Възрастови разлики

• 68 369
  • 784
  •   1
Отговори
# 30

Разликата между мен и съпруга ми е 16 години. Аз съм на 25. От 7 години сме заедно.

Тоест, от 18 годишна.  А тогава той е бил на 34.  За това говорим, че има разлика - дали се срещат двама зрели  хора или момиченце с чичко. 

# 31
На мнение съм, че си зависи от самия човек, но за мен разлика от около 5 години е най-приемлива. За протокола - аз съм каката в нашата връзка. Разликата ни е 1 година.

# 32
  • Пловдив
Много зависи от самите хора. Разликата м/у родителите ми беше 11 години в полза на баща ми, били са на 19 и 30, когато са се оженили. Никога не са имали проблеми и понеже в живота и смъртта няма ред майка ми почина 6 години преди баща ми.

# 33
Със съпруга ми сме заедно от 5 години. Аз съм на 23, той на 39. Никога възрастовата разлика не е била проблем - даже напротив- аз го подмладявам, той се грижи за мен, дава ми съвети и съм спокойна, че се е находил...

# 34
Със съпруга ми сме заедно от 5 години. Аз съм на 23, той на 39. Никога възрастовата разлика не е била проблем - даже напротив- аз го подмладявам, той се грижи за мен, дава ми съвети и съм спокойна, че се е находил...

Ти също си била на 18 и точно това се получава обикновено - той се грижи за теб. За мен това не е равностойна връзка.

# 35

Ти също си била на 18 и точно това се получава обикновено - той се грижи за теб. За мен това не е равностойна връзка.

Кое не му е равностойното? Имаме супер стабилен брак, за който много хора могат да ни завидят, както и прекрасен плод на любовта ни. Моят баща почина, когато бях малка и може би това е причината никога да не съм харесвала мои набори. Наложи ми се да порасна бързо. Няма нищо лошо един мъж да се грижи за жена си, независимо кой е по-големият.

# 36
Имаме супер стабилен брак, за който много хора могат да ни завидят,

Вече цяла година?! Ооооо.

# 37
Имаме супер стабилен брак, за който много хора могат да ни завидят,

Вече цяла година?! Ооооо.

За да дойде бракът, явно и връзката е била стабилна! Някои и толкова не издържат  Laughing Laughing Laughing

# 38
Естествено, че е важно мъжът да се грижи за жена си. Това не произлиза от голямата разлика, а от взаимното уважение.
Вече грижите са кой както си ги разбира.

# 39
Според мен разлика от 16 години е много, но щом се чувствате добре, това е супер. Дано и занапред да е така. Той се е наживял, но ти дали си се наживяла?  newsm78

# 40
Любовта на живота ми, една от многото, де, е по-възрастен от мен с 16 години. Той е човекът, с когото съм имала по-по-най връзка. В този момент аз съм на 30 + години, той гони 50-те. Не бях го срещала отдавна, но преди време ми попадна неговия профил във ФБ. Чудесен ... ъъъъ дядо е станал.

Нарочно се разрових в профила на marchina, за да видя тя и той на колко са съответно. Така и предполагах- тя е в началото на 20-те, той в края на 30-те, т.е. още съвсем млад мъж.  Sunglasses

# 41
  • с/у ОколоМръсТното
. Чудесен ... ъъъъ дядо е станал.

Утрепа коча с лопатата. Виж, чичЕ - да. Но пък дядоооо  newsm78
Освен ако наистина е дядо в пълния смисъл на думата (има внуци).

Таман сега четях, че Нана и мъжът й са със 17г разлика... Твърде голяма и фрапантна за мен.
Освен това такава бира вече пихме и нищо добро не излезе (освен едно красиво плодче).

# 42

Таман сега четях, че Нана и мъжът й са със 17г разлика... Твърде голяма и фрапантна за мен.

Аааа, тя затова ли така го гледа нейния партньор в танците -
сякъш соковете ще му изпие ... Simple Smile

# 43
. Чудесен ... ъъъъ дядо е станал.

Утрепа коча с лопатата. Виж, чичЕ - да. Но пък дядоооо  newsm78
Освен ако наистина е дядо в пълния смисъл на думата (има внуци).

Напротив на коча реклама му направих. Наеш кво деди е станал? Питат го във фейса дали не завъдил бебенца, а той гордо вика, че е дядко.

# 44
  • с/у ОколоМръсТното

Аааа, тя затова ли така го гледа нейния партньор в танците -
сякъш соковете ще му изпие ... Simple Smile

Аааа, той Мирo само монахиня не би съблазнил. Недей така, че и мен ме кефи  Heart Eyes адски много.

Кас, ама дядко е по-хубаво състояние от дядо, не намираш ли?  Joy

Последна редакция: чт, 01 май 2014, 07:11 от Шани

Общи условия

Активация на акаунт