"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 13

• 50 784
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Правилно предполагаш.

# 511
  • UK
Имам редовен цикъл на 27-28 дни; трябва да ми дойде до 1-2 дни сега. Вчера имах много леко кафеникаво зацапване, буквално две леки линийки и то само до обяд, следобяд вече изчезна, днес също го няма. Правили сме секс на подходящите дати. Чудя се дали да си купя тест или да изчакам още няколко дни, защото реално няма закъснение. От една страна съм страшно нетърпелива, от друга страна вече три месеца не става (не е много, знам) и не искам да възлагам напразни надежди. Вие бихте ли изчакали на мое място?

# 512
Да, бих изчакала.

# 513
Правилно предполагаш.

да и аз се надявам да не е това,защото току що родих и второ дете искам след няколко години Simple Smileспоред теб това на какво се дължи.Така се успокоих

# 514
Защо е променен МЦ може да отговори само гинеколог след преглед. А някои дори и тогава не могат.

# 515
Защо е променен МЦ може да отговори само гинеколог след преглед. А някои дори и тогава не могат.

така е,и все пак притесняваме това кафеникаво течение Sad аз ще си направя тези дни още един тест за да се успокоя още повече

# 516
Имам редовен цикъл на 27-28 дни; трябва да ми дойде до 1-2 дни сега. Вчера имах много леко кафеникаво зацапване, буквално две леки линийки и то само до обяд, следобяд вече изчезна, днес също го няма. Правили сме секс на подходящите дати. Чудя се дали да си купя тест или да изчакам още няколко дни, защото реално няма закъснение. От една страна съм страшно нетърпелива, от друга страна вече три месеца не става (не е много, знам) и не искам да възлагам напразни надежди. Вие бихте ли изчакали на мое място?

Аз бих си направила тест.Ако има нещо ще отчете  Peace

# 517
Пробвай със сутрешна урина, успех    thumbsup thumbsup

# 518
"От една страна съм страшно нетърпелива, от друга страна вече три месеца не става (не е много, знам) и не искам да възлагам напразни надежди. Вие бихте ли изчакали на мое място?"

Откривала съм признаци и съм си правила тест преди закъснението, който въпреки, че е бил отрицателен, съм се надявала да не е отчел правилно т.к. е било рано и след това като ми е идвала М., съм била много разочарована. Изчаквала съм и закъснение- най-дългото 4 дни, но ми е идвала М. и пак разочарование. Толкова го искаме, че ако не стане при всички случаи е разочарование, но според мен е по-добре да се изчака. Успех!  Peace

# 519
  • UK
Благодаря на всички за отговорите, решила съм да си купя тест и да го направя утре със сутрешна урина, когато вече ще има реално закъснение (ако не ми дойде междувременно). Аз също съм се вторачила в признаците, макар и с ясното съзнание, че насилвам нещата. Просто този месец ме озадачи това зацапване от онзи ден, а и вчера вечерта също видях съвсем малко.

Стискайте палци все пак  Hug.

# 520
Момичета, стискам ви палци.Чувала съм, че дори и да не стане през първитв три четири месеца, а цикъла закъснява  е нахубаво, защото матката се приспособява и нагажда.Не знам дали е вярно, но знам че често при първите опити има закъснения.Стискам палци да са станали нещата!

# 521
Благодаря на всички за отговорите, решила съм да си купя тест и да го направя утре със сутрешна урина, когато вече ще има реално закъснение (ако не ми дойде междувременно). Аз също съм се вторачила в признаците, макар и с ясното съзнание, че насилвам нещата. Просто този месец ме озадачи това зацапване от онзи ден, а и вчера вечерта също видях съвсем малко.

Стискайте палци все пак  Hug.

Мила и на мен утре 19.07 ми се пада 1 ден на закаснение , но аз на 16.07 си направих 2 теста които излязоха със втора 4ерта но бледорозова, все още не мога да се зарадвам , ътре ще направя още един тест и дано вси4ко да баде ОК , защото ве4е 10 дни сам болна и пих антибиотик, а теста го направих по рано защото бях на доки и се засе4е ранна овулация! Йелая ти ъспех!
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 522
  • UK
Butterfly, значи си бременна  Wink. Сигурна съм, че всичко ще е наред! Пиши все пак какво е станало утре Simple Smile.

# 523
Моите черти са си били бледорозови и преди и след закъснение, така че Butterfly, честито!  Hug Пожелавам ти успешен край и  прекрасна бременност. Wink

# 524
Butterfly, значи си бременна  Wink. Сигурна съм, че всичко ще е наред! Пиши все пак какво е станало утре Simple Smile.

Чакам резултат и от теб , от все сарце ти йелая да видиш така красивите 2 4ерти4ки ! До утре и много успех
 Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт