Възрастови разлики

• 68 193
  • 784
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Аз намирам за противоестествено жените да търсят и млади мъже за възпроизводство.
Що се отнася до увреждания и мутации, безспорен факт е, че огромното мнозинство от деца с увреждания са на млади родители.

Моля?! ooooh!
Отиваш в смешките, сори.

# 376
Противоестествено чак.. Това, че ние не го разбираме си е наш проблем. Лесно е да обичаш млад и красив мъж, другото е много по-истинско.

# 377
  • по пътеката
Лесно е да обичаш млад и красив мъж, другото е много по-истинско.
затова и мъжете се стремят към млади и красиви жени! ако пък млад мъж си остане в продължителна връзка с една по-зряла жена , намирам го даже за по-истинско! флирт с млад мъж си е много тонизиращо!
С един свлечен задник, все едно е с памперс, гола глава, старчески петна по ръцете, кофти зъби.
Разбирам, има петдесет годишни мъже, които са първокласни екземпляри и малцина могат да им стъпят на визия и положение, ама баш тоя..... Sick

Сирена е абсолютно права, сори.
Peace Laughing

# 378
  • София
8 години са съвсем нормална разлика, друг е въпросът, че предпочитам наборите като мъжа ми.  Grinning Аз съм на 38 г. и мъжете над 45 си ми изглеждат дъртички, няма какво да ви лъжа. Вече се заглеждам по агнешко.  Mr. Green

# 379
Оха, 38, чудесна милф-ческа възраст.  Mr. Green

# 380
  • София
Оха, 38, чудесна милф-ческа възраст.  Mr. Green
Слаби познания по темата.

# 381
Здравейте и от мен! Аз съм на 33 а той на 55 и страшно го обичам, той мен също.

# 382
  • София
След 10 години заповядай пак.

# 383
E, стига де! Хората се обичат и очевидно никога нищо не би имало значение!

# 384
Май съм писала тук ,но няма да търся какво е било,сещам се за нещо интересно за мен.
Седем години разлика,ядосвах се, че не иска да игра е с мен,да се бием с калъфки. Аз на 19 ,хлапе ,тъничко, кокалесто. Той  леко шишкав  и с бяла коса. Разболя се детето ни и пред болницата ,под прозореца висим и двамата   ,кой  реве кой  наблюдава кога ще го покаже позната през прозореца. Нямаше две годинки. И се приближават едни като нас ,жената казва на мен-баща ти....щях да падна Тя го определи за мой баща на вид. После след много години се разболя  сериозно и  състари бързо ,като гледам -имаме една снимка случайна от онова време-мноог състарен ,но тогава очите ми не са го виждали такъв. За нас-един на друг ние сме си били същите като на младини. Когато ме ядоса , го виждах противен за момента ,иначе  си е все същия младеж на 26 за когото съм се омъжила. Много проблеми съм имала ,но са били потискани и оставяни където са се случвали. Чак сега се ядосвам ,виждайки живота  си отстрани ,останала сама ,идеализирам нещата или ги преувеличавам. Всичко е гледна точка. Но със сигурност ако сега се омъжвам ,не бих могла да прегърна някакъв сбръчкан старец ,в душата си човек остава млад и не вярва ,че също е остарял.
За себе си- зависи на каква възраст е станало свързването ,за силни ,здрави хора не пречи разликата ,после заедно се остарява и се виждат същите,каквито са се видели и  харесали.Но след 50 ,моля ,не бих искала...То за това е не търся и не искам връзка ...Моите подходящи възрастово  мъже не ми харесват.

# 385
  • София
7 години изобщо не са голяма разлика и не са никакъв проблем, обаче на 26 да е "леко шишкав  и с бяла коса" и да го смятат за баща ти, ми се струва, меко казано, абсурдно.

# 386
 Rolling Eyes И аз го намирам за абсурдно. Моя е на 33 и го бъркат с кандидат-студент. Имам колеги в университета, които на 26 са си все още с тийнейджърски вид, а дори не чак толкова младоликите са си младички. Ми то аз съм на 22 (т.е след 4 години ще бъда на 26), а когато звъни непознат на вратата пита дали има някой голям вкъщи.  Rolling Eyes

# 387
E, стига де! Хората се обичат и очевидно никога нищо не би имало значение!

Само един вариант има да се обичат все така вечно Mr. Green - ако останат завинаги на тези години. Това обаче е абсурдно, разбира се. След 10 г 33- годишната дама ще разбере какво съм искала да кажа Mr. Green

--------------

От темата научих, че много младите родители дават грешка при възпроизводството/аз се чудех що всичко ми е сбъркано, а то защото родителите ми са били на по 22-24 години Mr. Green когато съм се родила. Обаче  Twisted Evil, и възрастните родители дават фира при производствения цикъл Wink. Добре, че се размножих вече, че да не го мисля Crazy

# 388
Е, на 30 е бил в болницата при онази случка ,а аз излизах от майчинство с две деца и бях 47 кг.Рано побеля,ген.Като се запознахме беше бяла повече от половината му коса и на пръв поглед клони към бялото. Може би причината е ,че аз съм изглеждала хлапе.Два месеца бях ходила на работа вече ,оставих го на свекървата малкия ,баткото на детска градина и тогава нещо се обърка ,вирусен ли е бил спастичен бронхит,не знам.Имаше болни съседски деца ,а тя излизаше  с бабите заедно  като се събуди след обяда.Въпреки 7+в негова полза ,с годините той  беше малкия ,незрелия ,освен когато се фука,че е мъж  и шеф ,постъпките и мислите ...бе , писвало ми е от хлапащини,безотговорности.
Темата е за възрастови разлики-зависи как се държим и от това,дали живеем отделно от възрастните семейства,дали се надява  някой на същите грижи като преди. Мъж  или жена-без значение. Днес повечето  млади са отделно. Което винаги е било мечта на всяка жена. Жените по страдат от заедното ,мъжът седне в къщи за вечеря,а тя се мотае из кухнята със свекърва ,особено свекърва. Но и майките си не  търпят някои.И влияе също колко са заети-дали си помагат,,защото битовизмите ,недоволствата там се отразяват и ако няма разбиране,бързо се отстива.С разлика или без.Това е за едно пълноценно семейство ,което да отглежда деца. Иначе  всеки може да се жени или съжителства със всекиго ,независимо възраст най-малкото.Всеки хубав миг заедно в обич си струва,пък после каквото дойде,друг или самота.Повече ме впечатляват възрастните.Над 70 се женят за помощ ,подкрепа ,съдружие,всичко ,но не и  любов и ала бала .Всеки има причина за какво.

# 389
White Magic,  а ти защо горканке, си се оставяла да те прЕлъжат, тези гадни дърти козилини. Не си привличала достатъчно свестна младост ли или даденостите не са били на ниво   за млади спонсори..  Thinking Сетила се Мара след  сто  чекнения с козльовци  да прави гугълни проверки, кой колко живеел и какво заслужавал  Laughing
 Лошав е бил живота за теб май...и колкото сега  финансово да подскачаш в сигурност - мерси от такъв път, че да поема нещо от него , а от там и  теориятата ти  Wink
Не съм се оставяла да ме прелъжат - не бях тъпа пръчка, а комерсиална кучка - има разлика. Възползвах се от паричките, помощта и положението на някои мъже, когато имах нужда - тъпите са те в действителност, понеже се изживяваха като "стабили" дърти козли с течащи лиги по мен - младото спрямо тях яре, което естествено им би шута накрая, понеже не е поредната заблудена тъпа кифла. Обвързах се сериозно не с някой мухлясал чичка с дебел портфейл естествено, понеже имам достойнство и акъл.
Всяка жена е с "дадености на ниво"  и тя решава ще се унижава ли с някой дрътляк - избираме ние жените, не мъжете нас - ако някоя не го проумява, проблемът си е изцяло неин. Просто да се намери дърт спонсор е по-лесно, понеже мъжете са невероятно тъпи в това отношение и най-заслепено драпат да стават велики донори на сперма - де факто колкото повече тъпачки им се прелъжат толкова по-добре за тях - това им е природен закон (добре че рядко им се лъжат, че щеше да стане хептен мазало иначе).
Теорията ми не е теория, а реални факти.

Последна редакция: нд, 12 апр 2015, 22:24 от White Magic

Общи условия

Активация на акаунт