аз на моя авокадото му го давам самостоятелно,но с виличка,че е много хлъзгаво и все го гони насам натам .
Вчера яде и пюре от тиква...баща му го беше взел да види дали ще яде като е на пюре. Яде,даже му се и ослади,но според мен просто, защото беше тиква. Днес го почерпих пак с авокадо(като за мен на зрялост беше екстра,но за него май не,но си посмука човека). Дадох и карфиол пак -само си игра с него,но за десерт получи диня и този път я хареса.
Да попитам майките от София ...пащърнак намира ли се някъде,защото аз видях само в Хит и беше стар и омекнал блякс.
Иначе и аз не виждам смисъл да се стерилизират пюрета,чиито зеленчуци са приготвени на пара.
А относно съхранението на домашно правените и отворени пюренца. Предполагам не повече от 24 часа (сигурно в купешките слагат някакви консерванти...). А в които се добавя АМ или кърма аз не бих използвала отново.
Ооох сега ще задам един тотално различен от тематиката на отчетната тема въпрос,но никой не ми е писал досега в темата,която публикувах и се нуждая от съвет. Предстой ни преместване в нова квартира и имаме нужда от пердета и нямам и идея как ще е по-изгодно. На бройка от някой магазин тип Комо,Айко и т.н. или на метър плат и на шивачка. Ще ми трябват ок.18 метра говов материал.
Мерси и хубав Ви ден

, не знам дали добре го обясних... Така, ако имаш много пространство за покриване, ще има закачка и няма да е съвсем еднакво, пък ще си е симетрично...
Нищо, което не е с консистенция на рядко ако не възприема