А това, че плюе.. може още да не е свикнал да гълта. И моя малчо плюеше първите 3 дни.
И така с главичка оглежда какво става около него, голям ми е сладур
Горе долу е това, утре ни предстои пътуване до Велико Търново, да видим как му се отразява дългият път.
Лек и хубав ден на всички!!
Надявам се,че мамите от Варна са наред,и близите им също!

. Може да се обръща вече от гръб по корем, но не обича и не го и прави. Обратното не го е усвойл. Когато ям е като омагьосан и ако пия нещо и е в мен направо ще ми избие зъбите с чашата само и само да я докопа. Напоследък явно почна да сънува кошмари...неспокойно спи. А денем сами ли сме и изляза ли от стаята или се скрия от погледа му и е надул гайдата.
Давали кисело мляко и каквото имало на масата. Сол, захар, такива неща изобщо не ги е интересувало. Сега седи и ми се чуди на акъла защо не ползвам пюретата от магазина. Пришки ми хвана устата да й обяснявам защо, не разбира. Кара ми се, че му давам цял банан - щял да се задави, а в същото време ми обяснява, че давали късове от тяхната храна на бебетата!!! Убива ме. Изобщо и не схваща как си противоречи. Общо взето е голяма борба съжителството с нея. Моят нали е с АД и не трябва да го пренавличам, еее, просто няма ден без да ме поучи как да му сложа още един кат дрехи и как като спял му било студено. Иде ми да крещя вече!
Представям си как ни е гледала нас като малки. Но пък се справя чудесно в приспиването на бебока. Само дето вместо да си почивам, аз се изнервям още повече.
Това с усукването на краката го правя от известно време, но той просто няма желанието да се обърне и това си е!!! Иначе легнал не иска да стои, напъва се да сяда, като му помогна да седне пък иска на крака да стане милия ми малък пуканчо
.. Със захранването напредваме, а вечер спи плътно по 7-8-9 часа. Направо си завиждам
Времето в София поне се пооправи и днес цяяяяяял ден бяхме в парка
Варненските мами ако имат нужда от нещо да казват.
Трябва да могат стабилно да имат опора, още са им крехки краченцата. Имаш предвид бънджитата, които се окачват на касата на вратата, примерно, и детенце скачка, нали тях?
Че и на мен вече ми е тегаво, само прав иска, седнал в мен, по корем и само драпа с тези краченца и се катери по мен...хич неиска да лежи. Казаха ми че щом можел да си лапа пръстите на краката значи гръбнака му бил заякнал....направооо от всякъде каква ли не информация!
.
Трябва да могат стабилно да имат опора, още са им крехки краченцата. Имаш предвид бънджитата, които се окачват на касата на вратата, примерно, и детенце скачка, нали тях?
Че и на мен вече ми е тегаво, само прав иска, седнал в мен, по корем и само драпа с тези краченца и се катери по мен...хич неиска да лежи. Казаха ми че щом можел да си лапа пръстите на краката значи гръбнака му бил заякнал....направооо от всякъде каква ли не информация! 
Може би аз ги бебосвам още прекалено! За тегавото, тегаво е много, мойто обикаля като за норматив, лази по цялата спалня и се търкаля от единия й край до другия, свлича се от всчко, на което бъде сложен: столче за кола, шезлонг...Мирка нямаме грам освен в много редките случаи, в които задрямва. Тогава пък баткото застъпва вахта, той ми говори насън, и въобще тука никога, ама никога няма спокойствие и тишина!
Ще изчакам още малко и ще видя дали ставаме и ние за в бънджито. Ще се допитам до педито още утре, когато би следвало да ни е противоменингитната.
В това време притъмня като за буря (каквато се и изви буквално след минути!) Много се притеснихме майките на площадката и хукнахме с все децата към центъра на селото, дано чуем по - ясно. А то какво излезе? - една баничарка бавно се тътре по улиците и оттам звучи: "Внимание, граждсани, изкупуваме орехи, охлюви, стари ачерен восък". Ей Богу, идеше ми да ошамаря шофьора й, казвам ви! Точно в светлината на непосредствените събития и в навечерието на егати бурята, дето започваше, тези ми ти обикалят и се дерат като сирена досущ.