Възрастови разлики

• 68 150
  • 784
  •   1
Отговори
# 390
Е, щом комерсиална кучка ти носи повече задоволство, ОК. Само дето  във всеки пост си толкова ядна, че някак тъжно му става на човек...пък то нали на "кучките" трябва да "завиждаш", не да ти е тъжно за тях Rolling Eyes И аз съм добре,  но не ми е и хрумвало да определям връзките си с животински имена - най-малкото, защото това едва ли би говорило  за мен самата добре като включваща се във връзки с животни. Дърт и млад са относителни понятия и там съвсем ако ти е тегаво можеш да си съчувстваш сама. И кво сега - ти си добре, щото си била  междукрачно нещастна...  Ами хубаво,  и такива хора има - само дето няма общо с темата. Laughing
П.П. Бор_яна - пишеш много красиво   bouquet

# 391
Не съм се оставяла да ме прелъжат - не бях тъпа пръчка, а комерсиална кучка - има разлика. Възползвах се от паричките, помощта и положението на някои мъже, когато имах нужда - тъпите са те в действителност, понеже се изживяваха като "стабили" дърти козли с течащи лиги по мен - младото спрямо тях яре, което естествено им би шута накрая, понеже не е поредната заблудена тъпа кифла. Обвързах се сериозно не с някой мухлясал чичка с дебел портфейл естествено, понеже имам достойнство и акъл.

Ъ, да, адски е достойно да спиш с някой за пари или други облаги Shocked . Впрочем, на това му се казва проституция.

# 392
  • София
И точно в какво се изразява достойното на това да спиш с някой за пари?!? Да ти кажа нищо чудно, че не си попаднала на свестен мъж, който да е по-възрастен от тебе...

# 393
  • София
И точно в какво се изразява достойното на това да спиш с някой за пари?!? Да ти кажа нищо чудно, че не си попаднала на свестен мъж, който да е по-възрастен от тебе...

достойно си е  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 394
Маджик, толкова си отвратителна и отблъскваща, че напълно заслужено са ти били шута.
Без значение, млад или стар, едва ли някой е толкова изпаднал, че да се захваща сериозно с тебе.
Боклукът си е боклук, независимо на каква възраст е.  Simple Smile
Ти явно си мъж - 100% гаранция след този ти коментар.Grinning  Никой досега не ми е бил шута - аз обаче съм била шута на една камара дъртофелници и ще продължавам в тоя дух, щото ми се повръща от тях и не съм тъпа изпаднала патка-използвачка. Както споменах по-горе от нас жените зависи дали ще им се отварят парашутите на дъртофелниците.
Апропо имам съпруг на мойта възраст, много сериозно захванал се с мен от 5 години, и още толкова неофициално, обаче съм си харесала няколко по-малки, ма на теб едва ли да ти изнася тоя факт като гледам. Wink Можеш да наречеш себе си боклук - объркал си адреса!
Да се смея ли да плача ли ?ooooh!

Ти освен всичко друго си и върла мазохистка..Голя келепир,да се насиля да си легна с някой дето ми се драйфа от него,замо за да мога после да му бия шута.. Crazy

# 395
  • София
Маджик, толкова си отвратителна и отблъскваща, че напълно заслужено са ти били шута.
Без значение, млад или стар, едва ли някой е толкова изпаднал, че да се захваща сериозно с тебе.
Ти явно си мъж - 100% гаранция след този ти коментар.Grinning  Никой досега не ми е бил шута - аз обаче съм била шута на една камара дъртофелници и ще продължавам в тоя дух, щото ми се повръща от тях и не съм тъпа изпаднала патка-използвачка. Както споменах по-горе от нас жените зависи дали ще им се отварят парашутите на дъртофелниците.
Апропо имам съпруг на мойта възраст, много сериозно захванал се с мен от 5 години, и още толкова неофициално, обаче съм си харесала няколко по-малки, ма на теб едва ли да ти изнася тоя факт като гледам. Wink Можеш да наречеш себе си боклук - объркал си адреса!

Ти освен всичко друго си и върла мазохистка..Голя келепир,да се насиля да си легна с някой дето ми се драйфа от него,замо за да мога после да му бия шута.. Crazy

ами достойнство, ко да праиш  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 396
По темата: с първият ми приятел имахме 12 годишна разлика и връзката ни продължи 4 години, като финалът може би беше предрешен. Разликата при нас беше не до толкова в годините, колкото в интелекта. Това беше и причината нещата да приключат. Важното е хората да са на еднакво интелектуално равнище!

# 397

ами достойнство, ко да праиш  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ко приказваш ooooh!
Изумявам,все повече докато чета въпросното същество..

Същевременно гледам разни дърти козли нямат никакви угризения да ме ухажват - даже разни 10-20-30 години по-големи от мен, от които буквално ми се гади, не се свенят. Разбира се финансовото интересчийство прави изключение - защо да не спечелим от някой дърт пръч малко парички и добър стандарт на живот?
Да си чувала лафа"Докато има балъци,ще има и тарикати?"
Е,докато има жени които да се продават,ще има и мъже които да ги купуват,но хайде да спреш да оправдаваш проституцията със съотношението на проценти мъже:жени...Мъжете били повече от жените..Е,и?С какво това оправдава/обяснява,проституцията?

# 398
Много са ми интересни подобен род взаимоотношения, които коментирате. То е ясно, че жената в случая е взела решението да се продаде/пусти пари Mr. Green/, но мъжете в тези случай знаят ли, че всичко е един фалш или за тях е просто договор за покупко-продажба с неизвестен срок???

# 399
Много са ми интересни подобен род взаимоотношения, които коментирате. То е ясно, че жената в случая е взела решението да се продаде/пусти пари Mr. Green/, но мъжете в тези случай знаят ли, че всичко е един фалш или за тях е просто договор за покупко-продажба с неизвестен срок???
Ааа,не бе..
Как ще знаят?
Те мъжете прости,глупави..
От де толкоз акъл у един 50 годишен мъж,че да се сети,че 22 годишната кифла дето топли леглото му,не е го прави по любов,ами поради финансова изгода..  Laughing

# 400
 Sick Гадост! И едните са ми гнусни, и другите!

# 401
  • Prague Czech Republic
Годините не са важни, важно е разбирателството в една връзка! Разликата в годините / Между мен и приятеля ми е (9) години. Разбираме се чудесно за сега  Grinning

# 402
Не знам в какви среди движите и с какви хора се срещате, но твърдението, че всяка връзка между по-млада жена с по-възрастен мъж винаги е поради финансови причини е пълна глупост. Имам достатъчно примери около себе си и в нито един от случаите не е било заради пари. Откъде идва това криво схващане, че по-възрастния задължително е богат и издържа по-младата? Това се случва само в определени мутренски среди, не и в средната класа.

Последна редакция: пн, 13 апр 2015, 11:37 от penelopy

# 403
  • София
Не знам в какви среди движите и с какви хора се срещате, но твърдението, че всяка връзка между по-млада жена с по-възрастен мъж винаги е поради финансови причини е пълна глупост. Имам достатъчно примери около себе си, включително и аз самата навремето имах 2 връзки по-възрастни от мен и в нито един от случаите не е било заради пари. Откъде идва това криво схващане, че по-възрастния задължително е богат и издържа по-младата? Това се случва само в определени мутренски среди, не и в средната класа.

става въпрос за по-голяма разлика като например 55 и 22  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 404
Ок, така може, аз визирам разлики до около 13-14 год.

Общи условия

Активация на акаунт