Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да поправя надраскано или повредено иноксово покритие?
Как да боядисате плочки или плотове в банята?
С какви материали мога да напълня столовете за претапициране?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да поправя надраскано или повредено иноксово покритие?
За възстановяване на надраскано или повредено иноксово покритие можете да използвате фуга или кит, последвани от контактна основа и боя на водна основа. Лакът не е необходим, освен ако не искате да увеличите разходите за проекта. Същите материали се използват и за ремонт на пукнати шкафове за баня. За инокс се препоръчва леко остъргване, последвано от нанасяне на контактна основа и боя. Боите, подходящи за цинкови и поцинковани ламарини, също могат да се използват за инокс.
-
Как да боядисате плочки или плотове в банята?
Първо почистете плочките с влажна кърпа, след което нанесете уплътнител или фугираща смес. След това нанесете грунд за контакт и боя на водна основа. За плотовете използвайте същата техника. Лакът не е необходим, освен ако не искате да увеличите разходите за проекта. За пукнати плочки поправете пукнатините и фугите, след което нанесете грунд за контакт и боя на водна основа. Лакът не е необходим.
-
С какви материали мога да напълня столовете за претапициране?
-
Как да почистите четките след боядисване?
-
Как мога да поправя и освежа надраскан и обезцветен ламинат?
определено не можеш да предположиш какво е било преди ...
В града на булките по магазините се предлагат предимно сатени, дантели, шифони и разните им там производни. Дамаските, които намерих са доста като асортимент, но са твърде скучни като цвтове, тъмни и от груби дебели платове
Дали се разболявам от клошарската болест? 

Имам доста да се уча от вас докато ви стигна! Съжалявам само, че мебелите ми не са от дърво, за да се вихря както ми се иска и да знам, че ще е трайно във времето. Наследствени са и това са могли-това са купили, пак ще изкара някоя и друга годинка /покритието имам предвид/.

Преди близо 2г изпуснах делта- мулти шлайфа и още не мога да си го простя, защото повече не го пуснаха. От тогава видя ли полезен инструмент- мой е. До сега нямам неправилна или излишна покупка. Пистолета за боядисване от онзи ден мислех да купувам, но Вожда като видя, че точа лиги и по такера ми постави ултиматум: пръскалката или такера