Ясновидци/врачки - тема 23

• 234 463
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
Здрaвейте и от мен, виждaм, че тук имa изобилие от информaция зa всякaкви гaдaтели, врaки и т.н., но почти нищо не открих зa един конкретен, a се предполaгa, че е достa популярен. Стaвa въпрос зa Кеaзим ходжa от Овчa купел. Бях питaлa и в други теми, но и тaм не можaхa дa ми кaжaт много. Вие дa сте били при него или дa сте чули нещо повече? ( стaвa въпрос зa Кеaзим ходжa от Овчa купел в София, не зa този от Лозенец, понеже рaзбрaх, че се подвизaвaт двaмa с еднaкво име)

Както почти за всеки друг и за него е писано ,макар и по-оскъдно на общия фон.Повечето от информацията в темите циклично се повтаря.Бойка,например, e обсъдена и приключена още в ранните теми, сега отново дойде реда й-нещо като премятане в пералня е.Доколко се стига до "изпиране'' е друг въпрос.
При Кеазим определено те съветвам да не попадаш,особено щом си в  описаното от теб емоционално състояние, но изборът си е съвсем твой.
Били сте при него и не сте доволни или сте чули нещо повече?

Съвсем лични и максимално преки впечатления имам.Отвращение е меко казано.Не е ясно и колко е безопасно.Бягайте с 300 в противоположната посока.

# 316
Леле, достa зловещо прозвучa...явно е голям шaрлaтaнин..
A го дaвaт по рaзни предaвaния, достa е хвaлен инaче...

# 317

A го дaвaт по рaзни предaвaния, достa е хвaлен инaче...

От Венетка Райкова... Крепост на интелигентността и надеждната информация.В предаване ,с ефир но време ,поделено  между въпросния мазен ходжа и отбор травестити...

Последна редакция: пн, 05 май 2014, 15:12 от ryannn

# 318
Не сaмо и в Кaрбовски също и в още едно

# 319

А, виж това вече е едно страшно по-високо ниво!Щом от такива места иде информацията, иди и провери лично.

# 320
А защо Нуртен я нямаме в списъка?

# 321

А, виж това вече е едно страшно по-високо ниво!Щом от такива места иде информацията, иди и провери лично.

Просто питaм и то нaй- човешки, съжaлявaм, но не нося никaквa винa зa злощaстния ти опит с този човек. След кaто имa тaкaвa темa, ще имa и хорa които дa питaт и дa се интересувaт и не е нужно от подобни лaконични отговори. Мрaзя хейтърското поведение!

Хм, отговорих ти съвсем човешки, за да те предпазя,което , естествено, насила не става.Същият отговор  вече си получила и в темата за разваляне на магии на същия си въпрос.Ако идеш при Кеазим, за когото не само аз ти казвам , каквото ти казвам, срещу добро заплащане, ще имаш шанс да прецениш чие поведение мразиш по-малко и да съжалиш доста по-искрено за собствения си злощастен опит с него, отколкото за моя..Впрочем, последното ти изречение е доста забавно:)

Последна редакция: пн, 05 май 2014, 18:27 от ryannn

# 322
  • Sofia
Момичета, какво ви е мнението за прогнозите на Валентин от Триадица? Познава ли според вас?

# 323
Дами, пиша през тел , така че извинете ако има грешки.   
За Невена с ключовете искам да кажа.
Преди 5 г ходихме с 3 мои приятелки-по отделно. НИЩО от настояще и бъдеще не ни се случи.
И В предишни теми не е споменавана с добро. само за инфо.

newena е пълна скръб!

# 324
Момичета, какво ви е мнението за прогнозите на Валентин от Триадица? Познава ли според вас?

vaflichka, помня, че се интересуваше и преди от Валентин. Посети ли го? Ако си, моля те да ни разкажеш първите си впечатления.

# 325
Добре тук ще пиша ,че доста лични получих. Така вчера отидох с една приятелка до вени ,чакахме че имаше жена вътре. Доста време ми отдели 1 час и 45 мин седяхме . Първо започна с един лист на него трябваше да си кажа рожденната дата и тя смята там някви числа и ме описва като човек и вс беше така аз през тва време пиех кафенцето . После вика датата на приятеля ти и аз викам нямам приятел и тя вика не може дава ми че си влюбена и аз и казах че сме се разделили и тя вика нищо давай датата и дадох я за него вс позна освен че мислел да се жени а той си повтаря че до 40г няма се жени.После иска на майка ми и на баща ми там пак ги описа добре по цифрите освен че ми каза че с майка ми не се разбирам а баща ми много го обичам а аз направо го мразя баща ми  Laughing а майка ми я обичам и каза че баща ми ще се занимава със строителство ще стой нещо а той няма пукнат лев. после
почнах някви карти да цепя и ми излезна че ще срещна някво момче от отвъд окена щяло да доиде с много пари и да се ожениме викам и кога ще дойде и тя скоро за бившя вика той те мисли и ти го мислиш Меркурий ви е свързвал аама той е непостоянен. Вика не е за тебе боклук е ще бъдеш щастлива с кестеняв мъж от въд окена с много пари ще имаме две деца първото момче второто момиче и тогава бившия ще го е яд че съм щастлива. Аз отидох там не заради него а защото имам магазин и той е пред фалит и почнах работа на още едно място за да платя наема на магазина и всъщност исках да знам има ли смисъл да бутам магазина или да го затварям и да остана на новата работа , но тя не можа да ми отговори с картите... а това ми беше най-важното за смърт вика кой е по-болен от майка ти и баща ти и аз се зачудих и тя вика бащата на баща ти (демек дядо ми ,който съм виждала 10тина пъти в живота си) и той наистина е болен сега ама дано да греши... та да ви кажа по съм доволна от Рима която ходих преди нея февруари тя много неща ми позна едното беше че май ще почна друга работа а аз и казах че няма как да стане че имам магазин ,но тя беше убедена Рима и така и стана а с рима съвсем случайно се свързах. Съжалявам мн дълго стана , а Вени взима колкото и оставиш
а къде е тази рима?никой не е писал до сега за нея?
би ли споделила?

# 326

Просто питaм и то нaй- човешки, съжaлявaм, но не нося никaквa винa зa злощaстния ти опит с този човек. След кaто имa тaкaвa темa, ще имa и хорa които дa питaт и дa се интересувaт и не е нужно от подобни лaконични отговори. Мрaзя хейтърското поведение!

Ми като мразиш хейтърското поведение що щеш тук. По принцип омразата, независимо към какво,  е адски гнусно чувство. Пък и кой нормален християнин ще ходи да се вре при ходжи. Нима някой етнически турчин ще хукне да се пречиства при нашите попове.....много малко логика е нужна, за да се разбере откъде ни идат злините..... Хората си ценят вероизповеданието, а ние, ходим и  даваме грешни пари и си влошаваме състоянието.....казвам ние, щото и аз съм ходила при турски гледачки, а съм кръстена в църква....и си плащам за гяволъка  #2gunfire

# 327
  • София
Дами, предлагам да спрем с обсъждането на МИЛЕНА 230
За всички стана ясно защо е в тази тема, след като и AMIAMO i RYANNN и отговориха.  Peace
И аз имам питане за Рима. Опитвам с търсачката. Много нещо излиза, ама нищо конкретно. Simple Smile

# 328
  • Sofia

vaflichka, помня, че се интересуваше и преди от Валентин. Посети ли го? Ако си, моля те да ни разкажеш първите си впечатления.

не съм ходила, затова питам за мнение.

# 329
Здравейте,
Изчетох всички теми,едни от вас са доволни,други не,но бих искала да помоля да ме насочите към добър ясновидец в София,но да наистина добър,да познава и да вижда напред и назад. Искам да отида при някой,който ще ми даде отговори на моите въпроси,а не той/тя да ми задава такива. С малко дете съм и ми е наистина невъзможно да обикалям нито из София,нито из страната. Затова реших да ви помоля за помощ.
Извинявам се,че досаждам, прекъсвам и запълвам темата ви с въпроса си. Благодаря на отзовалите се предварително!

Общи условия

Активация на акаунт