1001 НОЩ - Binbir Gece/ ХАЛИТ И БЕРГЮЗАР пред камерата и зад кадър - 233

• 37 952
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
Това отзад Окан ли е? Той все едно е в роля.  Grinning Grinning
Изглежда с тази брада и той се подготвя за новия си проект.

# 541
Благодаря за снимките   bouquet
Разбрахте ли защо Халит беше с шапка миналата седмица. Обръснали са му главата, за да изглежда по - стар в последната серия, когато Сюлейман умира .

Султанът така се е усмихнал, сякаш всичко му е наред  Joy Joy Joy
Grinning Радва се, че това е последният му грим...и казва сбогом на султана.
Мнооого ми хареса тортата с огнения образ на Сюлейман newsm74

Знае ли се нещо за бъдещия проект на Окан ?

Петната дали са от шампанско  Drunk

# 542

Краси - кафенцето беше супер! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Имам чувството, че всички искат да се снимат с Халит! Ама и аз да бях там, и аз щях да го искам... Joy

Последната му снимка с Шекер ага ли е? newsm78

# 543
Mydream,.....за коментара и за фотосите от финалното парти!! Grinning Все си мисля,че свалянето на брадата ще бъде в присъствието на Берг и Али. Събитието е важно за семейния архив! Laughing Hug

И Берг, и Халит многократно са показвали в интервюта, че брадата изобщо не ги вълнува. Така че и махането й ще си бъде за тях нещо съвсем обикновено.
[/quote

Аз съм на друго мнение относно брадата на Халит.Смятам,че махането и се чака с
нетърпение и от двамата,особено от Берг.Нима някой очаква Берг да започне да се жали пред журналистите от брадата на мъжа си?Веднъж в думите на Берг в Братислава,когато я попитаха визията на кого предпочита на Онур или на Сюлейман ,отговори на Онур и смеейки се с категоричен жест добави ,че моментално след заснемане на последния епизод трябва да си махне брадата.Халит също се засмя и си хвана
брадата.Не отдавна пак на въпрос за брадата му Халит каза:"Аз свикнах,Али не ме помни без брада,но Бергюзар....Това загатване е красноречиво,че Бергюзар не е свикнала,защото за разлика от нас тя си ляга с него и предполагам,че у дома е имало не малко
 мърморене. Визуално се свиква,ние също свикнахме,дори бях започнала да го харесвам
/сега вече не се трае/,но не си лягаме с него/за съжаление на много дами smile3518 hahaha /Затова мисля,че ще бъде голяма радост и ще има "Вартоломеева нощ." hahaha

.
[/color][/b]

Последна редакция: сб, 31 май 2014, 17:41 от nadejda2639

# 544

Може би някои от вас си спомнят този мой колаж със споменатия момент в Братислава

.

# 545

Мърморене в къщи не е имало. В това съм сигурна. Може да е имало шеги и закачки по темата, но не и мърморене, нито пък очакване от страна на Берг моментално Халит да си махне брадата. Както виждаме не го е направил. Нормално е Берг да си има свои предпочитания, но и двамата с Халит много по-малко се вълнуваха от  тази тема, отколкото репортерите и феновете. Ако Халит поиска да си остане така още един месец, да кажем, Берг не би го притискала. И Халит подсказва със снимки, които пуска в профила си, че е против пушенето, но не е принуждавал Берг да спре цигарите.  Това е хубавото в техните отношения- никой не иска от никого да прави нищо моментално.

# 546
# 547
# 548
# 549
  • г. Пловдив

Мърморене в къщи не е имало. В това съм сигурна. Може да е имало шеги и закачки по темата, но не и мърморене, нито пък очакване от страна на Берг моментално Халит да си махне брадата. Както виждаме не го е направил. Нормално е Берг да си има свои предпочитания, но и двамата с Халит много по-малко се вълнуваха от  тази тема, отколкото репортерите и феновете. Ако Халит поиска да си остане така още един месец, да кажем, Берг не би го притискала. И Халит подсказва със снимки, които пуска в профила си, че е против пушенето, но не е принуждавал Берг да спре цигарите.  Това е хубавото в техните отношения- никой не иска от никого да прави нищо моментално.
И аз мсля така

# 550

Тази вечер е годежът на първата братовчедка по майчина линия на Берг.

Тук Едже поднася горчиво-соленото кафе, както изисква турската традиция.

# 551

Хюля и Назлъ на годежното парти

# 552

Тази снимка не е ли от Анталия, от фестивала през миналото лято?

Хюля е разкошна!  Hug Партито мина ли? Олееее, програмата е много натоварена! Hug

# 553

Назлъ и Зейнеб

# 554
Представете си един ден Халит и Берги да имат толкова деца - нали много обичат деца... Joy Joy Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт