Здравейте момичета,
И така.....и ние с Калинката започнахме пюретата---тиква ит из. Не се прие кой знае колко радушно от публиката
, но ще дерзаем нататък.Като гледам някои от бебоците какво разнообразно меню имат
, а ние бавно но славно.Смуче лъжицата и се чуди за какво му е, картинка!А за спането- какво да ви кажа...ми ставаме да се тешим с гърда по 2-3 пъти и до кога така...
Свеките беше на гости, и и празнувахме рд-то, та слугинаж от всякъде.Аз чакам уикенда като удавник за сламка, а вместо почивка получих допълнително натоварване.
Нищо не може да го залъже да не си яде ръцете-чесалки вече имама 4-5, биби 2-3, не и не.Мрънкотене и хленчотене нон стоп.Сигурно ще ме линчувате,но вече завиждам на мъжа ми,че сутрин тръгва на работа.За да запази майката менталното си здраве, май наистина трябва да се върне на работа след годинката, не ме укорявайте моля ви....
))
Днес дадох картоф, в понеделник направихме 5 месеца и почнах захранването. Мръщи се малко, но не го изплю. Иначе сме си на 3 часа на кърма и ден и нощ. Няма спане и при нас
За работа...какво да ви кажа, моята е такава че никакво време няма да имам за малкия ако се върна. За сега ми в далече да го мисля, затова си се наслаждавам на времето! Хубав ден!!
В отлично здраве е слава богу.
. В тази връзка ...следя фейсбук страницата на ЗВБ и страшно се радвам на бг ЗВБ бебета и имам даже леки подозрения,че последния "Убавец" е Лимонката на зелено човече ,ако е така бравоооо ...чудесни сте и много добре се справя малкия,то и с този пример,който има няма как иначе