Съпруги на военнослужещи - 8

• 59 112
  • 767
  •   1
Отговори
# 225
  • Сливен
ето  телефона на който се свързах аз- 029221736 Party,там отговарят и се чува как звънят и другите телефони, но никой не вдига.
нашата карта е за Сарафово от 01.07,но аз и за там исках.
успех на всички и ако има някой за там тогава да пише!! Rolling Eyes

Днес звъннах на този номер и от първото позвъняване ми вдигнаха.
И на мен също на този номер ми вдигнаха че и втори път звънях и също се свързах.Ние си имаме карта от 20,08 на Несебър.Малко късничко ама по добре от нищо Wink

# 226
Да ви питам и аз нещо искам да отидем до Рибарица, но само за уикенда с децата имаме си карта за Созопол имаме ли шанс ако се обадим директно в базата или как да процедираме ? Или Хисаря ама за там знам ,че без връзки не става а малкото е постоянно болно .Предварително благодаря   bouquet

# 227
Най-накрая се върнаха от Корен, бая зор са видели този път...

# 228
Даа най-накрая се прибраха  Hug незнам колко зор са видели ама пералнята май ще види повечко от тях Laughing Направо не ми се прибира в къщи wash hang 1ironing

# 229
Даа най-накрая се прибраха  Hug незнам колко зор са видели ама пералнята май ще види повечко от тях Laughing Направо не ми се прибира в къщи wash hang 1ironing
Аз вече почнах с прането,втора пералня съм пуснала,имам още поне една Laughing

# 230
  • Пловдив

Мдаааа, ама на мен ми беше забавно, като ми разказва. Ама то нали знаеш, на чужд гръб и сто тояги са малко.
И да не вземете да им готвите боб, леща, мусака и ... недопечено пиле.  Laughing

# 231
  • София
Да ви питам и аз нещо искам да отидем до Рибарица, но само за уикенда с децата имаме си карта за Созопол имаме ли шанс ако се обадим директно в базата или как да процедираме ? Или Хисаря ама за там знам ,че без връзки не става а малкото е постоянно болно .Предварително благодаря   bouquet

Два-три дни преди почивката може направо в станцията да се звъни, иначе през агенцията.

# 232
Нас от Пампорово ни отказаха и ни препратиха към агенцията.Няколко дни преди да отидем.

# 233
  • София
Странно, ходели сме така в Рибарица.

# 234

Мдаааа, ама на мен ми беше забавно, като ми разказва. Ама то нали знаеш, на чужд гръб и сто тояги са малко.
И да не вземете да им готвите боб, леща, мусака и ... недопечено пиле.  Laughing
Хахахаха
Същото ми каза и ММ.Не иска да чува за пилешко бутче и боб

http://novanews.bg/news/view/2014/05/21/75818/%D1%81%D1%82%D1%80 … 1%80%D0%B5%D0%BD/

# 235
  • Пловдив
Ха ха ха, някой е объркал изчисленията и вместо по "врага" е стрелял по стадото.  Grinning

# 236
nikita_gd, до 2-3дни преди почивката може да се обадите направо в станцията и да резервирате.
Ако остават повече от 5дни до датата на която искате да сте там, в Агенцията.
За Хисаря, трудна работа, почти невъзможна.

# 237

Хахахаха
Същото ми каза и ММ.Не иска да чува за пилешко бутче и боб

http://novanews.bg/news/view/2014/05/21/75818/%D1%81%D1%82%D1%80 … 1%80%D0%B5%D0%BD/

А за телешкото варено в консерва знаете ли какво ми каза  "медуза в консерва" no

# 238
Ха ха ха, някой е объркал изчисленията и вместо по "врага" е стрелял по стадото.  Grinning
Важното е, че лично генерала се е ръкувал с тях и ги е поздравил за добра свършената работа Laughing
ММ не иска да чува нито за консерви,нито за манджи от този вид,нито пиле. Там е ял супа,учудващо за него,вкъщи не можеш да го накараш да близне даже  Wink
Миличкият ми отслабнал с цели 3 килограма  Mr. Green

# 239
Единствените консерви, които в къщи от време на време се хапват, това са от Лидл едни датски консерви.
Приличат на едновремешното русенско варено, но са си с истинско месо. Simple Smile
Така че ако някои от мъжете ще заминава скоро в командировка, може да пробвате да му вземете от това.

Общи условия

Активация на акаунт