата гледна точка ? Нали казват - признат грях не тежи толкова. Той, обаче, не направи нищо подобно. Може би не смята, че е сторил нещо лошо, може би по принцип за него човешкият живот не значи нищо - без значение дали на някой обикновен войник или на семейството на най- близкия ти уж приятел .
Не мога да разбера и оправдая последвалите действия с факта, че беше принуден да напусне армията.

Последна редакция: чт, 24 апр 2014, 23:05 от gospojata

# 313
Госпожата,  Heart Eyes в началото на 6-та серия има интересна сцена с Петро, Сеит и Джалил. Тогава ми се стори, че Петро нямаше против да си кажа за случая, но Сеит го прекъсна.
Не мислиш ли, че ако всичко излезе на бял свят, то и Сеитово име на честен военен ще е опетнено.
За мен Биркан много добре показа уплахата и съжалението, което изпита героят му при случая с грешната стрелба. Съжаляваше, че е станало така.
 Иначе все пак той спаси Шура от смъртта, така че колкото и да е лош, не можем да не признаем, че той точно се явява нейн спасител. И все пак това за мен доказва, че и за него има хора, чийто живот не му е безразличен.

Последна редакция: чт, 24 апр 2014, 23:34 от sinq laguna

# 314
Добър вечер, момичета  Hug
Изгледах серията и още повече се възхищавам на целия каст. Много добра игра на всички. newsm10
Мъчно ми е за Татя, защото харесвам актрисата и мисля, че се справи добре с ролята си. Надявам се Осман да оживее, не само за да разкрие мръсната игра на Петро, но и защото неговия образ внася свежинка във филма, макар че доколкото видях ще има и детенце, което ще прави същото.
Напоследък си мисля, с риск да предизвикам неодобрение  Naughty , че Къванч не е за ролята на Курт Сеит и ще кажа защо..
Нямам предвид, че не е достоен и няма необходимите актьорски качества за този образ, а напълно обратното.. Не съм чела книгата, но от вашите коментари останах с впечатлението, че той е любовник и има много жени в живота му, а дори и след Шура. А както вече много от вас споменаха, той е ненадминат в изиграването на влюбен до полуда мъж. Мъж, който живее за жената, която обича, и който би умрял за нея. До сега той ме убеди, че чувствата му към Шура са много истински и няма и капчица съмнение в мен, че ще е с нея до край. Но ако филма се развие както в книгата, това няма да е точно така..
Вече изгледах едно негово участие, където в началото изиграва безкрайно влюбен мъж, а след това още повече ненавиждащ същата жена.. и бях много, много разочарована ( не от филма, а от развръзката ).  Hug
Толкова е добър, че те кара едновременно да обичаш и мразиш един човек заедно с него.. ноо ЗА МЕН ще е по-добре да не го прави в един и същ филм  newsm12
Приятна и спокойна вечер  Hug

Общи условия

Активация на акаунт