Целулит - 6 тема

• 100 724
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
Кое точно е твоето масло - 3 вида са?
Не съм вкъщи, за да погледна, но май е с хвойната  newsm78

# 271
  • в 1001-та нощ
Според производителя съдържа:

базови масла - сусамово и от гроздови семки
етерични масла - от хвойнови плодове, от бял бор, лимоново и лавандулово

Може по отделно да си вземеш и да разбереш кой е виновникът. А част от тези масла се съдържат и в другия им продукт  Confused

Можеш да направиш, като мен - избираш си базово масло - аз ползвам слънчогледово и отделно си взимаш етерични масла. Всички по отделно го тестваш за алергия - тестът се прави на кожа и се изчаква 72 часа. Това е времето, за което ако има реакция - тя се изявява - както е станало при теб - около 3 дни след първото прилагане  Peace

Сусамово масло - има в сусамовия тахан, ако консумираш и няма проблеми (сега), то значи си ОК с него  Peace Масло от гроздови семки - Икаров имат http://www.ikarov.eu/grozdovi-semena-maslo.html - можеш да вземеш за тест - така ще знаеш дали си ОК с базовите масла - би следвало да си, по-вероятно е да реагираш на етерично масло  Peace

Етеричните масла - вече не е ясно какви са, можеш да вземеш от аптеката и да пробваш  Peace Аз доста време купувах тук от аптеките - освен, че са много скъпи, не ми и харесват толкова и напоследък купувам само от един сайт  Blush Можеш да вземеш канелено, също от  грейпфрут, портокал, лимон, хвойна, розмарин, пачули, сантал ...

# 272
Страхотна и полезна информация !
Благодаря ти, Алена   bouquet

# 273
  • София
Аз искам да попитам когато се забележи резултат разреждат ли се процедурите, правят ли се "поддържащи" масажи или е добре това да си остане доживотна грижа като миенето на зъбите.

# 274
Ти за какво го ползва?  Rolling Eyes
Има много добро противовирусно действие - при настинка и грип (чаят се приготвя по подобен на описания от теб начин), настърган с мед джиджифилът е страхотен срещу кашлица. Явно има много приложения:))

AleksandraNikolova, аз съм същата, посинявам само от лош поглед:), без да е необходимо да се удрям някъде. Пробвам масажите от 4 дена, със същия страх като теб, но положението не е трагично. Имам малки петънца натъртвания, но предполагам кожата ще свикне до седмица - две и масажите няма да водят до посиняване. А и предполагам, както е споделила koikoii, при по - лек натиск и мазна кожа няма да има проблем.
Само че мен доста ме заболяват ръцете и въпреки съвета на koikoii често изпускам вакуума. Предполагам е необходим и повече тренинг.
Май ще се престраша и аз ще ги пробвам вендузите Simple Smile Благодаря Simple Smile

# 275
  • в 1001-та нощ
Аз искам да попитам когато се забележи резултат разреждат ли се процедурите, правят ли се "поддържащи" масажи или е добре това да си остане доживотна грижа като миенето на зъбите.

Една от причините за целулита са естрогените - хормони, по тази причина - по-скоро системни грижи, а с каква интензивност - мисля, че е индивидуално  Peace

# 276
  • София
  Mr. Green

# 277
  • София
Да се похваля. Има ефект от масажа с вендузите.  Peace
Вече цяла седмица си правя процедурата вечер след душ. На ръцете обаче адски ме боли и предпочитам ръчен масаж. На корема и бедрата не боли особено. Маслата, които използвам са сусамово и кокосово. Днес и антицелулитно на Икаров купих. Ползвала съм го след втората бременност и не съм получавала обрив.
Благодаря още веднъж за съветите. Супер сте!  bouquet

# 278
Аз така и не се престраших да ги правя на корема, а там имам нужда /нямам целулит, но имам малко подкожни мазнинки  Crazy около пъпа/. Правя само на бедрата до дупето.
Алена, би ли споделила има ли някакви противопоказания за масажи на корема и какви са те?
И всъщност само се правят кръгчета около пъпа в посока на часовниковата стрелка, така ли?  Rolling Eyes

# 279
  • в 1001-та нощ
Аз правя под пъпа, по посока на часовниковата стрелка - да  Peace Противопоказания - може би, ако има херния например  newsm78 Rolling Eyes

# 280
# 281
  • София
Аз правя под пъпа, по посока на часовниковата стрелка - да  Peace Противопоказания - може би, ако има херния например  newsm78 Rolling Eyes
Тук е моментът да попитам. С две секцио съм. Не правя масажи около разреза разбира се, нямам херния, не ме боли коремът, когато въртя вендузите. В това положение, мога ли да продължа? Определено се забелязва стягане на силуета и съм доволна.

# 282
  • в 1001-та нощ
Ако второто секцио не е било скоро - няма проблеми  Peace

# 283
  • София
Ако второто секцио не е било скоро - няма проблеми  Peace
Преди 4 години!

# 284
Здравейте дами   bouquet Да Ви попитам гела на КРОЙТЕРХОФ ,може ли да се използва ,но без вендузи само така за масаж,ще има ли ефект ,хубав ден Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт