Смешки от форума - 15

• 135 964
  • 1 338
  •   1
Отговори
# 825
  • Луната ни пази
Не е от форума, но не мога да се въздържа, да не го споделя. Simple Smile

Das Gehirn via Radio PSR

Мини есе от един четвъртокласник на тема "Мозъкът"
Есето е разпространено от радио PSR

И превод на есето, за тези които не разбират немски. Simple Smile

Цитат
"Мозъкът

С мозъкът човек мисли, че мисли. Освен това той се ползва за главоболие. Намира се в главата директно зад носа. Когато човек киха, той капе.
Мозъкът е много чувствителен орган. Поради тази причина повечето хора го използват изключително рядко."

Оригиналът

Скрит текст:
Последното изречение е много показателно и вярно Simple Smile

# 826
С мозъкът човек мисли, че мисли. Освен това той се ползва за главоболие. Намира се в главата директно зад носа. Когато човек киха, той капе.
Мозъкът е много чувствителен орган. Поради тази причина повечето хора го използват изключително рядко."[/quote]

newsm10 newsm10 newsm10 Много точно го е казало детето,аз бих го оценила с отличен.

# 827
  • забравих си мисълта...
newsm10 newsm10 newsm10 Много точно го е казало детето,аз бих го оценила с отличен.

Нали, Simple Smile щом още в четвърти клас е прозряло, че повечето хора не ползват мозъка си. Simple Smile Иначе то детето е получило петица, както се вижда. Може би заради правописните грешки е петица. Не съм добре запозната с оценките в Германия, но предполагам, че и там са както в Австрия, и че и при тях единицата отговаря на българската шестица, двойката на петицата и т.н.

# 828
Ахаха, острено от моливи=стърготини, според мен това е смешното.  Джой, мерси, нямаше да се досетя, макар да знам за аквариума и стърготините.  Joy

По принцип тези стърготини не се получават, като се острят моливи.

Да, де, именно заради това не можах да стопля в началото, че това се има предвид. Есето за мозъка е N1

# 829
  • София
От темата за работа на кораб-круиз:
ето и два примера от мен:
Първият с баба американка - От къде си? - ме пита тя
- от България - казвам
- е къде живееш?
- ъъъъ -в България - 
- ами как работиш тук на кораба? къде спиш? Тук ли?
  - не викам, всяка сутрин ни карат с хеликоптер
- На следващия ден се получило оплакване на рецепция, от възрастна пасажерка, че е възмутена от шумът на хеликоптера, който идвал рано сутрин и я събуждал   

Пример втори: "Американци" от мексикански произход в див Тексас, говорещи почти само испански и чат пат някоя английска дума
- От къде си?
- България?
- В България говорите испански ли?
- Не, там говорим български, аз говоря испански, защото съм го учила и практикувала в Испания
- Оооо и там ли говорят испански?
-    #Crazy

# 830
Магика, дай линк към темата, явно има доста забавни неща там.... Joy Joy Joy

# 831
# 832
  • София
Пак от темата за круизите, вижте какъв висок стил - обидните квалификации са изписани на английски, може би за да звучат по-културно.

Цитат
извинявай въпросът ти е твърде ignorant... направо си е meaningless

# 833
Да поспамя, но освен утвърдилите се  думи като супер, окей и проиводни, от равновесие ме изкарва тази канонада от чуждици, използвана с повод и без повод. Друго на ръка разбира се е, че завиждам, понеже не владея чужди езици и не мога да се изразявам толкова кууль. Crossing Arms

# 834
Цитат
Аз лично, когато кърмя навън, направо се събличам до кръста и закачливо пръскам минувачите със свободната гърда.

Joy Безплатен цяр срещу ечемик, един вид.

# 835
  • София
Представих си го и направо изригнах в смях.  Joy Наляво - цвък, надясно - цвък.

# 836
Цитат
Аз лично, когато кърмя навън, направо се събличам до кръста и закачливо пръскам минувачите със свободната гърда.

Joy Безплатен цяр срещу ечемик, един вид.
Едно време ги прибираха за лечение в" сънното" отделение

# 837
Цитат
И между другото вече казах, че не се блазня нито от бебоци, нито от бременност или деца, но това е част от играта, ако ще го има семейството.

Както казваше един приятел от Благоевградско не е смешно, грешно е Rolling Eyes

# 838
Дами, да внимавате и да се пазите от следните:
Цитат
За собствените имена също имам изградени впечатления, по-точно човек, носещ определено име, какво горе долу може да се очаква от него. В черния списък са Иван, Георги, Мартин, Мариян, Виктор, Ангел.
На мъже Димитър много им върви и почти винаги са материално добре.

За жените също да кажа, така и така отворих въпроса тук. В черния ми списък на женски имена са на първо място Диана, след това Десислава, Ася, Ирена, Ива, Ваня, Блага, Дора, Албена, Станислава, Магдалена и още.
Особено Дианите са страшни к*рви. Може да звучи ограничено, предубедено, но това са мои впечатления, изградени на база опит, преживявания и наблюдения.

Както и за сините очи, трябва да се внимава със сините очи. Особено лоша е комбинацията полицай и сини очи, но пък от своя страна всички полицаи са със сини очи (аз полицай с не сини очи не съм виждала).

Да се избягват мъже с шорти и диагоналки.

Да се избягват сякаш са прокажени мъже с обезкосмени крачета, ръчички и като цяло много суетни мъже.

# 839
  • София
Айййй, не...  Joy  Joy  Joy
Да видим сега ще посмее ли някоя съфорумка да си признае, че се казва Диана.  Mr. Green
Много задълбочен анализ - евала на автора.

Общи условия

Активация на акаунт