Диаманти Valentin - възмутена съм!

• 37 418
  • 573
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
ааа, исках да ти кажа да не се ебаваш с мен, че съм несериозна! Ти започна.

Избягвай да ми казваш каквото и да било!
В случая подскачаш за спорта! Не беше към теб. Дори те няма в цитата, което трябваше да е достатъчно.

За себе си говоря-ако мой клиент има проблем, ще се опитам да го разреша или поне да го успокоя, докато дойде моментът за разрешение. Вие си плюйте по чуждите проблеми колкото искате. Обикновено човек омеква, когато лично се сблъска с проблем и му отказват помощ.

# 151
  • град-държава
Аз какъв източник съм?  Laughing
И не, никой няма право да ти крещи, а когато клиент и продавач не успяват да се раберат се вика някой с по-висок ранг, но Стейси е права, част от работата на продавача е да съумее да успокои клиентът, не да го ругае, крещи и да му се кара.
Аз също работя с хора, и когато виждам, че с дадени хора не ми се работи, деликатно ги отклонявам, не ги разплаквам, не ги обиждам, не им крещя, незвисимо от тяхното отношение.

# 152

Аз също работя с хора, и когато виждам, че с дадени хора не ми се работи, деликатно ги отклонявам, не ги разплаквам.

А ако те се засегнат от това отклоняване и се разплачат? Joy Нещата все опират до типа човек.

# 153
  • София
 Vermilion`, не разбрахме за какво са ти се разкрещели на теб, нищо конкретно не каза.

Да, представям си да ми се разреве някаква... Да я успокоявам ли, да ѝ се развикам ли, линейка ли да повикам? Thinking

# 154
  • град-държава
Нямам такъв случай, за да успееш да обидиш клиент, то означава, че наистина много си се объркал и това определено не е твоята работа.

# 155
  • град-държава
Vermilion`, не разбрахме за какво са ти се разкрещели на теб, нищо конкретно не каза.

Не знам, колко по-конкретно от това, което споделеих. През цялото време продавачката се държа грубо и саркастично, а когато, аз спокойно казах на мъжът ми, че искам да си тръгнем, пожелавайки приятен ден, започна да ни се кара, а на излизане изкрещя една конкретна и много грозна обида насочена към мъжът ми, която не желая да назовавам и със сигурност с нищо не бяхме заслужили подобно отношение.

Последна редакция: нд, 04 май 2014, 23:36 от Vermilion`

# 156
  • Варна
И съответно може би няма да стъпите повече там. Grinning И с право.

А аз за пореден път да изкажа възмущението си-когато четем за чужд проблем-малиии, тая пък.
А ако е наш-ужас, помощ! Излизам извън търговията, моля. Laughing

# 157
Нямам такъв случай, за да успееш да обидиш клиент, то означава, че наистина много си се объркал и това определено не е твоята работа.

Авторката не твърди, че са я обидили или са й викали. Пише само, че били успели да я разплачат. Как точно са успели - не е ясно, но от написаното от нея все пак става ясно, че най-голямата грубост, на която е била подложена, е предложението да плати за извънредна услуга в извънработно време. Боже, колко обидно!  Rolling Eyes

# 158
  • град-държава
Не просто няма да стъпя, както вече споменах, тази сергия за семки са загубили достатъчно потенциални и сигурни клиенти заради мен, и ще се постаря при всеки удобен случай, това да продължава.  Mr. Green

# 159
Не просто няма да стъпя, както вече споменах, тази сергия за семки са загубили достатъчно потенциални и сигурни клиенти заради мен, и ще се постаря при всеки удобен случай, това да продължава.  Mr. Green

Vermilion, твоят случай е различен. Твоето огорчение го разбирам, но не и неоснователните претенции на авторката на темата.

# 160
  • София

Не знам, колко по-конкретно от това, което споделеих. През цялото време продавачката се държа грубо и саркастично, а когато, аз спокойно казах на мъжът ми, че искам да си тръгнем, пожелавайки приятен ден, започна да ни се кара, а на излизане изкрещя една конкретна и много грозна обида насочена към мъжът ми, която не желая да назовавам и със сигурност с нищо не бяхме заслужили подобно отношение.
Какво да ти кажа, откачени идиоти дебнат отвсякъде, и клиенти, и продавачки...
Аз се съмнявам все пак описаното от теб да е политика на фирмата. Laughing

# 161
Предполагам, че пръстенът не струва колкото сумата, която са поискали от магазина за поправката и за това е цялата драма.

# 162
Рядко пиша тук, мо и рядко попадам на такива индивиди и "търговци". Накратко - сгодихме се. С пръстен и всичко необходимо, на прекрасно място и както си му е реда. Пръстенът обаче ми е голям и се налага корекция. За съжаление приятелят ми е имал неблагоразумието да го купи от въпросната "реномирана верига магазини". В резултат на това нямам пръстен, няма и да имам поне до 8 май. Защото великата им фабрика не работи, няма нито един дежурен човек, който да коригира пръстена. И това при положение, че ВСИЧКИ техни магазини работят. За отношението там към клиентите нямам думи, тъй като за 5 минути успяха да ме разплачат, а по принцип съм адски спокоен човек. Дори получих предложение да платя извънредния труд на работниците им в размер на 500 лева за коригирането на един единствен пръстен щом ми е толкова важно.
Ми важно ми е, как няма да ми е важно! Съсипаха ми един от най- хубавите моменти в живота, направо нямам думи за "професионализма" на тези хора! Пазете се от тях за да си спестите разочарованието!
Надявам се темата да остане в Клюкарник, за да достигне до повече хора и клиентите им да имат поне едно наум!

Боже, колко мъка има по тоз свят:))

Спокойно! Нищо няма да ти стане, ако изчакаш няколко дни, докато дойде на работа човека, който ги оправя тези неща. Това е положението хората имат право на почивни дни. Ще минат:) Сама си разваляш момента. Но има хора, които не могат без драми. Малко ми е мъчно чак.

# 163
  • град-държава

Какво да ти кажа, откачени идиоти дебнат отвсякъде, и клиенти, и продавачки...
Аз се съмнявам все пак описаното от теб да е политика на фирмата. Laughing

След от оплакването ни, развитието, което така и не се случи и разговорите със съответните хора, включително и тази от мола в София, която от своя страна по никакъв начин не ми направи по-добро впечатление и вероятно, с която си е имала работа авторката, защото и през разговор с нея трябваше да мина, докато успеем да се свържем с някой, с по-висок ранг, в случая собственичката, съм си извадила съответните изводи що за политика имат и що за хора работят за тях.
Първият ми пост в темата започна с изречението, че тези не трябва изобщо да работят и до ден днешен, това ми мнение е останало точно такова, каквото е било и тогава.

# 164
Аз не знам какво трябва да се случи, за да се повдигне тон в бижутерия, че да се стигне и до крясъци и обиди, ревове и истерии. Обстановката е много спокойна, дискретна, а насреща стоят интелигентните погледи на обучени хора. Не я знам тази верига Валентин, но нещо ми казва, че бижута  за стотици и хиляди левове не се продават от хора хванати от улицата.
Последният път, когато бях на такова място купувахме халките си и в бижутерията, в която влязохме, човекът ни отвори от звънец на улицата и затвори след нас, за да сме спокойни и да ни обърне внимание. Изглеждаше свръх ерудиран.

Честно казано конкретиката не ме интересува, защото всичко е относително и вероятно има и изключения, но чак пък големите заключения ...

Последна редакция: пн, 05 май 2014, 00:16 от 10 c`s

Общи условия

Активация на акаунт