Диаманти Valentin - възмутена съм!

• 37 585
  • 573
  •   1
Отговори
# 315
Тая тема е голямо попадение. Laughing Колко гарги, привързани към едно блещукащо стъкло Joy Или някаква джунджурийка, наречена пръстен. Стига бе, не вярвах! Whistling

# 316
Тая тема е голямо попадение. Laughing Колко гарги, привързани към едно блещукащо стъкло Joy Или някаква джунджурийка, наречена пръстен. Стига бе, не вярвах! Whistling

Птиците се преместиха тука ,ако те интересува http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=780146.0

# 317
Еее аман от тия клишета със злобата Laughing все някой ви завижда. 
10 човека се изказаха "голяма работа, диамант". След 15 страници някой прочете мнението ми и се почувства длъжен да каже, че и той има диамантен пръстен - да се знае, че има право на мнение. И сега аз на свой ред да питам - и какво от това?
За важните клиенти със скъпарските покупки знаем, че няма почивни дни.
На теб ти е смешно, но всъщност е доста жалко, ако се замислиш. Това означава, че консултантите в магазина са по-глупави от необходимото и представят за стандартни услуги, които не се полагат на всеки.

А какво мислите за годеница, която се опитва да разубеди мъжа си да НЕ купува диамантен пръстен, но не успява? Може би некадърна манипулатурка, незаслужаваща да се нарича жена?

# 318
  • Варна
бонбонбон, чуждият проблем почти винаги е маловажен.  Mr. Green

# 319
Моят мъж щеше да отиде и да ми купи нов пръстен, за да не се разстройвам.

# 320
Трябва да си изключително малоумен и с изключително ниско ниво на компетенция относно скъпоценните камъни, за да вярваш в "кървавите диаманти", особено закупени по обичайния ред, особено поставени в бижута.  Crazy

Много категорични квалификации.
Така де, иначе се оплака, че продавачката в магазина на Валентин ей така без нищо е обидила мъжа ти и се е държала грубо, нали?

# 321
Очаквайте новия летен хит: Bridezilla.

# 322
Ей сега стана интересно. Сега ще ни бъде обяснено надълго и философски задълбочено, от къде идва желанието и копнежа на комплексирата съвременна девойка, към скъпоценните камъни.

# 323
  • град-държава
Трябва да си изключително малоумен и с изключително ниско ниво на компетенция относно скъпоценните камъни, за да вярваш в "кървавите диаманти", особено закупени по обичайния ред, особено поставени в бижута.  Crazy

Много категорични квалификации.
Така де, иначе се оплака, че продавачката в магазина на Валентин ей така без нищо е обидила мъжа ти и се е държала грубо, нали?

Разбира се, нещо като говедата с диаманти, гледали много филми и чели неправилните книги, или реши, че съм нарекла продавачката малоумна за добро утро?
За пореден път -  все ще им малко, каквото и да кажа за тях, защо ли собственичката тогава се съгласи с мен, дори с това, че случилото се няма извинение.  Няма за какво да се оплаквам, аз не съм им клиент.

# 324
защо ли собственичката тогава се съгласи с мен, дори с това, че случилото се няма извинение.  
Може би, за да те накара да млъкнеш,и да се ометеш по бързо.Никой не обича драматизации,особено в бижутерски магазин, където се предполага, че клиентите са с възможности, и евентуално класа.

# 325
  • град-държава
Не виждам причина да млъквам, когато някой си е позволил подобно отношение, а да извърташ нещо, на което не си била свидетел,  няма да направи ситуацията по-различна от тази, която действително беше.  Peace
Пожелавам на всеки нашето самообладание и реакция към този момент, ако му се случи да попадне в подобна сцена.

# 326
Не виждам причина да млъквам, когато някой си е позволил подобно отношение, а да извърташ нещо, на което не си била свидетел,  няма да направи ситуацията по-различна от тази, която действително беше.  Peace
Пожелавам на всеки нашето самообладание и реакция към този момент, ако му се случи да попадне в подобна сцена.
Не е нужно да съм била свидетел,отношението ти в тази тема показва достатъчно.
И да,нужно е понякога да накарат клиент повишил тон да замълчи.Обикновенно това става като му кажат,че е прав.

# 327
  • град-държава
А защо реши, че съм повишавала тон?  Бях буквално онемяла, ако трябва да бъда честна.  Laughing
За кое мое отношение става въпрос - нагрубих някого в темата, казах нещо невярно или?

# 328

А защо реши, че съм повишавала тон?  Бях буквално онемяла, ако трябва да бъда честна.  Laughing
За кое мое отношение става въпрос - нагрубих някого в темата, казах нещо невярно или?
Виж сама как си подбираш терминологията, и си помисли пак.
Въобще не ми дреме на мен какво се е случило в магазина,факт е че се жалваш,хем си недоволна, хем са ти казали че си права...

# 329
  • град-държава
Това не  е отношението ми в темата, това е отношението ми към широко употребените епитети в темата, като говеда, кифли, мутри и пр.
Когато е трябвало да се оплаквам съм го направила, така както трябва и пред, когото трябва, тук обсъждам опита ми с въпросните, на които е посветена темата, защото не трябва да има и капка толерантност към подобни прояви.

Общи условия

Активация на акаунт