Да преправим старите мебели с любов - тема 26

• 77 299
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
На Декоратор и аз. На касите и вратите изсъхна без проблем,но на секцията няма изсъхване.
Утре ще сложа лак.

# 616
Да пусна малко работни снимки  newsm47
Преди:
Скрит текст:

В процес на работа:
Скрит текст:

Очаквайте "След", но има още доста работа, а като прибавим и финансовата страна на въпроса...не зная кога ще го видя в изцяло завършен вид ooooh! ooooh! ooooh!

Последна редакция: сб, 12 юли 2014, 08:11 от mimoza7710

# 617
  • Варна
mimoza7710, ти си магьосница! Браво! Да си ползваш такера със здраве и все така да ни радваш с произведенията си!
Честит ви нов член на семейството! Очаквам с нетърпение къщурката!

# 618
  • В градината...
Мимоза, невероятна си  Hug
А за дръжката сигурно си гледала в по-старите теми, може да се направи от стар кожен колан или купен от магазин за дрехи втора употреба.

# 619
Мимоза, невероятна си  Hug
А за дръжката сигурно си гледала в по-старите теми, може да се направи от стар кожен колан или купен от магазин за дрехи втора употреба.

mar4ela5 , perunika , благодаря!   bouquet
Не, при всичкото ровене в старите теми не съм попадала точно на тази идея  Rolling Eyes Честно казано въртеше ми се в главата дръжка самоделка, но ще видим какво ще измисля  newsm78 Определено ще погледна за интересни предложения  Peace
Сега се сетих, че имам един стар бял колан от ест. кожа с напукан ефект на Левис, чиято катарама се счупи  Thinking Остава и да намеря къде съм го затрила и идилията ще е пълна  Heart Eyes
пп. Ейййй ужаст! Не мога да го намеря Sad Само дано не съм го изхвърлила след последната чистка ooooh!

Последна редакция: сб, 12 юли 2014, 10:19 от mimoza7710

# 620
vili_ili_eva  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Мебелиста не знае ли? От всеки мебелен цех готовите мебели би трябвало да се обработват против дървояди и дървеници, а чак след това да се лакират, боядисват, омасляват. Намери си препарат против гадинки и ги обработи преди маслото. Егати късмета си извадила ooooh!

Сърдечни благодарности, СедеФка! Мебелиста, както го наричаш е наш приятел и има работилница, в която изработва мебелите, но от там нататък грижата е наша. Работи добре. Това, което е изработил вкъщи, кухненските шкафове, облицовката на барплота и шкафовете под него, използваме ежедневно вече осма година и е без проблеми, с изключение на дървоядите.
За гардероб (2,40 на 1,70), две единични легла и маса (120 на 80) 750 мл. Осмо ще бъде ли достатъчно?
Още веднъж ти благодаря! Приятна вечер!

# 621
Достатъчно ще е. Ако не е много сух материала, може и да остане Peace

# 622
Благодаря, СедеФка!   bouquet

# 623
Привет, дами!  lovekiss
Да разведря малко темичката пък и да си почина   Flutter Току що си сковах основата за тапицерията - сковани са 2 рамки отгоре с фазер  Crazy
Скрит текст:

Цялата сглобка е с Лидълското такерче - чудесна машинка!  newsm44
Стана ми много странно, че хората тези проекти ги осъществяват за един уикенд, та се чудя как изобщо е възможно  Rolling Eyes...или пък ги правят само за парлама?!   Thinking Моя го правя да издържа поне 100-тина кг, макар, че толкова едър човек едвали ще си побере д-то в него Joy
Вчера си поръчах крачета за табуретката и за куфаро-стола  Heart Eyes Дано пристигнат утре, че нямам тРепение  smile3508

# 624
  • В градината...
Откъде си поръча крачетата  Thinking

# 625
Откъде си поръча крачетата  Thinking
От тук:
Скрит текст:
Тези за табуретката:
http://olx.bg/drveni-kraka-4br-komplekt-i47216893
Прецених, че 36см. са и достатъчни  Heart Eyes
И за куфара...
http://olx.bg/bukovi-drveni-kracheta-i50044573
Сайта им:
Моля дя не се приема като реклама!
http://lucawood.com/
Бях избрала тези за куфара, но са 15см. и ми се струва, че ще са доста ниски  newsm78 Не, че искам да са много високи и да стои като кобила, но все пак се спрях на 20см.-ови  Peace
http://olx.bg/drveni-kracheta-4br-komplekt-i48689233
Струговани са, а цените изглеждат добри  Rolling Eyes Поръчала съм натурални т.е. без лак и каквото и да е по тях /освен шпилките разбира се Simple Smile/ Голяма фирма и работи с клиенти на едро, но щом са пуснали и на дребно ще се занимават и с такива като нас  Mr. Green Дано пристигнат скоро и всичко да е наред ще дам отзиви за тези, които се интересуват  Grinning
ПП. По нашите магазини има само 1 или 2 модела дървени на цена 6,50лв./бр. и са 15см., което за табуретка като мойта не става  Naughty Останалите са до 20см. метални 10-11,50лв/бр.  #Crazy
Посочената цена на тези, които съм поръчала е за комплект от 4бр!!!  #Crazy #Crazy #Crazy Та.....така  Hug

Последна редакция: пн, 14 юли 2014, 15:22 от mimoza7710

# 626
  • от Луната
Да ви се похваля с моите първи произведения, въпреки че не могат да се сравнят с вашите красоти  Mr. Green https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201375035778102&se … ype=3&theater. Нямам снимки преди, но бяха тъмнокафяви  и лакирани, абсолютни неподходящи за детска стая. Исках скрина да е бял, но щерката отсече СИН и го посиних, А розовото шкафче е за обувки и исках да е червено, но стана розово и май не е много лошо. Остава да боядисам и леглото пак синьо, че това е любимия цвят на чадото  Mr. Green и мебелите за детската ще са готови за сега.

# 627
  • София
Мимозка нямаш умора, нямаш спирка!!! Simple Smile

Виктоалия Т, добре са станали, а цветовете са много хубави! Чакаме и другите  Wink

# 628
Биктоалия, до тези прекрасни зелени стени само синьо или бяло-обожавам тази комбинация! Heart Eyes Детето ти има усет, не пренебрегвай мнението и Grinning
София, нали знаеш, че луд умора нЕма...започвам да правя копчета, че ме чакат само около 22 бр.  Whistling

# 629

София, нали знаеш, че луд умора нЕма...започвам да правя копчета, че ме чакат само около 22 бр.  Whistling

mimoza7710, страхотна си! Да имаше как малко лудост да ми пратиш, че ентуЗиазЪмът ми никакъв го нЕма. Действай и показвай, линковете за дърводелския сайт си ги запазвам, току виж (в необозримо бъдеще Mr. Green) ми притрябвал.   bouquet

Виктоалия Т, хубави са цветовете, каква боя използва?    bouquet

Последна редакция: пн, 14 юли 2014, 18:02 от labrex

Общи условия

Активация на акаунт