"Вкусни" книги

• 109 635
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
Сиси, Крайбрежната чайна я прочетох август месец. Много ми хареса. Това е една от най - хубавите книги, които съм чела. Бих я сложила на място 2, след Шоколад.
За 30 лв от къде си ги поръча, браво!?

# 616
Doli, честити книжки и на теб? Hug  Ти какво си взе? Wink

infiniТy, благодаря за отзива, определено ме заинтригува! Вселена писа, че имат намаление в сайта на издателството, виждам, че все още книгите са на тези цени - http://www.artplus.bg/index.php/knigi.html, разгледай. Точно 27,50 лв. ми излезнаха всички 6 книжки, но аз пуснах и още за подарък и детски, доставката ми беше малко над 50 лв. и имах безплатна доставка.
Аз се чудех и на Летовничките на Ники Пелегрино, маслинова горичка има, а и авторката си пише "вкусни" книги, така че може би и в тази има поне такива моменти, но защо не я взех.. Simple Smile

# 617

infiniТy, благодаря за отзива, определено ме заинтригува! Вселена писа, че имат намаление в сайта на издателството, виждам, че все още книгите са на тези цени - http://www.artplus.bg/index.php/knigi.html, разгледай. Точно 27,50 лв. ми излезнаха всички 6 книжки, но аз пуснах и още за подарък и детски, доставката ми беше малко над 50 лв. и имах безплатна доставка.
Аз се чудех и на Летовничките на Ники Пелегрино, маслинова горичка има, а и авторката си пише "вкусни" книги, така че може би и в тази има поне такива моменти, но защо не я взех.. Simple Smile

Благодаря, ще разгледам  bouquet

# 618
  • Sofia

Италианска сватба,Крайбрежната чайна,Храна на любовта,Последна спирка Барселона,Случаят с изчезналата прислужница...и 2 детски

# 619
Doli, супер! Като прочетеш "вкусните" да споделиш! Hug
Аз се чудя, коя да започна..

# 620
  • Sofia
ще споделя...ако до тогава не сте ги прочели....аз чета бавно Rolling Eyes

# 621
ще споделя...ако до тогава не сте ги прочели....аз чета бавно Rolling Eyes
Няма значение, това ще си е твоето мнение, а всяко едно е ценно и приятно! Wink Когато - тогава! Аз ползвам "вкусните" книги за отдих между другите четива, затова и при мен се проточва във времето четенето им, а като са си мои, съвсем отлежават..

# 622
Момичета, хареса ли ви Свещена билка?
Това за Фрида Кало ли беше? Много ми хареса.
Да за нея е книжката. Благодаря Simple Smile
Ето и мнението на Ebraida:
Току що привърших "Свещената билка" макар че по-точно казано е "изгълтах на един дъх"... историята на Фрида - пищна, пъстра, страстна, трагична и с леко мистичен елемент и разбира се изобилстваща с описания на различни мексикански вкусотии, заедно с рецептите за тях в края на всяка глава. Жалко, че доста от съставките са ни непознати и неоткриваеми, но при желание можем да импровизираме. С две суми много ми хареса и силно препоръчвам - задължителна е за всеки почитател на Фрида Кало, на Мексико и на латиноамериканския магически реализъм.

# 623
За школата по готварство бях писала преди колко съм очарована, но сега искам да похваля и италианската сватба - преди 3-4 дни я завърших, много истинска и човешка книга, приятно четене на тези, на които им предстои! Simple Smile

# 624
Sahasrara, мерси за мнението, чакат ме и двете, определено Ники Пелегрино се очертава като автор с афинитет към писането на подобни книги.

И да кажа, че в "Лола - секс, мусака и революции" няма никаква мусака. Simple Smile Не че очаквах, че ще е такава книга, но и да потвърдя, ако някой се подведе по заглавието.

# 625
Поне секс има ли?  Laughing

# 626
Трещерица, не особено.  Grinning Написана е в стил Иво Сиромахов, забавна е, но нищо особено..

И да използвам възможността да те питам за:
Пощата при двете долини - продължение на Оберж - ресторантът при двете долини.
Действително ли е продължение? Тъй като си купих само Оберж, да знам..

# 627
Да, продължение е. Спазена е класиката - продължението е доста по-скучно. 

# 628
Мерси, то сега я няма намалена, така че като реша да прочета първата, тогава ще видя за втората..

# 629
Честно казано, и първата не е нещо особено. Допадна ми обстановката - забито френско село.

Да си кажа и аз за Ники Пелегрино - приятна изненада. Всичките й книги, които съм чела, са ми харесали. 

Последна редакция: вт, 20 окт 2015, 08:52 от Трещерица

Общи условия

Активация на акаунт