Целулит - 6 тема

• 99 959
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
  • София
В четвъртък започвам 10 процедури LPG.  Тази тема е причината.
Дано да са по-ефикасни от кавитацията, която е неподходяща за мен, защото не ходя сериозно и редовно...  Laughing
Къде? Цена?

# 436
  • на острова на мечтите
Аз точно си мислех, дали мога да си правя вендузи под душа омазана с душгел.? Трябва да опитам.
И аз не съм направила кой знае колко процедури с вендузите, но съм доволна. Ставам половин час по-рано, за да ми остане време преди да тръгна на работа. И преди да стане ММ,че после започва.....!
Вчера се опитах да си направя масаж с вендузите на ръцете, ама не става Crossing Arms Ръцете ми са слабички и вендузите не вършат работа. Правя си един японски масаж, но ако имате други интерсни предложения Praynig

Последна редакция: ср, 17 сеп 2014, 19:05 от danilu

# 437
Алена, добре дошла отново в "цивилизацията"! Ти и синът ти изглеждате прекрасно, вероятно и бебчо  Heart Eyes А кое е мястото?
Намирам по малко време за плуване, сауна и бокс Mr. Green, до вендузите така и не стигнах, но зимата ще ги пробвам, че много се насинявам... Що се отнася до парната баня, не се чувствам добре там. Високата влага ме влудява и не мога да дишам. Виж сауната е друго нещо! За ИС четох, че топяла мазнини, или нещо такова, та ми стана любопитно дали има момичета с подобен опит.

Да помоля съфорумките за линкове към клипове със самомасажи, но само за изпитани такива.

Последна редакция: ср, 17 сеп 2014, 21:56 от Веда Словена

# 438
  • в 1001-та нощ
Благодаря, в Гърция бяхме  Blush

За сауната и ИР сауна - се счита, че затоплянето навътре в тъканите ускорява процесите на детокс, раздвижва кръвта, лимфата и т.н. Спомага очистването, но просто спомага  Peace В комбинация с плуване и бокс би било чудесно  Peace

# 439
Сякаш има някакъв резултат, но крайно недостатъчен! Без масажи и/или вендузи явно няма да мина, вероятно защото продължавам да се храня безобразно.

# 440
  • Sofia
Сякаш има някакъв резултат, но крайно недостатъчен! Без масажи и/или вендузи явно няма да мина, вероятно защото продължавам да се храня безобразно.

Именно! Wink Което, всъщност, по-скоро значи, че без подходящ хранителен режим, който в последствие да се превърне в неделима част от ежедневието, няма да минеш. Това е най-голямото предизвикателство в борбата с целулита май. Crossing Arms

# 441
  • на острова на мечтите
Dnes si zakupih krem anticeluliten na promocionalna cena. Da,bez dieta ne moje Confused

# 442
Момичета китайското мъчение Laughing т.е. дерма ролера наистина помага,тр. задължително да се третира мястото с антицелулитен крем и такъв богат на витамините А,С ,Е .Първо кожата стои леко като надрана след 1-2 изчезва надраното и тя става малко по-груба на пипане,после идва на помощ сухото четкане за отстраняване на мъртва кожа и слагането на антицел.крем също всеки ден.Имах едно място с една издатина и вдлъбнато,опр. почти се е заличила,има още  разбира се но е мноого по-малко видимо!Ще пробвам и по-големите игли 2,5мм! Mr. Green

# 443
Момичета китайското мъчение Laughing т.е. дерма ролера наистина помага,тр. задължително да се третира мястото с антицелулитен крем и такъв богат на витамините А,С ,Е .Първо кожата стои леко като надрана след 1-2 изчезва надраното и тя става малко по-груба на пипане,после идва на помощ сухото четкане за отстраняване на мъртва кожа и слагането на антицел.крем също всеки ден.Имах едно място с една издатина и вдлъбнато,опр. почти се е заличила,има още  разбира се но е мноого по-малко видимо!Ще пробвам и по-големите игли 2,5мм! Mr. Green
Stasy, а какъв крем използваш?

# 444
Това използвам като антицел.крем и олио комбинация от разл.масла богати на витам А,С,Е

http://apteka.framar.bg/30025078/%D0%B1%D0%B8%D0%BE%D1%82%D0%B5% … 200-%D0%BC%D0%BB-

# 445
Прави сте и знам, че без нормален хранителен режим няма да стане, но ми е толкова трудно да не ям тесто.... Дори и китайското мъчение ще бъде безпомощно! Е, опитвам се да налагам някакъв контрол поне върху количествата, които изяждам!

# 446
Здравейте момичета,покрай диетите отскочих и до вашата тема!  Grinning
Тук вече мога да ви посъветвам нещо без аз да задавам въпросите Simple Smile , нямах възможността да прочета цялата тема от самото и начало ,за това може и да повторя някого ,за което се извинявам предварително! Относно целулита кремчето на Кройтерхоф според мен е чудесно,изисква постоянство,но действа отлично! Simple Smile Веднага след първото втриване ще усетите как загрява Simple Smile да не кажа ,че направо си пари . Simple Smile Мазен е разнася се лесно и стига за доста време аз с моя изкарах 4 месеца ,но не съм от най-сериозните Simple Smile ,когато се сетя тогава се мажа !

Като цена е доста приемлива ,да не кажа ,че за това което твори - е без пари !
Има го във всяка аптека и варира между 9,80 и 10,80 Simple Smile

# 447
  • SF

Купих си карта за 10 посещения - 130 лв.
Не знам дали е добре, но вече ги платих. Освен това си купуваш и един клин - 26 лв. Той после си остава за тебе. Вече минах първата процедура, но освен, че не боли изобщо, друго не мога да кажа.
За тези, които не знаят за какво си говорим с mimeime -  LPG процедури. За първи път си правя такова нещо и очаквам като резултат едни супер дълги, слаби и добре оформени крака. :Р

# 448
  • София
  bouquet Успех!
После, да кажеш как е, доволна ли си?

# 449
  • на острова на мечтите
Прави сте и знам, че без нормален хранителен режим няма да стане, но ми е толкова трудно да не ям тесто.... Дори и китайското мъчение ще бъде безпомощно! Е, опитвам се да налагам някакъв контрол поне върху количествата, които изяждам!

Ами опитай се да заместиш тестените с нещо, което да те засити, но в същото време да е диетично, като например елда или нахутено брашно, или овесени ядки;пий течности-чайове, вода, пресни сокове.
Опитах масаж под душа. Действа Peace Спестявам си време сутрин, когато трябва да тичам на работа.А и в съчетание е сновият крем вече виждам резултат.
 Party

Общи условия

Активация на акаунт