Да преправим старите мебели с любов - тема 26

• 77 475
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
Хаха,  bowuu папка моя милост, благодаря! И аз не го долюбвах фейса, но влизам само там, където ми е интересно и разтоварващо. Нямам много приятели и членувам в само в 2-3 групи, които са ми нужни в ежедневието. Вече му свикнах и да си призная там контакта с хората е адски лесен и бърз, а не като тук. Можеш да влизаш само в групичката ни, забавляваме се по клошарски!

# 91
.......... забавляваме се по клошарски!

Добре звучи, със сигурност е приятно и забавно!  Hug

# 92
  • Варна
Здравейте в новата тема  Heart Eyes
Включвам се със снимки на скрина с който ви занимавах:
http://mentolka.snimka.bg/?album;aid=765325;pid=33078991 и нататък.
Снимките "след" не са особено хубави, но стаята е тъмна а фотото ми толкова може без добра светлина.

# 93
Съпружка,снимах със светкавица и без,но е невъзможно да уловя Сахарата на снимка.В действителност е много по-хубава.Аз съм доволна,че я направихме само като акцент,смятам,че щеше да ни дойде в повече,ако бяха всичките стени в мазилка,като заведение.На изкуствено осветление леко лъскавее.Не съм чувала й казват "влачена" мазилка.Не е ли "влачената" една минерална такава,малко като текстил?Е,Сахарата си е като боя,само леко по-релефна и пясъкът стои остричък.Една приятелка й казва ефект 3D.Харесах си я на пано в магазин за бои и мазилки.Някои я правят в контрастен спрямо другите стени цвят,добавят брокат и т.н..Добра идея е да идеш в такъв магазин,защото има и други мазилки и можеш да си харесаш нещо друго.Ето два опита за снимка:
Скрит текст:

# 94
Здравейте, момичета! Имам едно питане и знам със сигурност, че тук има експерти, които биха могли да ми помогнат. Ненавиждам ламинат, но имам такъв вкъщи и в коридора вече е наранен/уж беше мнооооого високо качество/. С радост бих се разделила с него, но на този етап не мога да си го позволя. Не харесвам и цвета му, а и има наранявания, които се виждат. Има ли някаква боя, с която бих могла да го освежа или нещо друго??? Мислех да използвам метода с амбалажна хартия, но не се реших....Ще съм благодарна за идеи и мнения.  bouquet 

# 95
Има ли някаква боя, с която бих могла да го освежа или нещо друго??? Мислех да използвам метода с амбалажна хартия, но не се реших....Ще съм благодарна за идеи и мнения.  bouquet 
От един майстор чух за коректор за надрани ламинати,но лично не съм го пробвала.
Ако съм записала правилно името,казва се "Тефере".

# 96
  • София
mentolka,
Много гитин ти е станал скринът Peace

# 97
  • В градината...
Ментолка, супер се е получил  Peace
Ема, за пореден път правиш нещо уникално  Naughty

# 98
Има ли някаква боя, с която бих могла да го освежа или нещо друго??? Мислех да използвам метода с амбалажна хартия, но не се реших....Ще съм благодарна за идеи и мнения.  bouquet 
От един майстор чух за коректор за надрани ламинати,но лично не съм го пробвала.
Ако съм записала правилно името,казва се "Тефере".

Благодаря ти за отговора! Но то не е само на едно място. Ще ми се да се промени изцяло....

# 99
  • ту тук, ту там
Имам въпросче към Ема: столът, който показа, има ли скара някаква под възглавницата и каква? Имам едно двуместно диванче подобно, но скарата му отдолу е доста повредена, мисля си, че може да стане и само с летвички някакви или дъски, но реших да попитам, защото е направо същото като твоят стол! Мерси предварително!

Сега съм се захванала с един Rast от Икеа, трябва да стане като на ментолка подобен, но съм още на първото чекмедже! Сложих бяла акрилатна боя на Aquis, харесва ми как прозира дървото отдолу, но...  Embarassed ... след първата ръка докато съхнеше го накапа дъждът и се получиха петънца, които май още прозират! Та се чудя да го шкуря ли и наново или да нанасям до плътно покриване?   newsm78

# 100

tan4eto_71, katri и Мари дьо ла Фер благодаря ви! Мислех си за нещо като дунапрен, но като нищо не зная, реших да питам първо Simple Smile В София съм и първо ще потърся това магазинче на бул Ив. Гешов, че ми е най-близо, ако не се справя, ще мина през практикер, че Баумакс ми е далече, а Бриколаж... Абе и до там ще стигна, ако на другите места не свърша работа Simple Smile Ще пиша при първи резултати или изпречили се проблеми Simple Smile

# 101
Благодаря ви, момичета  bouquet

Ментолка, много е хубав преобразеният скрин!

elleni, при мен също на единия стол седалката беше зле и я подмених с фазер от стара мебел, ето така цък. Може и някакви летви да се сложат, но с фазера се получава леко пружиниране, а летвите ще са съвсем статични и при сядане може да се усеща по-твърдо, но едва ли ще е болка за умиране.

# 102
Мари дьо ла Фер само не се сещам къде е бившата спирка на авт 63... Може ли да ме насочиш в коя посока е?

# 103
  • софия
Скринът на Ментолка е много хубав.Все повече ми харесват двуцветни мебели,т.е.да е променен само плота или само основата.

# 104
      Усмивка, преди авт. 63 от Бояна спираше веднага след като завие от "Цар Борис III" по "Ив. Гешов", той правеше един кръг там, после покрай "Билла" и пак излизаше на "Цар Борис".Затова не съм писала посока - завиваше надясно по "Ив. Гешов" и на 50-60 метра спираше. Сега казват, че не спира там, но май и авт. 74 по посока на кв. "Ив Вазов" спира на същата спирка, наречена "Цар Борис III". Като гледам картата, магазинчето ще се пада някъде между улиците "Ами Буе" и "Фр. Каниц" на самия бул. "Ив. Гешов" .

Общи условия

Активация на акаунт