"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 13

• 50 771
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Според мен си ти е дошло точно навреме и щом имаш цикъл бременност няма.

# 496
  • Plovdiv
Здравейте момичета,

надявам се въпросът ми да не е много глупав, но все пак искам да попитам. Последният ми цикъл ми дойде на 08.06. Правили сме опити за бебе на 14, 20, 23, 25, 26, 28, 29/06 и на 09 и 12/07. Цикълът ми го очаквах на 08.07, но никакъв не се появи. Имам някакви симптоми, но по прочетеното може да е и ПМС (гадене, болки в корема и кръста, потене, често пишкане и  умора). Искам да попитам сега ако си направя тест ще отчете ли дали съм бременна или трябва да изчакам още време.
Предварително ви благодаря  Simple Smile

# 497
Имаш закъснение и то сериозно и тест би трябвало да отчете веднага. Кръвния на 100%. Хайде и се похвалиш, още сега отивай за тест, няма какво да чакаш повече. Hug  bouquet

# 498
  • Plovdiv
Ще отида още след работа и дано да е положителен  newsm17

# 499
Хайде стискам ти палци и дано веднага да се похвалиш! Heart Eyes Hug  bouquet

# 500

според вас полойителни ли са ?

# 501
Без съмнение.

# 502
Благодаря за бързия отговор, притеснява ме това че вторите линии са бледи, утре мисля да си пусна кръвен! В момента съм адски болна с бронхит и днес ще спра антибиотика, който ми е втори след първия, пия куп вредни хапчета, утре след кръвния отивам при личната! Знаете ли за колко време излиза резултат от кръвният тест? Благодаря

# 503
Нямаш нужда от кръвен тест, бременна си.

# 504
Честито бременна си! Hug  bouquet
Тестовете са абсолютно положителни.
Кръвния тест излиза след няколко часа.

# 505
Благодаря Ви много моми4ета, дано вси4ко с бремеността ми баде наред и проте4е нормално и да родя йиво и здраво бебе! Йелая ъспех на вси4ки в бебеправенето!
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 506
извиняам се за правописните грешки , но ползвам кирилизатор ! И мейдо дръгото все още се 4удя за кравния тест ,  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 507
И аз имах 2 положителни уринарни теста, не ми се стори смислено след тях да си правя кръвен, просто си изчаках датата за преглед.
И честито   bouquet

# 508
И аз имах 2 положителни уринарни теста, не ми се стори смислено след тях да си правя кръвен, просто си изчаках датата за преглед.
И честито   bouquet

Благодаря  Hug Hug Hug Hug

# 509
здравейте!Април месец родих секцио и същевременно ми отстраниха киста голяма колкото юмрук.юни месец два дена преди цикъла имах температура 37.0-37.3 помислих,че съм настинала.Цикъла ми беше нормален.СЕга юли -преди два дена имах същата температура и вчера имах зацапване,днес продължава зацапването тъмнокафяво,но не ми идва нормално.вчера си направих тест беше отрицателен.Предполагам не съм бременна щом  теста показа отрицателен?

Общи условия

Активация на акаунт