Домакини 38

• 38 741
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
  • Fort Worth, TX
Мен конкретно ли питаш?Не е мой или на баща ми сайта, за да казвам кой къде да пише.
Заповядай.Пиши.Обаче без двойни игри и лицемерие, че ми идва нещо в повече последно време.Всеки е добре дошъл щом е честен и откровен.С една дума-Или си с нас или против нас.
Айде за добре дошла кажи кво става с бившия.

# 601
  • Fort Worth, TX
Отивам да си гледам психарския сериал за Лектър.Пак ще намина после.
Смърфи, бивам.Боли ме нещо корема от ягодите и пресните картофи.
Вио, честито със здраве.
Лейди, наздраве.
Мара я няма.Къде си бре?Тая шматка да не падна мъчейки се с улука?

# 602
Мара я няма.Къде си бре?Тая шматка да не падна мъчейки се с улука?
hahaha
Дари, здрасти и от мен. Как сте, какво ново?

# 603
Моренка, аз за бира говоря, мила:-). Ти да не си помисли сокче?
Вио, честито! Смърф, на теб също!
Ма ко, мм преди месец поръча такава смукалка за боклуци от един сайт за 16 лв. Прахосмукачка го водят:-). Ние сме с 3 златни и 4 сомчета. Тия последните много добре прочистват водата, ядат отпадъците на златните, ууу.

# 604
 Hug
С вас, вече и отново. Бившия, някой да ми начука канчето. Все за него мисля, колкото и да отричам.

# 605
Добра вечер!
Преядох пак тази вечер и съм се опнала на диванчето! Mr. Green Почва да ми става пак съвестно, че много си почивам, кога ще свикна с ролята на безработна домакиня...Уж забравям, ама на моменти като се сетя и почва да ме свива сърцето чак.
Говорете, говорете и показвайте рибки, та да се реша най-сетне да взема и аз. Така да обичам всичко що живее във вода, сигурно в предния живот риба съм била! Обичам да плувам, да се гмуркам, а пък как обичам да ям всичко морско, без водорасли!
Славче, добре се завърнала! Ще чакаме разказ за почивката! Ставаше ли за плаж в Гърция?
И аз бях приятелка във фейса с Кокона, но ме няма сега-но аз пък съм новичка тука и сигурно и затова ме е изтрила.
Марче, къде се изгуби днес?

# 606
  • при късмета
И свекъра гледа сомчета при златните рибки. При него може и други риби да се гледат с тъх, че аквариума му е огромен. За сега ще си стоим с 23 литровия, че ако питаш шефа той ще си вземе всичките от някой магазин.
Хортензия, като пак се заговорихме за изгаряния, на детето останаха ли белези? Спомням си, че много лошо беше изгарянето
Вио, как изкара Ванко на панаира? Дея сигурно го е проспала.
Дари, докато не престанете толкова често да се виждате, все за него ще мислиш. Или трябва да се появи друг на хоризонта, няма да стане по друг начин при теб. Теди как е?
Ели, щом не ядеш водорасли, русалка ще да си била  Joy

# 607
Морена корабчето е на малкия - незнам точно как се казва - това е като 3д пъзел - модел на действителен ветроход, но малкия си легна и не мога да го питам. Сега прави фрегатата на капитан Нелсън с която е спечелил битката при Трафалгар  Joy
Вио браво за покупките! Защо да е смело? Аз харесвам свежи цветове...
Ма ко красиви са да, но четох много и пишеше, че са съвместими гупи с неонки, ама гупите измират - два пъти купувам и няма... сега са само неонки и сомчета.
Креми наздраве!!!!
Мушкат как ги гледате заедно - нали едните са тропични, а другите студеноводни? Явно много чета безпредметно  hahaha hahaha hahaha Чета, чета кои са съвместими, пък ми измират  hahaha
Елинор защо имаш угризения??? Нали знаеш - почива, който се чувства изморен, къпе се, който мисли, че е мръсен...и т.н.  Joy Joy Joy
Аз пък рупам шоколад и цуцам ликьорче  hahaha

# 608
  • Sofia
Мушкат, сокче я, глътнах го вече, сега да му мисли тоя дето ще става да пишка нощес, пу да не съм аз...  Mr. Green
Назад съм с мат'ряла, щом не за бира, а за сок се сетих от  "фреш грейпфрут".  Crazy

Ма ко, Пантенол пръскаме, ще мине. Simple Smile Благодаря за вниманието!  Hug

Калинка, заблудих се, а?  Laughing

Мушвам се за 5минутка в банятЪ и се хоризонтирам, че утре в 6.40ч ще вия...  ooooh!

Лека нощ от мен!

# 609
Ма ко, няма белези никакви. Докато се пукнат мехурите и завяхнат, че и още 4-5 дни беше с превръзки. Не даваше да ги сваляме, мястото беше явно чувствително на по-хладния въздух и на допир и си искаше бинтовете с Дефламол. Мястото беше като сурово телешко месо на цвят, ужас. Мазах с Глизолид три дни, когато поиска и на четвъртия кожата като с магическа пръчка беше станала розовка, и пипаше спокойно. Много съм доволна от тоя крем, за всичко го ползвам.
Лейди, що бе, душко? И двата вида виреят на по-хладничко. Чудесни съквартиранти са.

# 610
Нямахме ток досега! Почти 5 часа, а навън вали ли, вали. След малко се надигам да готвя.

# 611
Хортензия ами така пише  Joy Нали ти казвам, че чета ама друго си е да ти каже някой дето ги гледа... Аз съм си харесала златните рибки, но пише, че трябва голям аквариум, а на квартира как да взема - то после и местене трябва... ама на Ма ко е по-малък от нашия и става... та се замислям  Heart Eyes Вън имаме изворче и предния наемател е гледал в него златни рибки, ама кучето пие вода и от там, като не е в двора едни котки влизат..., че и за там не ми се отваря парашута с рибите  hahaha
Смърфи на дъжд най-добре се спи - я ваемай книжка и почивай!

# 612
Аман от профилактиките им.
Писах и поста  ми се изтри.Няма да го пиша на ново.Лека нощ!

# 613
Калинка, ама точно това правех! Наспах се, довечера ще броя звездите, хаха!
Явно всички сте си легнали... Аз готвя кЮфтаци по чирпански или нещо такова. Моя импровизация е, иначе утре супа от спанак, че отдавна не сме яли. И след това до края на седмицата няма да готвя, ура.
Лека ви нощ, ама пак ще проверя, може някой още да не му се спи.

# 614
  • София
Добро утро, момичета!

Днес ми идва гостенка по обяд...

Менюто - тиквички, пържоли, пресни варени картофи с масло и копър, плато меса и сирена.... Това е...

Общи условия

Активация на акаунт