Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за предотвратяване на крампи?
Кои са препоръките за избор на педиатър и детска клиника?
Какви обувки се препоръчват за болницата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за предотвратяване на крампи?
-
Кои са препоръките за избор на педиатър и детска клиника?
-
Какви обувки се препоръчват за болницата?
-
Какви са препоръчителните болнични дни преди и след раждането?
-
Какви са препоръките за контрол на теглото по време на бременност?

Моят хемороид изчезна, след като изчезна и запека, а преди това не съм го мазала с нищо. Надявам се и твоите проблеми да се решат, колкото и малък да е шанса за това, но щом при мен се получи, значи може да се получи и при някой друг.

Иде ми да се гръмна значи. Послушах ви и се обадих на наемодателката. Обаче се оказа че жената е извън БГ по работа. Оставало още малко по апартамента и каза след празниците. Земи тая още една седмица. Аз нали извиних се че я притеснявам ама казах че се обаждам да разбера дали не са се отказали от нас. И каза ми то за това няма проблеми ама май ще ви е малко тясно
Дано има място за бебешкото легло избрала съм възможно най малкото. Иначе ми е ясно че ще е тясно, просто не можем да си позволим по голям апартамент освен ако не е някоя мизерия, но за това няма да направя компромис. ако беше за мен да ама да си пусна бебето на кофтито - НЕ! И така сега пак чакаме. Стискайте палци.
Мисля, че с тях ще е по-удобно отколкото с тампони.
въпреки,че аз винаги пускам - хемоглобин, желязо и ЖСК. Но пък аз от години се боря с желязо дефицитна анемия. Сега забременях на 80 и нещо хемоглобин и 2 желязо, ЖСК беше 90 и нещо си... но го оправих в началото с храна - жълтък, коприва, червено цвекло, месо (само свинско и телешко), леща и 2 пъти черен дроб. Оказа се, че това за спанака е мит