НВ-ВМХ, част 77

• 39 859
  • 720
  •   1
Отговори
# 510
Толкова съм стриктна, че чак ми иде да си млясна сама една целуФка  Laughing
Яйца, авокадо, маслини, бекон и мъничко спанак на салатка - това ми е менюто тази седмица и смятам да го задържа до края.

Връщам се да ви чета  Hug

# 511
  • UK
 Здравейте! С мъжът ми направихме вече месец на режима , но покрай Великден имаше малко отклонения , добре , че намерих на кой да занеса козунаците и курабийките.  За месец , сме изключили хляба , което за мен е огромен успех , ориза , бобовите , два пъти само сме яли картофи.
 Резултат при мен виждам , леко ми е спаднал корема , доста е мазен , обаче мъжът ми се оплаква , че бил напълнял( на мен не ми се виждатака). Не мога да кажа със сигурност , ние в нас нямаме кантар, даже сантиметър нямаме да мерим обиколки.
  Искам да кажа , че глад вече не ме гони. Закусвам към 10 ч. бекон и яйца , или  яйца и сирене и после ако не съм в къщи , чак когато се прибера обядвам , но нямам желание да си купувам нищо навън.
  От както сме на режима купувам малко бяло хлебче за дъщеря ми , но се чудя дали не мога да го заместя с друго? А дали , ще е по - добре за нея ако го заместя?

# 512
Здравейте момичета,
след почти 3 години  безразборно хранене и успяла  да трупне почти 20 кг. вече  си   имам здравослоен проблем  до  края  на  живота  си . Няма да го  коментирам .От  няколко дни   се ровя  из нета в търсене  на  режим на хранене  с цел да се взема в ръце  и да преустановя  този порочен крйг в който  сама се вкарах.
УАСП  и  Камелотче мисля че ги  познавам  от  интервалното хранене  ,  ако не се  бъркам .Ако  не -моля да ме   простите  ,  грешката   не  е  от значение ,надявам се . Бях фен на  този режим  известно време.Както  и да  е .
Та да не се  отклонявам .Днес вече   трети  ден  се  храня  по  режимчето ВМ -НВД ,  което  режимче  не ми  е  непознато  , преди  много години   с него  успях да  стана   като  манекен , но да  не  забравям , че  тогава  бях  значително  по-млада   и  не с прецакан  метаболизъм  както  в момента. Като уточнение   -преди  всяко  хранене  пия  по  едно  кисело  чайче с лъжичка мед  и  2 супени  лъжици  качествен ябълков  оцет .Казвам го  , за да съм коректна  и  честна .Та  за  тия  два  дни  / днес трети / успях  да  сваля по кантар почти 1,5 кг.Но той  е стар  и не работи  точно  ,  но  това  не  ми е  от значение. Кг са  важни  разбира се  ,  но  по-важно е как  се  чувствам  и   изглеждам . Усетих  по   една  пола   разликата , което   ме радва   и това  в крайна сметка  е целта, нали ?
Радвам се  , че  ви намерих  и  още по-важната -че  ви повярвах и ви се  доверявам   , та бих  искала   да   се присъединя към вас .Аз естествено  имам какво  да  науча  ,  но прочетох  предишната  и тая  темичка   ,  та  ще ми се  доизгладят  нещата  в  главата.
Благодаря , че  ме   прочетохте / надявам се /  и   желая   хубав и спорен  ден!

# 513
  • София
Черна пантера, добре дошла   bouquet Успех и на теб  Peace
Ех, че хубаво, имаме си нови дружки! Пожелавам ви да усетите истинските ползи от режима момичета! И да се задържите  тук дълго, ако не завинаги   bouquet

Жижи, браво! Много се радвам за теб.  Hug И аз правех тази грешка с мазнините много време и откакто я поправих понапреднах с резултатите. Е, и спорта помага, не е само това, разбира се.

ГрийнР, браво и на вас с мъжа ти! На семейства пък най се радвам  Heart Eyes

# 514
Черна пантера, добре дошла! Дано да успееш да коригираш теглото си и да постигнеш подобрение и в здравословно отношение! Hug То всъщност винаги има подобрение, но има и заболявания, които не се влияят много от храненето, така че зависи.

GreenP, а какво яде мъжът ти навън? Това също има значение. По отношение на хляба за дъщеря ти - спокойно може да се замени с някой пълнозърнест или пък може да пробваш да правиш опалянки, кокоски или нещо подобно от ядкови брашна. Белият хляб не е необходимост за никой организъм, включително за детския.

# 515
  • София
Момичета, благодаря ви за страхотната атмосфера в темата  Hug
Да си отделя малко време за мен, да си отворя темата и да ви чета, е неизменна част от ежедневните ми "разкрасяващи и отморяващи ритуали"  Laughing

Добре дошли на новите момичета и много успех - и в здравословен и в "естетически" план.

Малко за кураж и вдъхновение - аз съм тук от 10 месеца. След години трудно отвоювано и отгладувано отслабване, с този режим отслабвам без да гладувам. Започнах отново да ям месо, отказах се от ориза и картофите и ... през 2 седмици успявам да вляза в дрешка, която преди бях отписала.
В психологически план - няма го вече гневът към самата мен, когато килограмите започнат полека да се връщат след поредното плодуване. (Отслабвах 10 кг, връщах 7-8  Cry и всеки път се чувствах виновна, че не правя нещо, както трябва и започвах да планирам следващи 20 дена на ябълки + 10 дена захранване  #Crazy - просто не искам да си спомням)
 hahaha С две думи успях да разваля черната магия, наречена "Ще си умра гладна и дебела!"

# 516
Отношението към храната и храненето се променя коренно Simple Smile Вярно, че отнема време - първо човек започва да трупа информация и отначало не му се вярва, съмнява се. Постепенно убежденията се променят (с все повече натрупана информация). А с промяната на навиците в храненето се променя и вкусът. Аз сега не мога да повярвам - ама наистина не мога да повярвам  Shocked - как така изобщо не ми се прияждат картофи и ориз, хляб, козунак. А преди можех да ям ориз и картофи всеки ден, банани също (обземаше ме паника, ако видех, че в хладилника няма банани и прясно мляко Embarassed). Сега не помня откога не ми се е прияждал банан, а в магазина миризмата им ми е противна. Embarassed За сметка на това все повече ми се ядеше месо, яйца, зеленчуци. Наистина, по отношение на зеленчуците, съм нов човек Laughing Но това не става за един ден или за една седмица, а отнема време да се промени така вкусът. И отначало може да е необходима воля за някои неща Embarassed

# 517

hahaha С две думи успях да разваля черната магия, наречена "Ще си умра гладна и дебела!"
rotfImao Хахаххахаа

Кам, дано  Hug

# 518
Джия съчувствам ти искрено за не намирането на нормален доктор и адекватна диагноза и съвети (така по обесненията ти да не си в Щатите?).

Скрит текст:
Аз нямам кой знае какви оплаквания, но съм убедена, че дори и за тези които имам ми трябва внимание. Те просто като ме видят от вратата че нямам наднормено тегло, кръвни горе долу нормални, цъкъла ми безпроблемен и гинекологичния преглед приключва за 5 мин. Докторката само препуска от стая в стая и буквално, като ме прегледа и вече е с единия крак вън от стаята. Много ме дразни всичко това. Всеки път отивам с един списък въпроси, но на всичките отговора ѝ е че и тя е така. Ходила съм и на други същата работа. Сега на тазгодишния преглед, ще симулирам пък дано ме прати на видозон или някакви допълнителни кръвни добави. Тук също доктора няма видеозон в кабинета си. За видеозон трябва да вземам друг час на друго място. Там пък докато отида минава пак сума ти и време. Само се моля в тая цялата неразбория едно единствено нещо, да не се окажа изненадана със сериозно заболяване след време.

# 519
  • UK
 Проблемът при нас е , че от две седмици мъжът ми е с нова работа . И се оказа , че там няма помещение , където да обядват с домашна храна. Помолила съм го на обяд , да избягва колкото се м оже тестеното , но пък ми каза , че за закуска си взимал кроасани , когато няма възможност да закусва вкъщи.

# 520
Вики, в Дания съм. Тук личните лекари имат видеозони(последният нямаше) и магарета. Демек могат да те прегледат и вземат изследвания и ако те не се наред само тогава те пращат на специалист(даже и тогава май не те пращат, ами изписват лекарства), щот видиш ли техните специалисти били на много високо ниво и не пращали тука така.  ooooh!

За днес три кафета, две от които мазни. За закуска три ролца от салам и кашкавал и малко масло-4гр. Обилен обяд от две рибени кюфтета, бъркани яйца, студена салата с месо и някакъв сос. Това побрано в една чиния.
За вечеря се пече мусаката от тиквички. Да се надяваме, че ще е само това  Laughing

Момичета благодаря за отговорите и подкрепата  Hug Ще пиша след прегледа, но твърдо съм решила да искам изследвания, инак ще им вдигна скандал. На тия високи данъци, които плащам, ми се полагат и без да имам симптоми или болежки.

# 521
Джия дано попаднеш на читав доктор, че и на мен яко ми е писнало. А и прибиране до БГ не планувам скоро. Друго не знам какво да ти кажа  Praynig

# 522
  • София
Като ви чета чак ми се прииска да се благодаря, че живея в България  Whistling
А уж чуждите здравни системи все били по-добри ...  newsm78
Това доктор да ти каже, че и той е така ... ами това на какво прилича, извинявам се!!!

# 523
ООО Вив да не разводянваме темата, но наистина понякога и на вас има за какво да ви завиди човек. Аз преди да дойда тук, в БГ на доктор за стандартен преглед са ми отделяли 30 мин за няма нищо (не знам дали е все още така). Тук се чувствам като добитък на конвейра. А така като вас да си пожелая изследвания за това и онова абсолютно не може. Да не ти казвам пък колко ми удържат от заплатата за здравна застраховка и отделно плащам още след прегледа процент (обаче тоя процент не е 2-3$, ами от 80-100 нагоре). Дано тази простотия не се пресели и в БГ, ама като знам какви сме добри на копиране на простотии едва ли ще ни отмине. Явно е въпрос на време.

# 524
  • София
Ужас!  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт