благодаря ти за българските буквички на фрагмана ! 
Все още у мен се прокрадва надежда, че няма да и се получат нещата на Айшето.

.И защо са тия двойни стандарти...Стратегията й е същата като на Шура...Харесва един мъж и влиза в леглото му...Без грам предразсъдъци и срам. За нейните разбирания щом не са женени има проблем между двамата. И използва ситуацията... Дано поне дадат истинска гореща сцена с Къванч. Видяхме 10 серии как обича страстно една жена, целувайки я по носа и челото, сега да го видим как люби без чувства друга жена....
много ти благодаря за превода! 

аз пък, някакси, хич не искам Джелил да е с която и да било... Още ми е мъчно за Татя, много я харесвах! И Яхя харесвам, не ща да му се случва нещо. Виж, може той сам да предложи на Гюзиде развод, защото забелязва как тя пърха, когато е близо до Джелил. Може да му е кофти, заради мъжкото его, но жена му е много по-млада от него, предполагам осъзнава, че е възможно да се влюби в моя младеж. 
аз не мисля, че Лола обича Сеит. При нея водещият мотив, е същият като при Петро - наранено самолюбие, наритано Его и съответно - жажда за отмъщение . Пък и тя сама си го призна - не може да примири, че е загубила от едно младо и неопитно момиче . Та, според мен, единствената причина, поради която иска да си върне Курт, е за да излекува нараненото си самолюбие . 
.Искат смяна на режисьора и срещу двойно по-малко пари са готови да напишат сценария за новия сезон. С Берен като Мурка..
аз пък, някакси, хич не искам Джелил да е с която и да било...
Кралице, какво му харесваш на тоя Джелил, не разбирам...Чудя се какво прави във филма...Задължително ли в сериалите трябва да има по една бавачка до главния герой...Като че ли е малоумник...С нещо ми напомня Али от К/Г , знаеш, че тоя не го понасях...
заповядай, мила ! 
ама кажи сега, не е ли прав ?! 

ами и аз не знам какво толкова и харесваш на Джемрето, ама на - харесваш я. 

От сега ми е мъчно за Шура. За мен, ако Сеит преспи с Айшето, или с коя да е друга, е без значение дали ще го е направил натряскан до козирката или трезвен. Как въобще може да си помисли, че Шура, точно Шура, ще го е забравила за 1 месец!
Изобщо не ме интересува кой, какво и как се опитват да го шантажират или манипулират. Ядосана съм му отсега.
Благодаря за всичко постнато в темата!
аз пък, някакси, хич не искам Джелил да е с която и да било...
Кралице, какво му харесваш на тоя Джелил, не разбирам...Чудя се какво прави във филма...Задължително ли в сериалите трябва да има по една бавачка до главния герой...Като че ли е малоумник...С нещо ми напомня Али от К/Г , знаеш, че тоя не го понасях...
нали знаеш, че Али много сиго обичах. И сега се повтаря с Джелил. Не го приемам за бавачка, а близък приятел на Сеит.
много ще се радвам, ако пишеш за всичко, което ти е на душата, сърцето и устата, без никакво притеснение . Винаги споделяш толкова интересни неща, докато се забавляваме, защо и да не научим нещо ново, да се обогатим с ново усещане, да се опитаме да вникнем в различната гледна точка...
Ако в спомените видим обещаната от Едже страст, става, що не. До сега голяма част от романтиката беше в сънищата. Във втори сезон в спомените.
Също както в Кузей - любов , семейство, деца - в мечтите...
Благодаря за всичко постнато в темата! 
Лагуни, няма ли да раздадеш по една китка на отличничките...