ПЪРВИ клас - ваканцията!

• 47 868
  • 764
  •   1
Отговори
# 585
  • Sofia
Здравейте момичета, писала съм мнооого отдавна, но сега ме мъчат едни въпроси свързани с обличането - моля ви кажете има ли някакви качествени анцузи някъде каквато и марка да са, започвам вече да купувам по-малко, миналата година сигурно 3 или 4 пъти купувах допълнително - или ще го скъса още първия ден или пък още на първото пране вече не стават за нищо.
Моя бъдещ второкласник не иска да чете, не иска да пише, нооо с малко повече усилия и нерви прочетохме 2 книги, а сега сме в началото на Пипи, дано до 15ти септември я прочете, иначе таблицата я схвана, горе - долу я знае.

# 586
  • София
И аз се оглеждам за анцузи.Искам да имам избор в магазин.Освен за ДИно, не се сещам за други.Иначе на Севтекс Габрово  ги харесвам като качество, но не знам да имат някъде фирмен магазин  Rolling Eyes В уайкики вчера гледах, но  детската номерация ни е малка, а юношеската не бяха заредили  още.... Ще следя

# 587
  • софия
Близо до ХИТ Младост има "Принцес аутлет" в него има магазин на една българска фирма, но не се сещам как се казваше, има много хубави качествени анцузи и цената им е около 30-40 лв. Сина ми изкара с 3 броя миналата година.

# 588
  • Sofia
Благодаря ви за отговорите - ще проверя още утре в Младост, само да взема нещо сносно, че в чудо се виждам. А знаете ли къде продават в София на Дино анцузи?

# 589
  • София
Диамонд са Simple Smile Много са им хубави анцузите. Нашите са само такива (е, баба му е техен дистрибутор, та всичките са му подарък от нея  Blush )
Иначе в София имат магазин, или поне имаха и на Ботев, близо до 5те кюшета.

# 590
Аз съм много доволна от спортните облекла в Декатлон. Включително за себе си от там купувам.

# 591
  • София
Аз съм много доволна от спортните облекла в Декатлон. Включително за себе си от там купувам.
Аз също. Дъщеря ми има трико от Декатлон /Франция/, което е на 15 години и не е мръднало /а е носено и от братовчедка ми/.
Ето ви каталог на Дино:
http://dino.bg/katalog.pdf

# 592
  • София
Анцузи купувам от ХМ,много са семпли от тези едноцветните-взех тъмно сиво и светло сиво,горнищата са суитчъри с цип пак в същите цветове.Иначе има и от спортните магазини,но тези на ХМ са евтини-44 май излиза комплекта.

# 593
Здравейте,
имам питанка за раниците. Достатъчно ли е раницата да е 28-29 по дължина. Другите раници ми изгледат много големи, а все каквото си харесам е този размер, но дали ще влязат  у-ците.

# 594
  • у дома
Здравейте,
имам питанка за раниците. Достатъчно ли е раницата да е 28-29 по дължина. Другите раници ми изгледат много големи, а все каквото си харесам е този размер, но дали ще влязат  у-ците.
Най-голямо,по-скоро високо е брокчето за рисуване-премери едно и ще се ориентираш...

# 595
Аз понеже ги гледам он лайн и затова не мога да преценя, ако някой има този размери е доволен да сподели Simple Smile

# 596
  • София
На дъщеря ми е Херлитц, висока е 38см, някои неща като учебника по бит и техника и блок А4 влизаха съвсем точно, според мен 28см са много малко.

# 597
Може ли някой да ми даде модел на изписване на английските печатни букви?

# 598
# 599

Общи условия

Активация на акаунт