Иначе 8-ма серия е преведена и утре ще бъде налична.

Обещано и изпълнено
Епизод 8
http://asi-bg.net/details.php?id=12448

имам една голяма молба! За съжаление във ВИКИ , често че получава да се прекъсне и изтрие превода. Моля те, ако имаш време!, защото считам, че превеждаш от турски, при онлайна, да вземеш по-дейно участие. Или, след както изгледаш новата серията, да разкажеш по-важните моменти накратко. Разбира се, ако ти е възможно. Колкото и да е кратък поста ти, ще е от голяма полза.
брата на Аля беше убит, защото капитана, разбра, че тя е издала на Али и Яхия, и от там на Сеит, за варенето на алкохол, в казана в перачницата.
Белл,
благодаря за колажите!!!
Филипова,
благодаря за превода!!!

много ми се иска да са женени

и Мименцето!
Добри сърчица имате... 
, не мисля, че подписаха брак Сеит и Шура. Само подадоха документи за това и после отидоха на пазар. Замисълът със сватбата ще си остане блян за Шура, но поне Едже направи опит да реабилитира нерешителния Сеит. Оказва се, че бракосъчетанието е едва ли не билет за дъното на морето относно Сеит, така, че сватба няма и да има... 

много ми се иска да са женени 

за превода. 

[/b]
Според мен друго цели Еджето. Да стовари вината за проваления брак на Шура.Курт насила се жени, факт, но обективни обстоятелства му пречат да се яви на сватбата. Има си уважителни причини човека. За Шура обаче няма да е така. Беше бясна на финала и ще си помисли, че се е отказал от сватбата. Нали подслуша разговора с Али и Курт. И не се знае какво може да направи в това състояние. Със сигурност няма да има втори опит за сватба...
Препоръчани теми