Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 10

• 86 517
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
ZU-555  браво , поздравления ! Страхотна новина:)
ninkka  успех на теб на пункцията и след това Simple Smile
 vanini* успешен старт и на теб Simple Smile
И изобщо имате моите стиснати палци момичета

# 376
Paele, страхотна новина. Скоро ще си прибереш най- скъпоценното.
Аз също искам да благодаря за стиснатите палци на момичетата, които ме мислиха. Днес беше денят на теста ми- бременна съм  Blush Благодаря ви! Пожелавам ви да ме последвате Hug
Браво,хайде и всичко докрай да е безпроблемно.Момичета имате стиснати палчета от мен.
Ние с бебки се гледаме,щуреем дивеем
Ивче чакам снимки на мейла си.
Паеле  Hug Hug Hug
Някой да поздрави Ставрев от мен Камито. Peace Peace Peace
Мисля в скоро време да мина да видя клиниката и моя любим лекар,и те да видят моите кукли.

# 377
Момичета,може ли някой да ми каже тези от вас който са при Ставрев в процедура,дали ще е в клиниката събота и неделя?

# 378
  • Пловдив
Eто ме и мен след пункцията. Резултат - 5 зрели яйцеклетки. В крайна сметка ще ме подготвят за трансфер. Понеже не се видях с д-р Топалова, незнам какво стана с полипа, има ли го няма ли, но явно щом е преценила че ще се прави трансфер , явно всичко е наред. Утре ще чакам да ми кажат как вървят нещата. И така може би в събота ще е трансфера.
Благодаря на всички за стиснатите палци- явно има ефект  newsm10.

Дано всичките да се оплодят и да станат хубави ембриончета!

# 379
Ками, утре ще водя бебо при Ставрев да го види за първи път. Много ще е вълнуваща срещата ...непременно ще го поздравя!
Момичета, стискам палчета за всички! Хайде още бебета тук да ни радват! Прегръщам ви всички!

# 380
Ками, утре ще водя бебо при Ставрев да го види за първи път. Много ще е вълнуваща срещата ...непременно ще го поздравя!
Момичета, стискам палчета за всички! Хайде още бебета тук да ни радват! Прегръщам ви всички!

Smatche,към колко ще водиш малкия Ставрев дали ще е свободен

# 381

Smatche,към колко ще водиш малкия Ставрев дали ще е свободен

miraa77, аз си запазих час за да съм сигурна, че ще можем да се видим! Simple Smile

# 382
здравейте  мили момичета !
paele   стискам палци  за трансфер  и  хубави ембриончета !
нинка успех и на теб !
На мамите  вече с бебки  да растат  и  лудеят сладурите .
Хайде чакаме  нови щъркелови вести    днес  да завалят много положителни  тестове  до края  на годината !
Аз още си пия  лекарствата по схема  и  ще чакам новия цикъл да видим  какво ще правим .   Нека  се сбъднат  мечтите ни  с божията помощ ! Hug Praynig

# 383
Аз утре отивам в клиниката. Втори ден. Дано всичко е наред и да стартираме.
На всички стиснати палци.

# 384
Smatche,как мина срещата със Ставрев,разкажи като имаш време Simple Smile

# 385
Здравейте момичета! Да се отчета и аз . В крайна сметка имах трансфер на едно ембрионче. Другите две ги замразиха.  Отидох тази сутрин в клиниката за трансфер , д-р Топалова ме прегледа и нещо не и хареса лигавицата , не на размер , а като структура, и каза че ще види прогестерона как е, ще говори с биолозите и ще се реши. Аз като чух, че връщаме едно малко се разочаровах, ама милото ако е борбено може и да стане.

# 386
  • UK
ZU-555 честито Hug
llana* успех  Praynig

Паеле стискай малкото ембрионче Hug и да знаеш, че нещата се случват и само с едно Heart Eyes

Успешни процедури на всичкиbouquet

# 387
Срещата със Ставрев беше уникална! За първи път видях доктор да ми се радва на мен и на бебо толкова искрено! Много мило и разчустващо. Ще продължа да му водя бебо! Двамата много се харесаха, снимаха се, гушкаха се! Искам всички вие мамита като родите да изпитате като мен такива емоции!!! прегръщам ви и ви следя редовно и много ви мисля да знаете!

# 388
Аз пък днес се запознах с д-р Ставрев младши. Той ме прегледа сутринта. Хареса ми - усмихнат, учтив и разговорлив.

# 389
Smatche,чудесна среща е било,Ставрев е страхотен Wink Vanini,ти при Ставрев младши ли си или е замествал и Ставрев го е нямало?

Общи условия

Активация на акаунт