Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 10

• 85 668
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
  • пазарджик
Здравейте момичета,има ли някой за инвитро при Кръшков ,на мен ми предстой обаче се притеснявам,че  не намирам коментари за някой който правил при него,а пък ми се искаше някой да сподели опита си

# 706
  • UK
За ЗЕТ мисля ,че ако имаш вариант за пресен трансфер си го направи , а после му мисли за ЗЕТ.
Относно самия трансфер...спорна работа.Миналата година бях при Минев  и може би съм 1/1000  с трудните трансфери...и всичко отиде по дяволите.Сега отново ще правя ин витро лятото и много ми е трудно да реша при кого.Имам основателни причини за колебанията си,но не е за общата аудитория ,съжелявам...
ЗЕТ в Селена имат много добри резултати,но избора е и личен.
  bouquet

Съжалявам много за този развой при теб, но и аз не останах очарова от д-р Минев при първоначалното си посещение в клиниката, затова го и смених  Wink
Успях, при колегата му, д-р Ставрев Peace Изборът е в твоите ръце, пожелавам ти голяма доза късмет!

# 707
Здравейте, мили дами. Да се запиша и аз. Днес подадохме документи за фонда и се започва голямото чакане. С една тръба съм след извънматочна и ендометриоза. Ние сме при д-р Матев(ако някой има впечатления за него може да сподели). Успех на всички за така чаканото щастие.

# 708
Извинявам се за нахлуването, желая на всички Ви сбъдване и лек и сполучлив път до така желаната бременност и сладък, ревлив, пухкав финал! Чувала съм, че след инвитро изписват терапия с Клексан или фраксипарин и исках да предложа 12 броя Клексан 0,4, останал ми от моята бременност, която завърши на 30 март с малка, сладка бебина. Нека, ако някоя мама има нужда ми пише на лични, от Пловдив съм!

# 709
Аз в тази ситуация не бих продължила при него. Няма дачин да се сработят с лекаря при толкова негативни емоции. И недоверие, и съмнения....един лекар може да е перфектен за едни и крайно неприемлив за други.
Много е важно доверието към лекаря! Аз отидох с такива надежди и очаквания при Д-р Минев, но...останах много разочарована...съжалявам сигурно е помогнал на много момичета, но за мен беше лош избор Confused
Смених лекаря и клиниката и сега съм много доволна!

# 710
  • Пловдив
Здравейте, мили дами. Да се запиша и аз. Днес подадохме документи за фонда и се започва голямото чакане. С една тръба съм след извънматочна и ендометриоза. Ние сме при д-р Матев(ако някой има впечатления за него може да сподели). Успех на всички за така чаканото щастие.
Аз също съм пациентка на д-р Матев - от края на 2013 г. Доволна съм от работата му, мога да кажа, че е много внимателен, последователен и добър специалист. Чувствам се спокойна в негови ръце и му имам пълно доверие. Започнахме ин витро процедура на 02.05.2015 г. В момента съм в стимулация, а скоро (на 13-14.05) ми предстои пункция. Вече нямам търпение, а все още не е минала и половината от процедурата. Марси, пожелавам успех на теб и на всички момичета, които се борят за заветната цел!

# 711
  • Пловдив
Доктор  Матев е моят лекар, и него обичам безрезервно. Вярвам в него от първата ни среща и винаги ще му вярвам и ще му се доверявам.Желая на всички успех. Hug
Аз съм на същото мнение за доктор Матев. Можеш ли да напишеш (сигурно назад в постовете ти е описано, но аз не съм стигнала до там) как се случиха нещата при теб - кой опит ти е, каква беше стимулацията, колко фоликули, колко годни яйцеклетки, колко ембриончета ... ?

# 712
  • Пловдив
.... любопитна съм защото аз сега правя за първия си опит ин витро, в момента съм в стимулация и ми предстои другата седмица пункция.

# 713
Първи и единствен опит, по фонда бях.Стимулацията ми беше с Мерионал 150 и Гонал Ф 150. Продължи 12 дни. От 6 ден включихме и антагониста Цитротид. През ден-два бях на преглед. Сама си биех гонала и цитротода, а мъжът ми биеше мерионала и добре се справихме. За пункция имах 15 фуликула. От тях извадихме 11 яйцеклетки, от които 10 годни за оплождане, една се изчакваше( така ми казаха, но тя не стигна развитие за оплождане). Оплодиха ми се 7 ембриона. Пункцията ми прави д-р Минев, защото Матев отсъстваше, но всичко мина безпроблемно. Трансфера ми беше на 3 -тия ден след пункцията,на две ембриончета. Едното се захвана само, на 12 ден след трансфера, чхг ми беше 271. Не можех да повярвам како се случва и все още не мога след 5 години мъки.... Вече съм в 11 седмица, и на 14 .05 съм на ранен биохимичен скрининг. Стискайте палци всичко да е ок. Аз желая, на всички вас борбени момичета късмет и вяра..
Винаги съм мечтала да раздавам и аз прашец..  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 714
Страхотни новини zezeto. Пожелавам ти безпроблемна бременноат и пухкав финал на термин Simple Smile

# 715
Страхотни новини zezeto. Пожелавам ти безпроблемна бременноат и пухкав финал на термин Simple Smile
И аз  Hug

# 716
Благодаря момичета, стискам палци и за вас. newsm17 Hug  bouquet

# 717
  • Пловдив
Благодаря за инфото, zezeto! Аз съм по почти същата схема, само мерионала ми е 75. Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност, на която да се наслаждаваш всеки един момент и успешен финал   ylinfant! Успех и на всички останали момичета!

# 718
Здравейте момичета. Благодаря много за отговорите ви, наистина се успокоих. Надявам се той да донесе нашето щастие и вярвам в това.
Zezeto. радвам се за тебе и ти пожелавам безпроблемна бременност Stuck Out Tongue. Valeto, стискам палци при тебе да мине всичко както трябва и да се похвалиш и ти с новина като на Zezeto.

# 719
Здравейте,има ли някой който е в стимулация при д-р Ставрев в момента или някой който му предстой?

Общи условия

Активация на акаунт