Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 49

• 55 119
  • 760
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
Ден 11 / -5 кг , омръзнаха ми тези ябълки и смених малко с манго и киви, но ми идва вече много сладко, та се чудя не може ли единия плод да се замени със зеленчук? Целта ми е 20 дни , дано успея, чувствам се толкова прецакана не стига , че дебела, ами и гладна , след захранването мисля да мина предимно на салати до като я повторя отново.
може домати,но да са слънчеви,градински...може да си правиш фреш от моркови

# 91
Здравейте и от мен, днес ми е ден 13.
Тази сутрин имам задържане на килата от вчера и съм пак 67,4 Sad надявам се да е временно. Вчера ядох манго. Днес ще съм на черно едро и сочно грозде.
И аз имам питане относно захранването. На първа страница има описи на два различни режима на захранване, които се разминават, кой е по-добрия вариант?

amareto, аз спортувам, но не редовно - ходя чат пат на фитнес и правя предимно кардио. Преди години съм правила диетата и задържах повечето свалени килограми за около 6 месеца, после пак правих разтоварване и така.

# 92
Цитат
Някой успял ли е да задържи постигнат резултат с години?
Съмнявам се, че това е възможно с диети, без значение какви.
Поставено в режим на глад и ограничения, тялото посяга към собствените си запаси, за да оцелее.
Но, получи ли отново храна, то започва много бързо да запълва тези запаси, за да има резерв за следващи периоди, в които би могло да бъде подложено на гладуване.
Затова и повтарянето на една и съща диета втори, трети път няма същия ефект като първия.Тялото има "памет" и веднага отчита, че ще бъде ограничавано и съответно влиза в режим "пазя си всичко".   Laughing

# 93
  • Варна
Здравейте,
днес след 7 дни на плод ми е втори ден захранване. Свалила съм 4 от излишните 5 кг. Последните два дни ми е по-леко и като че ли по-лесно се изморявам.  Confused
Успех на започващите!

# 94
Здравейте момичета, от днес започнах и аз.
70.5кг на 175см - целта ми е поне 63 кг.
Дано този път успея да задържа нещата с захранването .
Днес не съм пила чай - изяла съм около 250гр. ягоди.
Смятам предимно на ягоди да го карам.

# 95
Привет и от мен, момичета. Стартирам днес, начално тегло 58кг. Не съм решила колко дни. Март месец 18 дни, но се провалих със захранването. Успех на всички ще отчета резултати след няколко дни.

# 96
  • Варна
Здравейте,
аз приключих 7 дни плод + 5 дни захранване с 4 кг надолу и съм доволна. Смятам да повторя процедурата в началото на септември. А сега ми пожелайте успех в борбата с лакомията!  #2gunfire Twisted Evil
Успех и на започващите!

# 97
Здравейте, момичета. Днес ден 17 ( -5,70 кг ) ; четири дни имах задържане, от два дни пак започнах да свалям, мисля да правя 20 дни + 10 захранване, ако реша мога ли да направя 25 дни диета, някой да е правил повече от 20 дни, знам , че май не се препоръчва!?

# 98
Здравей Айла, по-добре направи след 20тия ден захранването, после 4-8 седмици почивка, и после нов курс. Аз така ще направя. Днес ми е 19 ден, утре последен. Започнах 71,6 а днес бях 66,2. Дотук -5,4кг., което не ми е достатъчно. След почивката ще направя нови 15 дена.

# 99
По колко като количество плод си позволявате дневно?Само един вид плод през деня ли консумирате?

# 100
  • Варна
Аз си претеглям общо 1 кг различни плодове и ги разпределям на 3 порции - в 10.00, 14.00 и 18.00ч. Като се махнат корите и семките остават 800-900г за деня.

# 101
Привет и от мен  Simple Smile

Прочетох темата и ми подействахте вдъхновяващо! Направо ви се възхищавам на всички. Сигурно не е лесно, но пък вие имате желязна воля и супер резултати. Мисля, че от утре и аз ще се присъединя.
Имам въпрос и ще съм благодарна, ако някой може да ми отговори на според своите резултати - за 7 дни плодуване и 7 дни захранване с колко кг приблизително ще се разделя, ако спортувам активно всеки ден? На 22 години съм, тежа 55 кг и съм висока 1,65.

Лека вечер от мен и успешно плодуване  Hug

# 102
  • Sofia
най-много 2-3кг.,ти си в норма...

# 103
най-много 2-3кг.,ти си в норма...

Мерси, Doli   bouquet
Бих се радвала на малко повечко, но и това е добре. За днес съм си взела череши, едвам дочаках да пуснат на пазара на нормални цени =)

# 104
  • Sofia
дъщеря ми е 50кг./175см. и преди няколко години направи 10дни+5 захр.,/заради здравословен проблем/,беше свалила 2,5кг.

Общи условия

Активация на акаунт