Възрастови разлики

• 68 058
  • 784
  •   1
Отговори
# 765
Всичко е по темата, за тия, дето не мислят буквалистично...

Защото да вземеш по-възрастен мъж е най-лесният начин да вземеш мъж, който те превъзхожда. А едва ли има жена, която иска да вземе мъж, който не я впечатлява и превъзхожда.
И с какво по-конкретно някой дъртофелник  ще ме превъзхожда? По-голяма от мойта възраст на мъжа за мен означава единствено и само повече неугледност.

# 766
Да си чувала за мъдрост, опит и тн?))

# 767
Тези неща не винаги са свързани с годините.

# 768
Разбира се, че не са. Но процентът е доста по-голям, особено над определена възраст.

# 769
Зависи си от хората и техните възприятия и дали имат общи интереси и по-скоро общи желания. Бих казала зависи и от годините на двамата по отделно.Разликата ми с приятелят ми е около 8 години  години и сме заедно от  почти 3 години  Peace и не бих могла да си представя да съм с друг .

# 770
Пак ли старата песен? Като за начало може да е по-възпитан...

# 771
Това за моят ли пост беше newsm78

# 772
  • София
Отговарям вместо Lady Stardust, просто тези неща за мъдрост, опит и прочие сме ги обсъждали по-рано в темата, та мисля, че не е за твоя пост.   bouquet Иначе и аз съм казвала, че и заради това, че имам какво да науча от моя приятел (с 11 години е по-голям от мене) съм с него (освен любовта, разбирателството, сходните виждания за нещата и прочие). Но в крайна сметка всеки си има право на мнение и избор, не малко жени споделиха, че са с по-малки или близки до възрастта им мъже, с които се чувстват добре. Така че си е много индивидуално.

# 773
С мъжът ми сме набори и колеги от университета, разбираме се чудесно.
Аз лично съм против голяма възрастова граница, малко ми е странно да видя млада девойка с чичко, ама нали се обичат.

# 774
Хайде да не е дъртофелник, но ако ти си на 22, а той на 28 и е минал вече ранното чиракуване, доста повечко неща ще са му ясни, докато ти още летиш в небесата.

Проблемът е, че понякога предлагането на готови решения изобщо не ти пасва на живота и темперамента, макар в началото да е примамливо някой да ти изгради света наготово, без да се мъчиш.

# 775
Сирен, за това казах "мъдрост"..Wink

# 776
Не, разбира се!  bouquet

# 777
Хайде да не е дъртофелник, но ако ти си на 22, а той на 28 и е минал вече ранното чиракуване, доста повечко неща ще са му ясни, докато ти още летиш в небесата.

Е, ти пък каква разлика даде? То това е нищо. Едно е тя на 22, а той на 42. Това е сериозна разлика.

# 778
Ми точно между 22 и 28 има доста голяма разлика откъм светоглед- на девойката може още да й се живее. Ако се съгласи да са двойка, ще го помотае поне няколко години да я забавлява, преди да реши нещо.

Тия, дето са 22 и 42, те си имат нещо предвид, не се хващат съвсем случайно. Но иначе точно като си на 22 и имаш много въпроси, появата на мъж на 42 с отговори може да е доста успокояващо нещо.

# 779
Ох, това ми е болната тема-възрастта между партньорите. С моите 9 години в моя полза. Младолика съм, гледам да се поддържам, но след 7-8 г. да кажем....засега ме обича, то си личи, но....после, като вземе и критическа да ме гони... newsm53..а бе каквото стане...добре, че и двамата сме разведени и имаме деца. Иначе по бих се притеснявала. Макар, че не е гаранция....

Общи условия

Активация на акаунт