Отговори
# 645
Дъгичка,  Heart Eyes Hug Heart Eyes благодаря ти за българските буквички на фрагмана !  newsm51
Все още у мен се прокрадва надежда, че няма да и се получат нещата на Айшето. Praynig

# 646
Браво на Айшето... Joy.И защо са тия двойни стандарти...Стратегията й е същата като на Шура...Харесва един мъж и влиза в леглото му...Без грам предразсъдъци и срам. За нейните разбирания щом не са женени има проблем между двамата. И използва ситуацията...  Дано поне дадат истинска  гореща сцена с Къванч. Видяхме  10 серии как  обича страстно една жена, целувайки я по носа и челото, сега да го видим как люби без чувства друга жена....
За неудоволствие на някои пятребители е абсолютно трезвен...Най/много 50 грама, пият водката в съвсем малки чашки...Какво са за един мъж два метра..
Баронесата си стреля напосоки, няма откъде да знае кое как е било, но Петро се издаде...И вече е сигурна, че има нещо нечисто...Ще го шантажира, но едва ли ще го издаде...Нищо не печели от това...
Впечатли ме изразът - моята Шура не ме чака един месец...Това за мен си е 100 % мъжки егоизъм, наранено мъжко самолюбие, чувство за собственост върху Шура...Признавам обаче, че посланията на антроположката във нейните фрагмани   бяха по-заплетени, по-объркващи...И ме вдъхновяваха  Joy Joy Joy

# 647
Дъгичке,   Heart Eyes много ти благодаря за превода!   bouquet

Защо ли ми се струва, че Петро нарочно ще заведе Шура в Шереф, или поне ще върви след нея, когато влиза в стаята и всичките й мечти се превръщат на пух и прах...   newsm78

Фенче,   Heart Eyes аз пък, някакси, хич не искам Джелил да е с която и да било...  Още ми е мъчно за Татя, много я харесвах! И Яхя харесвам, не ща да му се случва нещо. Виж, може той сам да предложи на Гюзиде развод, защото забелязва как тя пърха, когато е близо до Джелил. Може да му е кофти, заради мъжкото его, но жена му е много по-млада от него, предполагам осъзнава, че е възможно да се влюби в моя младеж.  Sunglasses

Интересно ми е Лола какви ще ги свърши. Както казвате за Петро, че неможе да обича Шура щом действията му само я нараняват, така може да се кажеза Лола, че не обича Сеит, защото и тя с постъпките си му прави лошо. Аз, обаче, като я слушам, все си мисля, че ако трябва да избира между Сеит и Петро, даже няма и да се замисли- ще избере Курт. Нямам предвид в любовта, а в напечена ситуация, въпреки че ще е водена от любов.

# 648
Кралицата,  Heart Eyes аз не мисля, че Лола обича Сеит. При нея водещият мотив, е същият като при Петро - наранено самолюбие, наритано Его и съответно - жажда за отмъщение . Пък и тя сама си го призна - не може да примири, че е загубила от едно младо и неопитно момиче . Та, според мен, единствената причина, поради която иска да си върне Курт, е за да излекува нараненото си самолюбие . Peace
Много е хитра тази жена - мисля, че отново ще се възползва максимално от ситуацията и ще излезе суха от водата .

# 649
Рускините мислят, че новият сезон ще носи името...Курт Сеут, Мурка и спомените за Шура....Затова Фара  е приела  по-малък хонорар, защото ще присъства само като спомени.. Joy Joy Joy.Искат смяна на режисьора и срещу двойно по-малко пари са готови  да напишат сценария за новия сезон. С Берен като Мурка.. Joy Joy Joy

# 650
10 еп го няма с бг . субтитри нали  newsm78

# 651
10 еп го няма с бг . субтитри нали  newsm78

Не още . Peace

# 652
Фенче,   Heart Eyes аз пък, някакси, хич не искам Джелил да е с която и да било...  
HugКралице, какво му харесваш на тоя Джелил, не разбирам...Чудя се какво прави във филма...Задължително ли в сериалите трябва да има по една бавачка до главния герой...Като че ли е малоумник...С нещо ми напомня Али от К/Г , знаеш, че тоя не го понасях...

# 653
Сиси,  Hug заповядай, мила !  Hug

https://vk.com/feed?z=video-59313557_169062007%2F83441da71ce219c4a1

marmalon,  Heart Eyes Hug Heart Eyes ама кажи сега, не е ли прав ?!  Laughing Направо са си до ъгъла на светофара !  ooooh!
Ето и Курт Сеит - уж твърд мъж, много обича Шура, тя му била бъдещето, щастието ....и хоп - Айшето да го утешава. А бе нямат ли друг начин да си лекуват нараненото Его тия мъже, бе ?!  Crossing Arms

В романа Петро е същият мерзавец, но тав Сеит приключи много бързо с него - осъди го на смърт и го уби, преди Петро да изтреби цялото му семейство. Във филма нямахме този късмет.

Фенче,  Heart Eyes ами  и аз не знам какво толкова и харесваш на Джемрето, ама на - харесваш я.  Laughing
Образът и е гаден, но момето си е хубаво, според мен. Едното няма общо с другото . Даже така е по- интересно - грозна и зла е класика в жанра.  Peace

Скъпа, много ти благодаря. Ти си истински стойностен приятел.  Преди си мислех да пиша за развоя на събитията  по Нермин. Но филма се отдалечи много, а и не знам аудиторията как ще реагира. И се спрях. Такава хубава любовна нощ е описала Нермин когато пристигат  на турския бряг от Алуща. Такива истински, впити и романтични чувства  на обожание от допира на душите им, такова божествено отдаване един на друг.....наистина е нещо много  трогателно.  Не посмях да го препиша , защото някое момиче писа, че не са се обичали Сеит и Шура - нямало любов между тях.
                Много ми се иска в темата да си пишем която както го разбира, без да се дразним, че другата е на друго мнение. Тук сме да се забавляваме, да се радваме, да си споделяме, да се учим, да се радваме на живота.
               Когато в лятната къща на Еминови дадоха момента, когато Шура даваше писмата на Сеит и едното от тях беше на Лола - веднага съзрях, че на плика имаше една много красива пощенска марка, а аз съм филателистка от много, много години. Имам всякакви класьори с поне 40 000 марки. И тези руските също ги имам. Те са от 1920 година. Искаше ми се да пиша нещо за пощ. марки на Русия от ония години, но не посмях.
               Простете ми, че толкова много писах.  Дано да не съм била нахална.
               Още веднъж големи благодарности и  приятна вечер.

# 654
Здравейте!  Hug

Мнооого интересен нов фрагман!  Crazy От сега ми е мъчно за Шура. За мен, ако Сеит преспи с Айшето, или с коя да е друга, е без значение дали ще го е направил натряскан до козирката или трезвен. Как въобще може да си помисли, че Шура, точно Шура, ще го е забравила за 1 месец! ooooh! Изобщо не ме интересува кой, какво и как се опитват да го шантажират или манипулират. Ядосана съм му отсега.

Доста съм назад , имам да гледам полувината от 9 епизод и 10 епизод, та не мога да коментирам кой зане какво, но ми беше много интересно да прочета вашите коментири, за което благодаря!  bouquet Благодаря за всичко постнато в темата!   bouquet

# 655
Фенче,   Heart Eyes аз пък, някакси, хич не искам Джелил да е с която и да било...  
HugКралице, какво му харесваш на тоя Джелил, не разбирам...Чудя се какво прави във филма...Задължително ли в сериалите трябва да има по една бавачка до главния герой...Като че ли е малоумник...С нещо ми напомня Али от К/Г , знаеш, че тоя не го понасях...

Дафне,  Hug нали знаеш, че Али много сиго обичах. И сега се повтаря с Джелил. Не го приемам за бавачка, а близък приятел на Сеит.  Peace

# 656
Сиси,  Hug много ще се радвам, ако пишеш за всичко, което ти е на душата, сърцето и устата, без никакво притеснение . Винаги споделяш толкова интересни неща, докато се забавляваме, защо и да не научим нещо ново, да се обогатим с ново усещане, да се опитаме да вникнем в различната гледна точка...

# 657
Привет момичета  Hug Hug Hug

Дъга    bouquet

Диме   bouquet

Последна редакция: пн, 26 май 2014, 22:35 от BELL-

# 658
Рускините мислят, че новият сезон ще носи името...Курт Сеут, Мурка и спомените за Шура....Затова Фара  е приела  по-малък хонорар, защото ще присъства само като спомени..

Hug Ако в спомените видим обещаната от Едже страст, става, що не. До сега голяма част от романтиката беше в сънищата. Във втори сезон в спомените.  Joy Също както в Кузей - любов , семейство, деца - в мечтите... Joy

# 659

Доста съм назад , имам да гледам полувината от 9 епизод и 10 епизод, та не мога да коментирам кой зане какво, но ми беше много интересно да прочета вашите коментири, за което благодаря!  bouquet Благодаря за всичко постнато в темата!   bouquet
Hug Лагуни, няма ли да раздадеш по една китка на отличничките... Joy

Общи условия

Активация на акаунт