Диаманти Valentin - възмутена съм!

• 36 618
  • 573
  •   1
Отговори
# 105
Черна станция, остави разните наредби!
Добрият търговец ще ми удари едно рамо, защото аз трябва да пазарувам и плазми и още сума ти техники за новия дом.  Laughing С хладилника се започва. Wink

Може и да ти удари. А може и да реши, че една капризна клиентка не си струва да организира служба отнасяне обратно на хладилници. А ти представи нещата като че ли им е задължение.

# 106
  • Варна
Не вменявам на никоя фирма задължения!
Но не бих се обърнала отново към някоя, неоткликнала на мой проблем. Нека съм зла потребителка!
Понякога дори от благодарност човек се обръща към определена фирма да пазарува по-натам.

# 107
Не вменявам на никоя фирма задължения!
Но не бих се обърнала отново към някоя, неоткликнала на мой проблем. Нека съм зла потребителка!

Имаш право на това. Аз да съм те карала? Ти се кахъреше какво ще правиш с хладилника.

# 108
  • Варна
Хипотетично се кахърях, Черна станция. Laughing
Ако имах проблем и не бяха откликнали-чао, чао! Просто е.

# 109
  • град-държава
Е, да де, ама годежният пръстен понеже по преумпция се купува веднъж, затова са я отрязали Joy

Годежен да, ама камъни и бижута не  Laughing,  а тези заради мен са загубили поне още 5 сигурни годежни пръстени, а покрай годежните вървят и халките, и бижутата за сватбата, и пр.

# 110
Авторката на темата през 2006 г. пак се е стягала за сватба и се чудя младоженецът същия ли е.
Тя сега е на 25 години,през 2006-та не е ли била леко непълнолетна. newsm78

# 111
Хипотетично се кахърях, Черна станция. Laughing
Ако имах проблем и не бяха откликнали-чао, чао! Просто е.

За кого чао-чао? За теб с хладилника на площадката ли? Или на тях ще им се накриви шапката от една загубена клиентка?

# 112
  • Варна
Щях да им накривя шапката, хипотетично, защото ако ме бяха отрязали, нямаше да пазарувам повече от тях. Laughing
Днес-аз, утре-друг и т. н. Репутация.

# 113
Авторката на темата през 2006 г. пак се е стягала за сватба и се чудя младоженецът същия ли е.

Най- вероятно настоящият е друг, а старият всяка година дава курбан за това с какво се е разминал.  Laughing

Много ме развесели тази тема - едни си мерят диамантените пръстени, а други показват "познанията" си по икономика  Laughing Никоя самоуважаваща себе си фирма, чиито мениджмънт е успешен и тя трупа печалби, не би задължила ценните си кадри да работят по празници, когато всички почиват. Ако този майстор златар пък работеше и при все, че е такава голяма веригата, лично на мен щеше да ми направи лошо впечатление.
А относно ситуацията мога да направя предложение авторката да бъде номинирана за "драма куин" на 2014 г. Моят годежен пръстен също ми беше с два номера по- голям като се има предвид, че е купил най- малкия, който се предлага по принцип. Годеникът ми нямаше как  да вземе друг пръстен, защото не нося и нямам други. Сложих си пръстена на пръст, на който ми става, похвалих се, показах го и го занесох на безплатна поправка разбира се. Взех си го след два дни и треска не ме е тресяла нито приятните емоции бяха помрачени. Да кажа, че и моя е с брилянт и от бяло злато ако това има определящо значение за някой. Дано все пак авторката се е успокоила.

# 114
Забавлявате се вие, но ако се осъзнае годеникът какво го чака оттук нататък и размисли....и пръстенът се озове при някоя, на която й става..... Thinking

# 115

Най- вероятно настоящият е друг, а старият всяка година дава курбан за това с какво се е разминал.  Laughing

Joy Joy споделям.

# 116
Добрият търговец ще ми удари едно рамо, защото аз трябва да пазарувам и плазми и още сума ти техники за новия дом.  Laughing С хладилника се започва. Wink

Бакалинът на село може да ти удари и две рамена. Големите вериги имат правила и си се придържат към тях. Като гледам, не са останали без клиенти.

# 117
Ужасни сте!  Joy

# 118
  • Варна

Бакалинът на село може да ти удари и две рамена. Големите вериги имат правила и си се придържат към тях. Като гледам, не са останали без клиенти.
Достатъчно! И на теб ти е ясно! Laughing

g-style, защо пък фирмата да няма покритие през почивните дни? И теб хич те няма май! Laughing Извинете за езика, но наистина за човек, занимаваш се с търговия, оставам безмълвнна.

Хайде стига съм ви отваряла очите, на евентуалните истински търговци! Заслужете си го!

# 119
Пишеше, че скоро навършва 20 г. Явно младоженецът е друг. То и пръстенът може да е бил купен за някоя друга и затова да й хлопа.

Общи условия

Активация на акаунт