Мама и тате с нетърпение чакат вече да прегърнат малкото ЮНСКО човече - 14

• 30 008
  • 724
  •   1
Отговори
# 660
Чудесен малък мъж! HugДа ви е жив и здрав.Относно педиатъра :1Избирате си някой и отивате да го питате дали ще ви поеме.Ако се съгласи му вземате тел. номер.  2.След като ви изпишат или предният ден му звъните ,за да дойде в къщи на визитация.  3.След като актът за раждане е готов,отивате с него в кабинета му и официално записва малкото човече.     

# 661
Белисима насълзи ме малка сладка душичка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet Hug Hug Hug Hug Hug

# 662
  • София
Леле, Белисима, ама той е цял мъж, че и с прическа, пу-пу, жив и здрав да ви е, прекрасен е! Толкова много се радвам за вас  Simple Smile

Сигурно сте прави, че ако не е самото начало в отделна стая, после трудно ще го отделим. И ние го обсъждахме това, но ми се струва, че ако е отделен, няма да мигна една минутка и само ще го мисля и ще притичвам да го проверявам. Ще гледаме към годинка, живот и здраве, вече да му правим отделна стая. Иначе, Флейка, вашата е направо вдъхновяваща да се предприеме спешно обзавежане Laughing

# 663
  • Варна
Още едно питане, може ли някой, който вече е свършил тази важна задача да ми сподели като за прости хора, как дефакто става уговорката с педиатър? И самото записване как и кога се случва? Много благодаря предварително!
Намираш педиатърка и просто я питаш дали прави нови записвания,защото някои не се съгласяват.Ако каже да,тя ти дава номера си и ти и звъниш след като родиш преди да те изпишат,за да се угворите кога да дойде във вас.После вече се оформят документи и т.н. Това е в общи линии  Peace

# 664
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Здравейте отново!
Благодарим за топлото посрещане! Пожелаваме на всички леки бременност и раждане! Hug
Тъй като ние сме доброволци, майки със своите ангажименти към децата, семейството и работата, не винаги имаме възможност да реагираме бързо на въпросите ви. За това може да ви е полезно да използвате и други източници на информация за кърмене:

- на първо място това са майките с по-големи деца във вашата тема, които със сигурност могат да са ви много полезни с опита си;
- споделеният опит на много майки в Кърмачески подфорум, както и Библиотеката към него;
- Сайта на Ла Лече Лига в секция за Майки;
- Консултантския подфорум с Ла Лече Лига(кърмене и захранване) към Bg-Mamma;
- Националния телефон на Ла Лече Лига 0888-555-385

Както споменах и в предния си пост, важно е да маркирате въпросите към нас забележимо, за да ни е по-лесно да ги откриваме. В предишни теми, в които участвах по проекта, открихме, че най-работещ е следния формат:

ЛЛЛ, имам въпрос ...

Пожелаваме ви прекрасни емоции и поводи само за усмивки!  bouquet

Ако имате желание, може да поставите и следната информация в първия пост на темата ви, за да имате винаги лесен достъп до тази информация:

Съвместна инициатива на BG-Mamma и Ла Лече Лига  България.
Въпроси, свързани с кърмене и захранване, освен към опитните мами в темата, може да задавате и към ЛЛЛ. За да се открояват и да се виждат по-лесно, е добре да ги маркирате в червено, например: ЛЛЛ, имам въпрос относно кърменето ... .

Заповядайте на Ла Лече Лига срещи, безплатни лекции за кърмене и захранване и на кърмачески срещи за бъдещи и настоящи майки в много градове! ПРОГРАМА ЗА МЕСЕЦА.
Актуална информация за кърмене може да откриете на сайта на Ла Лече Лига, както и на страницата на ЛЛЛ във Фейсбук
0888 555 385 - национален телефон за подкрепа, информация и помощ за кърмене.

# 665
  • София
Още едно питане, може ли някой, който вече е свършил тази важна задача да ми сподели като за прости хора, как дефакто става уговорката с педиатър? И самото записване как и кога се случва? Много благодаря предварително!
Намираш педиатърка и просто я питаш дали прави нови записвания,защото някои не се съгласяват.Ако каже да,тя ти дава номера си и ти и звъниш след като родиш преди да те изпишат,за да се угворите кога да дойде във вас.После вече се оформят документи и т.н. Това е в общи линии  Peace

До нас има две поликлиники и въпреки това, според темата за квартала тук, записването при педиатър е голяма драма. Може би трябва да се действа още отсега  newsm78     

# 666
браво Белисима  пу пу да ти е жив и здрав мъжа.аз днес бях на консултация и ве4е съм болни4ен-45 дена преди термин.доктора каза 4е сме към 2 кг и до края ще сме към 3-3 нещо кг.но маже и да сме по-големи като знам 4е не винаги из4исленията са правилни.моя багаж за родилното е по4ти готов останаха нещата за бебо  но ощте не сме ги купили Laughing.за сега имаме коли4ка, легло-трансформиращо на Бертони.След празниците ще ми приемат заявката  за спални комплекти с обиколници.на 9-ти сам отново на преглед и ще по4ваме да подготвяме документите за изследванита.за сега съм +11кг.но до края не се знае Laughing Laughing.От на4алото на 9-я месец мисля да по4на да пия 4аи от малинови листа.

# 667
Белисима  Heart Eyes браво все така да расте юнака  Hug много драго ми стана като видях снимката..първото слънчице на нашата група..
Флейка стаята е невероятна  Peace  Crazy
Мамии аз се връщам от преглед.. Бебка е вече 2,250  Crazy аг каза че не е от най големите бебенца но пък важното е че добре и че наддава на килца. Както винаги срамежливата ми дъщеричка се беше скрила с ръка и зад пъпната си връв..но и чухме сърчицето  Heart Eyes и моето започна да лудува като чух. Казах и за болките в корема тя каза да не се притеснявам че това са подготвителни болки, даде ми и листа за прием в болницата в случай че бебка тръгне по рано  Mr. Green като цяло съм доволна и изследванията са наред..аг каза че на 9 пак съм на преглед и че вече посещенияТа ще начестят... Защото сме на финалната права  Crazy еее и така това е от мен ..желая ви много усмивки мили мами

# 668
Белисима да ви е жив и здрав малкия Петър, страхотен е! Относно спането в отделна стая, аз съм против, но и аз съм голяма паника и немога да си представя бебето да не е до мен и да не го виждам във всеки един момент. Но браво на майките, които се престрашават!

# 669
Благодаря ви за обяснението! Ориентирала съм се за педиатър към близката поликлиника, че ми е важен момента с логистиката...

А, забравих да се отчета след понеделнишката дискусия - не е трябвало комисия, свеки недоразбрала  Crazy, от вчера и аз съм в 45-дневния  Mr. Green

Белисима, докато зацепя кой ми е бил кротък, какво ли не ми мина през главата  Joy
Ама чудесен е този малчо, да ви е много здравичък, душичка мъничка и борбена, за такъв сладурко, заслужава си чакането  Laughing Heart Eyes Hug

Малко пухче - да, същото, сега му направих масаж, малко като че ли ме облекчи.

За спането отделно - аз съм много за! Но и мама, и свеки ме убеждават, че хич няма да ми е удобно... иначе и нашата стаичка е готова за мъничето, но съм в дилема дали да го тествам сам или с кошарката при нас  Thinking

Направих си целия пакет лигнин на отделни подложки, да са ми готови. По-добре труд и творчество сега, ама да облекча положението после...на отворените врати казаха, че ще дават лигнин в родилна зала, ама защо ли не им вярвам  Whistling

Уф, мами, какви и колко памперси да купя?

# 670

Направих си целия пакет лигнин на отделни подложки, да са ми готови. По-добре труд и творчество сега, ама да облекча положението после...на отворените врати казаха, че ще дават лигнин в родилна зала, ама защо ли не им вярвам  Whistling

Дават, дават  Mr. GreenЕдинственото нещо,което дават направо цели пакети  #Crazy

# 671
  • София
Лелеее Белисима, какъв сладур!!!
И с коса! Страхотен е пу- пу- пу.

# 672
Белисима - браво голям сладур, изобщо не изглежда, че е роден по-рано. И колко много коса Crazy пу-пу жив и здрав, скоро да си го приберете Hug
Добре дошла на момичето от Лалече  Peace
Днес пусках кръвна захар на гладно, хапнах и след 2 часа пак. Беше в норма и лекарката каза, че съм ок. Дано на 7ми за следващия преглед водите са нормални Praynig. Как се притесних, даже мислех че ще ми се вдигне захарта от притеснение ooooh!
Утре ще пазарим за бебка, за багажа за болницата нищо нямам, нали ще съм в частна и казват, че всичко се осигурявало и за мен и за бебка, но все пак ми се ще да знам какво е това всичко...

# 673
Белисима  Heart Eyes Просто прекрасен  Hug
Аз съм на различно мнение за спането отделно,не ангажирам никой с него ,но не одобрявам бебето да спи отделно.Да може и да е по комфортно след време за родителите, но от чиста биологична и емоционална гледна точка не е нормално.Нито един бозайник не отделя поколението си до момента в който не стане самостоятелно.
Мястото на бебето е до майката,не е задължително да е в леглото и,но то трябва да усеща присъствието и. Peace

Бях на преглед и резултатите са кофти  Rolling Eyes Водите са паданали още и сега са индекс 6.Тоновете бяха добре и бебето е пораснало,сега е 2600,което е добре.На 9.05 пак ще видим как са нещата и ако се влошават или тоновете не са добри ще трябва да лежа в болница до максималния период,който изкараме без да страда бебето.Желателно до 37 г.с.Притеснявам се честно казано,но не виждам това с какво ще помогне.Имах и контракция по време на тоновете,бебката се справи добре и не се притесни от това.

# 674
  • София
Ихаа, какви големи бебета си отглеждате Crazy

Общи условия

Активация на акаунт