Възрастови разлики

• 68 352
  • 784
  •   1
Отговори
# 150
Все още не съм срещнала по-зрял, мъдър, силен и оправен по-млад или малко по-голям мъж от мен..
Така че - твърдо съм за по-голямата разлика.
В момента - +15 г в негова полза..

Подкрепям с две ръце това изказване!  bouquet Peace Hug

# 151
Все още не съм срещнала по-зрял, мъдър, силен и оправен по-млад или малко по-голям мъж от мен..

Дали ще се промени? Разликата , де.

# 152

Разликата естествено не, но както виждам нито за нея нито за мен е проблем, но човекът се променя и вярвай ми ако на 30 е бил инжинер, то на 50 може и професор да е станал. Мен също не ме задоволяват наборите, безинтересни и скучни са ми. Но всеки знае себе си и живее както намери за добре. Важното е всеки да е щастлив и обичан и да се чувства добре с човека до себе си, независимо дали е с набор или с  по голям.

# 153

Разликата естествено не, но както виждам нито за нея нито за мен е проблем, но човекът се променя и вярвай ми ако на 30 е бил инжинер, то на 50 може и професор да е станал. Мен също не ме задоволяват наборите, безинтересни и скучни са ми. Но всеки знае себе си и живее както намери за добре. Важното е всеки да е щастлив и обичан и да се чувства добре с човека до себе си, независимо дали е с набор или с  по голям.
Познавам много, много успели мъже във възрастовата група 27 - 35 години. Имат всичко - успешен бизнес, шеметна кариера, красиви жени, а повечето вече и по две деца. Някой от тях още обаче не са намерили половинката си в живота. Та мъж между 27 и 35 е много зрял, успял и разумен вече. Е разбира се има и хлапета, които ходят по кафета и играят на плейстейшън. Но както беше казал някой - те нехранимайковците и на 30 и на 50 все са льохмани и безделници.
Та защо ви е някой дядо 15 - 20 години по- възрастен от Вас? Та той след някоя година ще иска да си ляга в 8 вечерта и да излиза два пъти в годината. Освен секса и бизнеса им куца след една възраст. Просто губят ваксата. Много такива случаи съм виждала. Ти на 40 - жена та дрънка, а той на 60 .... Не ми харесва.... Peace

# 154

Познавам много, много успели мъже във възрастовата група 27 - 35 години. Имат всичко - успешен бизнес, шеметна кариера, красиви жени, а повечето вече и по две деца. Някой от тях още обаче не са намерили половинката си в живота. Та мъж между 27 и 35 е много зрял, успял и разумен вече. Е разбира се има и хлапета, които ходят по кафета и играят на плейстейшън. Но както беше казал някой - те нехранимайковците и на 30 и на 50 все са льохмани и безделници.
Та защо ви е някой дядо 15 - 20 години по- възрастен от Вас? Та той след някоя година ще иска да си ляга в 8 вечерта и да излиза два пъти в годината. Освен секса и бизнеса им куца след една възраст. Просто губят ваксата. Много такива случаи съм виждала. Ти на 40 - жена та дрънка, а той на 60 .... Не ми харесва.... Peace

Имат всичко "успешен бизнес" това как да го разбирам и критерий ли е за умствения багаж на даден човек, защото според мен е критерий за дълбочината на протмонето му. Под интересен мъж разбирам мъж с стабилна професия и естествено с научни публикации. Това няма как да стаане на млада възраст. Та затова писах, че всеки сам си избира с кой и как и какво го задоволява в личен план. За секса какво да ти кажа, нямам оплаквания, то си зависи най вече от човека, а не от годините. (познаваам набори които не са ок) Всичко е строго индивидуално, въпрос на сващане и на настройка. Ваксата се губи, когато нямаш мотивация и акъл, повярвай ми, другото е божа работа.

п.п. Не съм чула "дядо" да си ляга в 8p.m. "старите хора" имат нужда от по малко сън, така, че и затова не се кахъри, единствено по някой път много чете, но мен това ме кефи, така, че и тук не виждам проблем

Последна редакция: чт, 05 юни 2014, 19:10 от gueri

# 155
Какво пречи научни публикациЙ да имат и по-младите мъже - примерно аспиранти около и под 30-те?  newsm78

# 156
Какво пречи научни публикациЙ да имат и по-младите мъже - примерно аспиранти около и под 30-те?  newsm78

Нищо разбирасе, но те просто не са ми интересни. Затова казах, че всеки има право на личен избор.

# 157
Ох, научни публикации, ама половината ти изказване е пълно с правописни грешки.  ooooh!

# 158
С доста по-възрастен мъж, жената остарява духовно по бързо.  Peace

Всеки с избора си  Peace

# 159

Особено, когато става дума за публикаций, един публикаций.

# 160
Мариянка, искрено ме развесели..
Как така ще им куца бизнеса на 50 + годишните.. Joy

Та те тогава най-богато жънат..
Тези, които аз имам предвид..
Тези, които - ти визираш, може и да имат драми, проблеми и тн..

Колкото до представата ти (за всичко)  - тя също е доста превратна.
Но няма как да ти го обясня..
Зависи кой и от коя "купчинка" гледа.

# 161
Със съпруга ми сме заедно от 5 години. Аз съм на 23, той на 39. Никога възрастовата разлика не е била проблем - даже напротив- аз го подмладявам, той се грижи за мен, дава ми съвети и съм спокойна, че се е находил...
Eга ти... винаги съм се чудила как някои представителки на женския пол се заблуждават да се омъжат за разни дъртофелници. Освен ако не е Брус Уилис или друг чичко-паричко с цел финансова изгода. То бива разлика до 5-6-8 години независимо в полза на мъжа или жената, ама повече от това...  newsm78  .. Тряя да са големи мазохистки като един ден се окажат с някакъв чичко-дядка до себе си. Мен лично ще ми е неудобна такава връзка, камо ли брак. Разлика от няколко години е приемлива, понеже даже и не си личи - независимо кой от двамата е по-големия. Лично мое мнение - не ангажирам никого с него.

8 години по-възрастен мъж си е множко, но ако иначе се разбират и чувстват добре заедно може да се преглътне все някак... предполагам.

Последна редакция: чт, 05 юни 2014, 23:15 от White Magic

# 162
Прочетох цитата по-горе.

marchina,

'аз го подмладявам' - само защото си по-млада от него ли мислиш, че го подмладяваш? Той си е млад все още.

'и съм спокойна, че се находил' - да не ти пускам фитили, но някои нямат нахождане. Това, че той е на 39, а ти на 23, не е гаранция за 'не ходене'. Някои на 39 'прохождат'.  Peace

Той не се ли притеснява, *е ти не си се 'находила'? Thinking

п.п. защо ли няма дума 'подстаряване' /кофти звучи/.

# 163
  • София

Няма такава дума, да, но успешно може да се замени с думата "състаряване".

# 164
  • София

Няма такава дума, да, но успешно може да се замени с думата "състаряване".
За съжаление имам приятелка в 30-те със съпруг в 50-те.....точно и подхожда думата състаряване. На чисто ментално ниво.
Друга моя приятелка развива връзка с 52 годишен господин, наричан галено Дядо. Laughing
Успял, предприемчив с дългогодишна високо платена длъжност. Та Дядо я води на трето подред пенсиониране, а опитите му за консумиране на връзката са плачевни. Агония, агония, подплатена солидно Laughing

Общи условия

Активация на акаунт