ЯНУАРЧЕТА 2015, Добре дошли

• 28 235
  • 726
  •   1
Отговори
# 690
  • бургас
Момичета, всички казват,че бременността е най-хубавия период на жената в живота й. Е да - ама аз не мога да го споделя! Днес пак съм на работа и пак повръщам. Интересното е, че докато бях болнични и си бях в къщи, нищо ми нямаше (една седмица), а днес пак се крия в служебната тоалетна  Sick  Embarassed гадна работа... Whistling ooooh!

# 691
  • Варна
Моята Док ми каза да го пия вечер и нямам проблеми Simple Smile))

Мммда, ако го приемаш веднъж на ден, си е ок вечер. Даже ми подпомага съня - не чувам ММ как хърка...  hahaha
Обаче аз го пия и сутрин, а сега включиха и Дуфастон през два часа през деня. Вече имам чувството, че съм ходеща лаборатория ...  ooooh!

# 692
Кали казаха ли ти на какво може да се дължи това зацапване ! Макар че при бременността със сина ми зацапвах до 4 месец постоянно и бях на прегнил , но така и не разбраха каква е причината.

# 693
  • Варна
Кали казаха ли ти на какво може да се дължи това зацапване ! Макар че при бременността със сина ми зацапвах до 4 месец постоянно и бях на прегнил , но така и не разбраха каква е причината.

Ами доколкото разбрах, заради това че единия ембрион няма пулс, организма се опитва да го абсорбира. Самото зацапване било от някаква преграда между двата ембриона.

# 694
A възможно ли е да е още малко ембриончето и затова да не се вижда пулс ,моето е само 3,8 мм и още не се вижда но ми казаха ,че под 5 мм е нормално да  не се вижда пулс ,

# 695
  • Варна
Там е работата, че е цели 12,3 мм. Не е малко. Но е възможно да дръпне. Сега чакаме и се молим...  Praynig Затова лежа. В четвъртък ще разберем...

# 696
Ох надявам се  и моето яко изостава и се надявам да навакса и да видя заветното сърчице до няколко дни Sad

# 697
Red violet, а коя седмица си и на коя отговаря бебето?

# 698
Момичета, всички казват,че бременността е най-хубавия период на жената в живота й. Е да - ама аз не мога да го споделя! Днес пак съм на работа и пак повръщам. Интересното е, че докато бях болнични и си бях в къщи, нищо ми нямаше (една седмица), а днес пак се крия в служебната тоалетна  Sick  Embarassed гадна работа... Whistling ooooh!
Здравей. Напълно те разбирам... някои злощастни момичета преживяват големи мъки за съжаление  Sad но въпреки всичко аз смятам, че бременността Е най-хубавия период от моя живот  Heart Eyes Каквото ми коства ще го изтърпя. Не съм се оплакала нито веднъж (охооо къде си е още  Laughing ) и толкова много го искам това дете... че каквото и да ми коства за миг няма да съжалявам, че забременях Heart Eyes

# 699
Red violet, а коя седмица си и на коя отговаря бебето?
В 6г.с +1 ден бях вчера , ембриона беше 3,8 мм, сака  11,1 мм ,по ехографа горе долу май вървя добре , само сака изостава с 2 дни , но пък по това , което чета в нета май доста си изостава .Затова гледам да вярвам на ехографа , аз съм с  две кухи яйца и малко съм на тръни  , за мен даже е голямо постожение , че скачето не ми е празно ! Дано да се покаже сърчице  Praynig

# 700
Здравейте бъдещи мами  Simple Smile Присъединявам се към вас, тъй като преди няколко дни видях положителния тест  EFP Според моя календар термина ми е на 26.01.2015 г. Ходих на един преглед и видяхме точица, другата седмица предстои да видим и сърчице. Исках да ви попитам за една особеност на бременността - газовете. Вчера имах неблагоразумието да изям една салата и да изпия чаша прясно мляко и цяла нощ умрях от страх въпреки, че усещах,че не са контракции. Имам един спонтанен зад гърба си и още не мога да се отпусна, страхувам се. Ще се радвам да си общуваме тук защото иначе ще полудея от страхове!

# 701
K1980,
И аз родих секцио първия път, но сега се стягам за нормално. Минало е доста време и искам да пробвам. Ти какво мислиш?

Доки е твърдо против, както и аз за нормално раждане. Но аз съм тесен таз и няма как да родя нормално а и 1 ми дете още няма 3 г. Моят термин по календарите е за 7 Януари, но предвид секциото може и Декември да ме резнат живот и здраве. То нека всичко да е наред, че и аз имам доста премеждия преди да се роди малкия. Незнам вие какво хапвате, но аз само за храна си мисля. Което е странно за мен. Всичко ми се яде.   chef

# 702
  • Варна
Вчера имах неблагоразумието да изям една салата и да изпия чаша прясно мляко ...

Напротив - много добре си направила. Мляко трябва да се консумира ежедневно, заради калция. Зеленчуците също са задължителни, при това в големи количества.
Ти какво, цяла бременност няма да ядеш салата, за да нямаш газове ли?
А от мляко не съм чувала до сега да се получават газове...  newsm78

Но аз съм тесен таз и няма как да родя нормално а и 1 ми дете още няма 3 г.

За тесния таз ми е ясно, но какво общо има възрастта на другото дете...  newsm78 Чувала съм даже, че при естествено раждане възстановяването е в пъти по-бързо. Така че има логика, като имаш и друго малко дете, да предпочиташ естествено раждане, за да си по-бързо на крака...  newsm78

# 703
Как разбра че сака изостава с 2 дни?
Спокойно сигурна съм че всичко ще е наред. ще видиш другата седмица хубаво сърчице!
Кого ти беше последния цикъл?

# 704
Вчера имах неблагоразумието да изям една салата и да изпия чаша прясно мляко ...

Напротив - много добре си направила. Мляко трябва да се консумира ежедневно, заради калция. Зеленчуците също са задължителни, при това в големи количества.
Ти какво, цяла бременност няма да ядеш салата, за да нямаш газове ли?
А от мляко не съм чувала до сега да се получават газове...  newsm78

Исках да кажа, че беше неблагоразумие да са двете заедно. И да, права си, че аз немога да не ям нищо, за да се предпазвам от страхове. Просто се притесних от чувството в корема.

Общи условия

Активация на акаунт