"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 71

• 38 890
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
Минавам да ви нагледам набързо...Чачко сложил по-хубава снимка в Т . Laughing
Ухилената девойка ми е позната и от други снимки...,ще се сетя с кого съм я виждала. Thinking

Çağatay Ulusoy&Sinem Aksoy (Arkadaşı) Yeni Selfie Simple Smile

Няква си Аксой била тая нахилената, ама ние нали сме нови, идея си нямаме ква е  Whistling Whistling  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

# 331
Вики  Hug Hug Hug
Иве,аз че съм пляса за някой работи,бия всички по рекордите на Гинес,ама тя една ли или две ли са  Mr. Green Mr. Green Mr. Green и като гледам малката,същата кат майка и  ooooh! Mr. Green
адашче,малии ужас ти казвам,тоя от тролея,сигурно цял ден се е смял  Crazy

# 332
Ани,ма той не е дебел бре,може би възмъжава сега  Mr. Green
Оле ,чек да ви разкажа да се смеете малко,кво направих днес  ooooh! ooooh! ooooh!,само секунда  Peace
какво пак направи бе Дани?  Joy Joy Joy Joy Обаче е с онези патладжанените дънки  hahaha hahaha hahaha
е тоя въпрос и шефа ми го зададе  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ще се опитам да съм кратка
Скрит текст:
Снощи имахме до късноо гости,легнахме след 2,мъжо-дърво,ставам сутринта за работа,той спи немога да го сабуда да ме кара(моята книжка изтече).сещам се за едно от момичетата и тя от моя квартал,звъна и аз да я питам в колко часа има автобус,тя ми вика в 7:20 е тролея и спира при фирмата,а другия е в другата посока.и аз викам ок,чакай ме там идвам.отивам на спирката в 7:17(щото съм много бърза)и гледам тролей на спирката,право се качих и се оглеждам за оная шматка-няма я,звъна и -абоната зает,онзи затвори вратите и тръгна.возя се аз,платих си билетчето,седнах си,мина спирка,мина втора,бре тоя ме кара някъде извън града ooooh! ooooh! ooooh! и кат рипнах и го чукам по рамото и викам,абе човек къде ме караш и той ми вика ми  по линията госпожо,и аз викам,ми аз не съм за насам бре,а той се смее и ми вика-ми объркалите сте се,аз линиите на тролея немога да ги преместа  ooooh!.и познайте какво,обаждам се на едно момиче което идва на работа с кола и и викам къде си,тя-ми пред работата КАФЕ ли да ти взимам и се смее  ooooh! ooooh!,а аз и викам идвай ме забирай,че обърках тролейте и слезнах накрая на града,а тя се смее и мии вика-не ме базикай да ме разкарваш  ooooh! иаз пак абе ела ме вземи ,та с 300 зора дойде,нямате си на идея колко се смя  ooooh!.влизаме в ателието ,всички сериозни и в следващия момент,като избухнаха в един смях,въздух немогат да си вземат  Crossing Arms,а онази им казала,че съм объркала тролея и отива да ме вземе  ooooh!

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo Даниииииииииииииии  Joy Joy Joy Joy Joy

и това не е всичко,спукаха се да ме бъзикат цял ден,викат ми,че ако ида в Англия и се кача на тролей,ще се обадя да идват да ме забират от Китай  :е: :о:
А на обяд шеф идва и Даниела бяга за кафе,ония през това време му казали,влизам аз и той ме гледа,ама така ме гледа и си стиска устата и ми викали какво направи пак бе Даниел че  :о:,сега кой не иде на бензиностанцията да ти купи пътна карта и се смее  :о:!
и така от утре очаквам,нови бъзици  :о:.и се да и се чу да,що все на мен се случва беи  :е: :е: :е: :е:,толкова ли съм застреляна  :е:

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy ох, не мога  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 333
  • близо до брега на морето
Марийко,писах и на тебе  Mr. Green
нещо си се объркала, не е за мен злато.Батко Али те отрази

# 334
Ани,смешно ти е нали  Mr. Green hahaha Mr. Green,питаш ли ги тия жени как работят с мен,ми той онова момче сигурно затва изчезна  Mr. Green

# 335
Аййй верно ми писал пича  Crazy Crazy Crazy

# 336
Ухилената девойка ми е позната и от други снимки...,ще се сетя с кого съм я виждала. Thinking

Няква си Аксой била тая нахилената, ама ние нали сме нови, идея си нямаме ква е  Whistling Whistling  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

Ами като чета в Т пишат, че му била приятелка, но и те не знаят коя е точно.  Joy Joy Joy

И батко Али са го нарисували.  Party Party Само Крачо няма кой да го нарисува бе  hahaha hahaha hahaha

# 337
Ани,смешно ти е нали  Mr. Green hahaha Mr. Green,питаш ли ги тия жени как работят с мен,ми той онова момче сигурно затва изчезна  Mr. Green

Ами весело им е с теб  Joy Joy Joy Изплашихте момчето и избяга  Joy Joy Joy Joy

# 338
Аййй верно ми писал пича  Crazy Crazy Crazy

Hug Hug Hug Готин пич.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 339
# 340
Сега цяла нощ няма да лягам  Naughty Mr. Green

# 341
Сега цяла нощ няма да лягам  Naughty Mr. Green

Защо?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 342

Няква си Аксой била тая нахилената, ама ние нали сме нови, идея си нямаме ква е  Whistling Whistling  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

Ами като чета в Т пишат, че му била приятелка, но и те не знаят коя е точно.  Joy Joy Joy

И батко Али са го нарисували.  Party Party Само Крачо няма кой да го нарисува бе  hahaha hahaha hahaha

Освен аз да си нарисувам Крачи  Crossing Arms Crossing Arms Mr. Green
Ех, че готин батко Али, веднага отрази Дани.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 343
Ще правя компания на бати  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 344
Ани, това превеждала ли си ми го?   Mr. Green Mr. Green

Crazy Crazy Crazy

http://www.buketbaydar.com/portfolio/metin-akdulger/

Общи условия

Активация на акаунт