Смешки от форума - 15

• 135 722
  • 1 338
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Авторката на темата през 2006 г. пак се е стягала за сватба и се чудя младоженецът същия ли е.
Най- вероятно настоящият е друг, а старият всяка година дава курбан за това с какво се е разминал.  Laughing

Това ми хареса Simple Smile

# 46
Не бе - чаршаф с кръв, ама пресен. Laughing

и не какъв да е кръв, а девствен  Naughty

# 47
  • Варна
 Joy Joy Joy
Ох леле, майко....
Линк?

# 48
# 49
Цитат

Е, това ненужно създание има все пак своите оправдания - все с нещо трябваше да запълва времето между двете си майчинства. А и е снаха на главния инженер.В много фирми подобни корпоративни лайна се толерират.

Последна редакция: вт, 06 май 2014, 16:43 от Манчестър Юнайтед

# 50
Второто изречение не се отнасяше за чистачката.

# 51
  • София
 Hands Clap

# 52
Цитат
белите петна по тениските от потене на ММ  изчезнаха след като заменихме обикновената сол с химайска.
Хем ми е смешно,хем не знам написаното дали отговаря на истината newsm78

# 53
  • Italia
Цитат
белите петна по тениските от потене на ММ  изчезнаха след като заменихме обикновената сол с химайска.
Хем ми е смешно,хем не знам написаното дали отговаря на истината newsm78

Явно от хималайската сол човечецът се поти в черно  Laughing

# 54
Иначе нямам проблеми с нерегламентирания секс за еднократна употреба, особено когато става дума за командировки. Ако е в друг град не се брои за изневяра. 

# 55
ако е с презерватив - също, знам  Party

# 56
  • Варна
Иначе нямам проблеми с нерегламентирания секс за еднократна употреба, особено когато става дума за командировки. Ако е в друг град не се брои за изневяра. 

Хахаха, ЛаУрчето  е опасна... Намазана курабия е тя. Висока класа, тройки врътка без проблем, само другата девойка да била поне на нейното ниво, че даже и по-горе. Иначе й било под достойнството.

# 57
Оф, напоследък форумът е тотално налазен от тролове, при това посредствени, мега досадно взе да става.

# 58

и не какъв да е кръв, а девствен  Naughty

Ще чета сега темата, че съм притеснена решил ли е казуса човека Joy

# 59
  • София
Цитат
Нашият тати пък пее на беба:"Дирли, дирли дишка, мома свири на пишка" или "Спинкай, спинкай, сладко бебе, тати мама да нае.е". Мъжка му работа, ама каза, че ще и ги пее само сега, докато неразбирала. Съобразителен инъче пък.
*
Е, това вече ме разби  Той замислял се е да издаде сборник с детски песнички 
*
И нашия татко казва на бебка "Тате, ше ти е.а майката да знаеш"

Shocked

Общи условия

Активация на акаунт