Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
Какво е мнението за хомеопатията по отношение на лечението на заболявания?
Какви артикули са необходими за болница при раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
-
Какво е мнението за хомеопатията по отношение на лечението на заболявания?
Мненията за хомеопатията са разнообразни. Някои хора са имали положителен опит с класическа и боартонска хомеопатия, като са се възползвали от тях. Важно е обаче да се отбележи, че индивидуалният подход е от решаващо значение при хомеопатията. Въпреки това, много хора изразяват съмнения относно нейната ефективност. Препоръчително е да се консултирате с квалифициран хомеопат, който може да предостави подходящо лечение за конкретния случай.
-
Какви артикули са необходими за болница при раждане?
При подготовката за болницата при раждане е важно да вземете необходимите предмети както за майката, така и за бебето. Това включва нощница, удобно бельо, превръзки, чаршафи, чехли, тоалетни принадлежности, дрехи за изписваме памперси за бебето душ гел лосион и вода. Освен това носете мобилен телефон със зареждане и се консултирайте с болницата за конкретни изисквания.
-
Какви са препоръките за избор на пелени за новородени бебета?
-
Препоръчително ли е да се приема арника преди раждане?
Сега трябва нов талон № 3 от ЛЛ и да търся нов АГ. Не мисля да го правя за два месеца. Но ако реша, какво ще му занеса
обадих се на ЛЛ, той ми каза, че би трябвало да имам карта и е хубаво да имам такава, но да не се притеснявам, той също може да ми даде направление за хоспитализация. Аз се водя и на частно и там също си имам карта, в която се вписва всичко, обаче ако нямах какво правя? А и не знам тази карта дето я имам при частното АГ колко важи за болницата. Чудя се къде мога да подам жалба, това е безобразие?!
само гледаш да е запазена, да не йе повредено нещо, което я прави негодна и това е. едно бебе няма как да я амортизира толкова много, че да стане неизползваема 
ам към 16 другия месец.....

), ама ще се запасявам с превръзки и еднократни гащи, пък дано не е чааак толкова зле положението. А дано, ама надали.