"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 71

• 38 812
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
Ани, разбирам да искат феновете да знаят дали са заедно или не, но това вече е прекалено. И си представи, що за туристическа агенция е тази, която е дала тази информация?! Или служителите са подкупни, или не държат на реномето си и запазването на клиентите си... Нещо не ми се връзва  Peace Дано да изненадат всички и забегнат в друга посока - на Сейшелите например hahaha hahaha hahaha или на Хавайските острови Mr. Green

Joy Joy Joy Joy  Joy Joy Joy Joy Joy

Те блогърите и папараците си имат хора навсякъде.  Peace В предаването на онази клюкарката коментираха ресторанта в който ядоха риба и точно това казаха: че хора от самия ресторант изнасят информация.  Peace Що да нямат хора из туристическите агенции.  Peace Това ще са работещи в тях, не собствениците и шефовете.  Peace Но сега се сетих за онази хотелиерката в Улуда - тя разпространи разни снимки и беше писала ЛС на някаква, че са заедно.  Joy Joy Но май повече в нейните хотели няма да снимат.  Joy Joy Така и с тази туристическа агенция - повече няма да я ползват.  Joy Joy Joy

# 376
# 377

за снимките на Чачо пише: "Не си човек!"  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ами вярно не е.  Crazy Crazy Crazy Съвършен е!  Crazy Crazy Crazy Crazy

Новата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Викаш Серенай е история  Joy Joy Joy сега тази е наред -  с нея ще ходи в Мексико  hahaha hahaha hahaha
Големи сме свраки...бели  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes как веднага ги хванахте   Wink Wink Wink ама то тука скрито-покрито не остава  Hug Hug Hug да не я е пуснала Анито  Thinking Thinking Thinking
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 378
Ани, разбирам да искат феновете да знаят дали са заедно или не, но това вече е прекалено. И си представи, що за туристическа агенция е тази, която е дала тази информация?! Или служителите са подкупни, или не държат на реномето си и запазването на клиентите си... Нещо не ми се връзва  Peace Дано да изненадат всички и забегнат в друга посока - на Сейшелите например hahaha hahaha hahaha или на Хавайските острови Mr. Green

Те блогърите и папараците си имат хора навсякъде.  Peace В предаването на онази клюкарката коментираха ресторанта в който ядоха риба и точно това казаха: че хора от самия ресторант изнасят информация.  Peace Що да нямат хора из туристическите агенции.  Peace Това ще са работещи в тях, не собствениците и шефовете.  Peace Но сега се сетих за онази хотелиерката в Улуда - тя разпространи разни снимки и беше писала ЛС на някаква, че са заедно.  Joy Joy Но май повече в нейните хотели няма да снимат.  Joy Joy Така и с тази туристическа агенция - повече няма да я ползват.  Joy Joy Joy

Да бе, няма да я ползват.  Mr. Green Mr. Green  Те им плащат да тръбят навсякъде къде ще ходят.  Mr. Green Плащат и на блогъра.  Crossing Arms Crossing Arms Mr. Green

# 379
  • Яко в Матрицата...

Май така ще излезе - по-важно е да сме важни hahaha hahaha hahaha Бизнесът сам ще си върви, пък и известни ще станем Mr. Green

# 380
# 381
Някой го е снимал отзаде  Joy

image hosting over 10mb
Даниии, намерих те в Туитър Mr. GreenСамо Ивчето и Ането ми бегат по тъча Mr. Green
ихааа  Hug Hug Hug,ми кЪ няма да ме намериш  Mr. Green
Па да ви кажа-добре  е изотзаде   баш шекер 

Последна редакция: чт, 01 май 2014, 23:03 от Niky Kotceva

# 382

за снимките на Чачо пише: "Не си човек!"  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ами вярно не е.  Crazy Crazy Crazy Съвършен е!  Crazy Crazy Crazy Crazy

Новата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Викаш Серенай е история  Joy Joy Joy сега тази е наред -  с нея ще ходи в Мексико  hahaha hahaha hahaha
Големи сме свраки...бели  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes как веднага ги хванахте   Wink Wink Wink ама то тука скрито-покрито не остава  Hug Hug Hug да не я е пуснала Анито  Thinking Thinking Thinking
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Не, тази явно е стара дружка на Чачо.  Peace Пише си с жената на брадаткото в Т.  Peace Joy Аз нямам нищо общо.  Naughty Naughty Mr. Green Mr. Green

# 383

Да бе, няма да я ползват.  Mr. Green Mr. Green  Те им плащат да тръбят навсякъде къде ще ходят.  Mr. Green Плащат и на блогъра.  Crossing Arms Crossing Arms Mr. Green

Вярно бе!!!  Joy Joy Joy Joy Плащат им, по-скоро Серенай им плаща, че тя напоследък изкара доста пари.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Може и почивката тя да е платила.  Joy Joy Joy
А на този блогър отскоро му плащат май.  Joy Joy Joy

# 384
  • Яко в Матрицата...

Вярно бе!!!  Joy Joy Joy Joy Плащат им, по-скоро Серенай им плаща, че тя напоследък изкара доста пари.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Може и почивката тя да е платила.  Joy Joy Joy
А на този блогър отскоро му плащат май.  Joy Joy Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 385
Ани,ма той не е дебел бре,може би възмъжава сега  Mr. Green
Оле ,чек да ви разкажа да се смеете малко,кво направих днес  ooooh! ooooh! ooooh!,само секунда  Peace
какво пак направи бе Дани?  Joy Joy Joy Joy Обаче е с онези патладжанените дънки  hahaha hahaha hahaha
е тоя въпрос и шефа ми го зададе  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ще се опитам да съм кратка
Скрит текст:
Снощи имахме до късноо гости,легнахме след 2,мъжо-дърво,ставам сутринта за работа,той спи немога да го сабуда да ме кара(моята книжка изтече).сещам се за едно от момичетата и тя от моя квартал,звъна и аз да я питам в колко часа има автобус,тя ми вика в 7:20 е тролея и спира при фирмата,а другия е в другата посока.и аз викам ок,чакай ме там идвам.отивам на спирката в 7:17(щото съм много бърза)и гледам тролей на спирката,право се качих и се оглеждам за оная шматка-няма я,звъна и -абоната зает,онзи затвори вратите и тръгна.возя се аз,платих си билетчето,седнах си,мина спирка,мина втора,бре тоя ме кара някъде извън града ooooh! ooooh! ooooh! и кат рипнах и го чукам по рамото и викам,абе човек къде ме караш и той ми вика ми  по линията госпожо,и аз викам,ми аз не съм за насам бре,а той се смее и ми вика-ми объркалите сте се,аз линиите на тролея немога да ги преместа  ooooh!.и познайте какво,обаждам се на едно момиче което идва на работа с кола и и викам къде си,тя-ми пред работата КАФЕ ли да ти взимам и се смее  ooooh! ooooh!,а аз и викам идвай ме забирай,че обърках тролейте и слезнах накрая на града,а тя се смее и мии вика-не ме базикай да ме разкарваш  ooooh! иаз пак абе ела ме вземи ,та с 300 зора дойде,нямате си на идея колко се смя  ooooh!.влизаме в ателието ,всички сериозни и в следващия момент,като избухнаха в един смях,въздух немогат да си вземат  Crossing Arms,а онази им казала,че съм объркала тролея и отива да ме вземе  ooooh!

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Даниии  Hug Hug Hug Hug
Мило,нали знаеш ,че 2 са основните причини човек да е отнесен  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes или е влюбен,или остарява  Wink Wink Wink Wink ха,избери си  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 386
Ани,ма той не е дебел бре,може би възмъжава сега  Mr. Green
Оле ,чек да ви разкажа да се смеете малко,кво направих днес  ooooh! ooooh! ooooh!,само секунда  Peace
какво пак направи бе Дани?  Joy Joy Joy Joy Обаче е с онези патладжанените дънки  hahaha hahaha hahaha
е тоя въпрос и шефа ми го зададе  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ще се опитам да съм кратка
Скрит текст:
Снощи имахме до късноо гости,легнахме след 2,мъжо-дърво,ставам сутринта за работа,той спи немога да го сабуда да ме кара(моята книжка изтече).сещам се за едно от момичетата и тя от моя квартал,звъна и аз да я питам в колко часа има автобус,тя ми вика в 7:20 е тролея и спира при фирмата,а другия е в другата посока.и аз викам ок,чакай ме там идвам.отивам на спирката в 7:17(щото съм много бърза)и гледам тролей на спирката,право се качих и се оглеждам за оная шматка-няма я,звъна и -абоната зает,онзи затвори вратите и тръгна.возя се аз,платих си билетчето,седнах си,мина спирка,мина втора,бре тоя ме кара някъде извън града ooooh! ooooh! ooooh! и кат рипнах и го чукам по рамото и викам,абе човек къде ме караш и той ми вика ми  по линията госпожо,и аз викам,ми аз не съм за насам бре,а той се смее и ми вика-ми объркалите сте се,аз линиите на тролея немога да ги преместа  ooooh!.и познайте какво,обаждам се на едно момиче което идва на работа с кола и и викам къде си,тя-ми пред работата КАФЕ ли да ти взимам и се смее  ooooh! ooooh!,а аз и викам идвай ме забирай,че обърках тролейте и слезнах накрая на града,а тя се смее и мии вика-не ме базикай да ме разкарваш  ooooh! иаз пак абе ела ме вземи ,та с 300 зора дойде,нямате си на идея колко се смя  ooooh!.влизаме в ателието ,всички сериозни и в следващия момент,като избухнаха в един смях,въздух немогат да си вземат  Crossing Arms,а онази им казала,че съм объркала тролея и отива да ме вземе  ooooh!

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Даниии  Hug Hug Hug Hug
Мило,нали знаеш ,че 2 са основните причини човек да е отнесен  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes или е влюбен,или остарява  Wink Wink Wink Wink ха,избери си  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Тя е влюбенаааааааааа  Heart Eyes Heart Eyes не остарява.  Naughty Naughty  Hug Hug Hug

# 387

image hosting over 10mb
Даниии, намерих те в Туитър Mr. GreenСамо Ивчето и Ането ми бегат по тъча Mr. Green
Па да ви кажа-добре  е изотзаде   баш шекер 

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy баш шекер   Joy Joy Joy

# 388
Ани, разбирам да искат феновете да знаят дали са заедно или не, но това вече е прекалено. И си представи, що за туристическа агенция е тази, която е дала тази информация?! Или служителите са подкупни, или не държат на реномето си и запазването на клиентите си... Нещо не ми се връзва  Peace Дано да изненадат всички и забегнат в друга посока - на Сейшелите например hahaha hahaha hahaha или на Хавайските острови Mr. Green

Joy Joy Joy Joy  Joy Joy Joy Joy Joy

Те блогърите и папараците си имат хора навсякъде.  Peace В предаването на онази клюкарката коментираха ресторанта в който ядоха риба и точно това казаха: че хора от самия ресторант изнасят информация.  Peace Що да нямат хора из туристическите агенции.  Peace Това ще са работещи в тях, не собствениците и шефовете.  Peace Но сега се сетих за онази хотелиерката в Улуда - тя разпространи разни снимки и беше писала ЛС на някаква, че са заедно.  Joy Joy Но май повече в нейните хотели няма да снимат.  Joy Joy Така и с тази туристическа агенция - повече няма да я ползват.  Joy Joy Joy

Ани Hug,превела си статията...,мерсиии!
 LaughingНо ти не си посочила коя  агенция са избрали нашите гугутки?...  Whistling
И си права, че в този занаят са като следствените служби Wink-имат си хора на вс.възлови места.
А за любопитството към личните им отношения Чаги и Серенай са си виновни сами-ходят заедно на работа и излизат заедно,а в същото време като ги питат заедно ли сте мълчат и се подхилват.Дават разнопосочни сигнали  Joy Joy Joyи искат да не ги питат колеги ли са или гаджета.  Crossing Arms Laughing

image hosting over 10mb
Па да ви кажа-добре  е изотзаде  баш шекер  

Peace Тамън си е отзад. Laughing Нооо пак  се гласи да сяда на маса и крачето на Серенай се вижда срещу неговите. Joy

# 389

PartyКое ли е това малко късметлийче?!  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт