Звездни компромати- 206 част

• 56 894
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
Не е страшно, така е, но какво дава право на Венета да определя кой как ще си гледа децата?
Не мога да оправдая намесването на децата в писанията и, без значение какви/кои са родителите им.

# 226
# 227
  • Пловдив
Не е страшно, така е, но какво дава право на Венета да определя кой как ще си гледа децата?
Не мога да оправдая намесването на децата в писанията и, без значение какви/кои са родителите им.

Всъщност не виждам нищо написано по адрес на децата. Виждам само въпрос кой стои с тях в момента.
Видяла го Венета, написала си го в профила, ние тук го раздухме, щото постоянно я следим какво прави, нищо че изобщо не се интересуваме от нея  Mr. Green  и го публикуваха в жълтите сайтове. Всички имат заслуга за популяризирането, ние също, така че няма какво да обвиняваме Венета.

# 228
Аз пък мисля,че добре си въърши работата хаха,какво се превземате толкова тя е жълт журналист и ако на запад ,някой такъв журналист види президеншата с друг да вечеря,не само ,че ще го напише ,а може и да ги снима.Във Франция как изстипосаха президента с любовница.Венета не е серозен журналист ,не води Панорама,а Горещо и е нормално точно тя да пуска такива коментари.За мен си е напълно естествено.

Отлично знаем, че Райкова е жълт журналист и от нея нищо сериозно не се очаква. Това е отвратителна клюка, защото тя няма никаква представа дали това не е бизнес вечеря, дали това не е братовчед й от провинцията, или... еди какво си. Венета веднага насажда идеята за ''евентуална изневяра'' и че видиш ли, ако някоя вечеря с мъж, тя автоматично не уважава съпруга си... кой й гледал децата!? ooooh!

Ама хайде и това настрана да се остави - тя нали скандалното ще търси.

Речникът й, изразните средства... толкова махленско и просташко, че думи нямам! Пак може да е ''жълта'', но би могла да го прави много по-елегантно, много по-деликатно и пак да стреля в целта.  Завършекът на тирадата ''... но явно аз съм старомодна, дано с мъжо сме си все така стабилно семейство...'' ме довърши! То бива да си елементарен човек, бива всичко, но тя наистина изумява с плиткоумната си еснафщина.

Не исках да пиша грозни неща, но просто не издържах. За мен това същество е срам за Нова телевизия!

Последна редакция: пт, 18 апр 2014, 12:23 от Tess d`Urberville

# 229
А моля ,моля в Нова телевизия има много които са срам за медията,Венетка е последния им проблем.То там май ще е по лесно да изброим тези които не са Mr. Green
Венета си е много права и добре си върши работата

# 230
Какво странно има в това да вечеряш с приятел навън. Аз също го пратвя, работата и семейният ни бизнес го налагат понякога и когато мъжът ми го няма, съответно ходя само аз. В кой свят живее Венета??? Много правилно и е отговорил мъжът й с думите: ''какво от това?''

# 231
Какво странно има в това да вечеряш с приятел навън. Аз също го пратвя, работата и семейният ни бизнес го налагат понякога и когато мъжът ми го няма, съответно ходя само аз. В кой свят живее Венета??? Много правилно и е отговорил мъжът й с думите ''какво от това''

На Венета и е много ясно, че това е съвсем нормално нещо. Важно е обаче да се "пусне бомба".

# 232
  • Има много детски смях.
http://www.dnevnik.bg/v_pamet/2014/04/17/2284331_pochina_golemii … _gabriel_garsiia/                                                                     
   Поклон!                                                                                                                                                                                                                         

Поклон!!!

То пък видели някого да вечеря с "чужд мъж" и веднага до развод се стигна  Joy Явно аз съм прекалено широко скроена  Mr. Green
Човек, когато не иска да се знае какво и с кого прави, не се навира по ресторанти, софри и подобни публични места  Stop
И какво лошо има човекът да си е с децата и да ги "гледа"? Дори така да е, това прави ли го по- различен от нейния мъж? Да не говорим, че обикновено има опции и някой друг да гледа децата / гледачки, бавачки и т. н./  Peace
Милия Тишо, как я издържа тая сврака му се чудя.

Да обобщя:
Мила ми Венето!!!
Ноууууууууууууу си проЗта!   Sick

# 233
  • София
Мария Илиева според мен е с поставени мигли, без спирала. Моите стоят по същия начин
Но фон дьо тенът и си личи много отдалеч Simple Smile Тя е с много петна, пъпки по лицето и тъмни кръгове под очите.

# 234
# 235
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Тес, браво! Толкова точно и аргументирано мнение по казуса "Венета" не бях чела.

# 236
# 237
Вики тук е много сладка. Heart Eyes

Искам да попитам ,понеже често сме коментирали в темата чужди звезди,които возят порасналите си деца още в количка, до каква възраст е нормално това да се случва по принцип?

# 238
Вики тук е много сладка. Heart Eyes

Искам да попитам ,понеже често сме коментирали в темата чужди звезди,които возят порасналите си деца още в количка, до каква възраст е нормално това да се случва по принцип?

За нормално, не знам.
По-скоро зависи от детето, моето отказа да се вози малко след 1,5 като заяви, че количката е само за бебета.

# 239
Детските колички се правят да се ползват до 3 годишна възраст на детето Peace

Общи условия

Активация на акаунт