Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- 24

• 41 596
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
  • гр. София
О е нулев ден. Ако утре ти е О, в сряда ще е биопсията.  Peace

# 421
  • Пловдив
Също така, биопсиите сутрин рано ли се правят?
Благодаря ви предварително, момичета.  Hug

На мен биопсията ми я взеха в 18.00 ч. вечерта, мисля, че нямоа значение кога, важно е да е след О. На мен преди биопсията на 10 ден от цикъла, док ми назначи 2х2 вагинално утрогестан за 5 дни и на следващия ден биопсия.

# 422
Ходих в болницата. Оказа се че съм направила хиперстимулация и ми пускаха някакви системи и сега док иска да ме вижда през ден. Дано всичко мине по бързо, че болката не е никак приятна. Оказа се, че и бета ЧХГ ми е завишено - 11,18. Не е ли рано на 4 ден след инсемиация да даде такъв резултат  newsm78 . С док даже се шегувахме, че ще си направя цял футболен отбор  Laughing

# 423
  • гр. София
Елена желая ти бързо да мине хиперстимулацията и да имаш положителен тест, но отбора да го правите един по един. Пий много течности.

# 424
И белтъчни храни също  Peace

# 425
  • София
Ходих в болницата. Оказа се че съм направила хиперстимулация и ми пускаха някакви системи и сега док иска да ме вижда през ден. Дано всичко мине по бързо, че болката не е никак приятна. Оказа се, че и бета ЧХГ ми е завишено - 11,18. Не е ли рано на 4 ден след инсемиация да даде такъв резултат  newsm78 . С док даже се шегувахме, че ще си направя цял футболен отбор  Laughing
Хиперстимулация при инсеминация?
Колко фоликула имаше и с какво те стимулираха newsm78

# 426
  • В сърцето на любимия човек
Ванче - в друга тема, където пиша има още едно момиче с хиперстимулация след инсеминация, въпреки, че беше на ниски дози. Обаче заради поликистоза реагира много бурно и се оказа освен бременна и с 2 огромни кисти по 10см  Shocked

Мисля, че и Елена беше писала, че е с ПКЯ и някъде по-назад беше казала, че има много фоликули  newsm78

Ето:
Аз днес съм на реинсеминация. Стискайте палци фоликулчетата ми да са се спукали. Вчера не бяха, а са толкова много  Grinning
newsm79 И аз да си събера от прашеца, че вече тотално се отчаях.
Започнах стимулацията със такова въодушевление, а днес на прегледа след 5 дни стимулация никакво развитие на фоликулите - стоят си 5-6 мм и не мърдат. Увеличиха ми тройно дозата на фостимон-а, та се надявам след два дни като ида да има някакво развитие. Кажете някой имал ли е подобен проблем и дали е успял да се разреши същия месец  Hug

# 427
Благодаря ви, страхотни сте.
Само дето овулацията ми така и не се настъпва и закъснява! Имам и задържан фоликул от предния месец. Мисля, че може да е от аспирин протекта, вие как мислите? Питах имуноложката дали да го спра, тъй като вече го пия 2 месеца почти - тя каза, че няма проблем.

# 428
Благодаря Ви момичета!

ivankaka стимулацията ми беше със фостимон 75 - 5 дни, но не реагирах и ми утроиха дозата за 4 дни след това още два дни на менопур 3x75. Резултат по над 10 фолуликула във яйчник и мн мънички фоликулчета, които сега са пораснали.

# 429
  • София
Само не ми казвай, че инсеминацията е направена при 20 фоликула Rolling Eyes

# 430
Елена - след като е станала белята е малко безсмислено да се коментира, но не ти ли предложиха пункция при толкова много фоликули  newsm78 Ако проблема при вас е само ПКЯ и няма мъжки фактор, лично на мен ми се струва доста рисковано, защото рискът от многоплодна бременност с повече от 2 бебета при 20 фоликула никак не е за подценяване.

Ванче - явно така са я направили или поне и аз така разбрах

# 431
Нищо чудно,че те боли толкова..При толкова фоликула  Shocked

# 432
Единственото което се изкоментира при самата инсеминация беше, че съм идеална за инвитро, но нищо повече. При нас проблема е и при двамата - аз съм с ПКЯ, а мъжо е със влошена морфология. Дано всичко да мине наред.   Hug

# 433
  • София
Ами като си идеална за ин- витро, да ги бяха пунктирали тия яйца.
Да правиш Инсе на 20 фокикула е меко казано безотговорно...
Ако се хванат 5 бебета, какво правиш ooooh! ooooh! ooooh!

# 434
Елена - Стискам палци всичко да е наред и инсето да е успешно със здрава и нормална бременност Praynig

Ванче - аз останах силно изненадана, когато прочетох, че Елена е пациентка на Стаменов  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт