Летните ни местенца за релакс - да си покажем терасите :) - тема 3

• 180 363
  • 786
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Пише, че кобеята е едногодишно растение. Както пишеш при теб е от няколко години? Зимата как оцелява, предполагам че е листопадно? Дай повече инфо от личен опит, potres!

# 466
Пише, че кобеята е едногодишно растение. Както пишеш при теб е от няколко години? Зимата как оцелява, предполагам че е листопадно? Дай повече инфо от личен опит, potres!

Тя си едногодишно бре, сята е март месец, много трудно покълва обаче . Семките ги слагам в салфетка напоена в  разтвор от калиев перманганат и след това в чашка. Иначе ме съмнява да може да презимува.

# 467
Много ми харесва цялата тази зеленина, страхотно изглежда и сенчесто. Какво е растението зад белия фенер на първата ти снимка?

Растението е Кобея. Два вида са- бяла и лилава. В момента има около 30-40 пъпки и чакам с нетърпение да цъфне. Като цяло е много капризно растение и трудно цъфти , но тази година съм мега доволен от кобейката. Преди 2, 3 години го чаках цяло лято и цъфна краят на Септември Simple Smile , Като има цвят ше сложа снимки, колкото и трудно да е това!

Само БЕРОЕ!
Сега кажи че си от Ст.Загора и идвам за по бира на тази прекрасна тераса  Crazy

# 468
Много ми харесва цялата тази зеленина, страхотно изглежда и сенчесто. Какво е растението зад белия фенер на първата ти снимка?

Растението е Кобея. Два вида са- бяла и лилава. В момента има около 30-40 пъпки и чакам с нетърпение да цъфне. Като цяло е много капризно растение и трудно цъфти , но тази година съм мега доволен от кобейката. Преди 2, 3 години го чаках цяло лято и цъфна краят на Септември Simple Smile , Като има цвят ше сложа снимки, колкото и трудно да е това!

Само БЕРОЕ!
Сега кажи че си от Ст.Загора и идвам за по бира на тази прекрасна тераса  Crazy

100 % Зара !! 100 % Загорка !! 100 % Заарска!! 1000 % Берое Simple Smile)      Само че терасата е 0 % в Стз. Simple Smile)

Последна редакция: чт, 02 юли 2015, 15:14 от potres

# 469

Тя си едногодишно бре, сята е март месец, много трудно покълва обаче . Семките ги слагам в салфетка напоена в  разтвор от калиев перманганат и след това в чашка. Иначе ме съмнява да може да презимува.

Като за посята март много бързо расте, догодина ще потърся и аз семенца.

# 470

Като за посята март много бързо расте, догодина ще потърся и аз семенца.

Веднъж като се хване расте изкючително бързо. Успех!

# 471
  • Варна
tanq8, много ти е хубава терасата  Hug
Пердетата ти как са сложени? Вижда се нещо като въже, но не мога да преценя, че и аз искам да слагам перде на терасата ми, но не мога да го измисля още.

# 472
tanq8, много ти е хубава терасата  Hug
Пердетата ти как са сложени? Вижда се нещо като въже, но не мога да преценя, че и аз искам да слагам перде на терасата ми, но не мога да го измисля още.
Благодаря  Hug Това е много тънко въже от неръждаема стомана, което прокарахме през едни кукички, които навихме на гредите. Въжето го взехме от Германия, но предполагам, че и тук го има!

# 473
  • В полите на Пирин планина
Да раздвижа малко темата  Laughing всички се изгубихте.Вярно е че не всеки ден правим нови тераси но защо да ни си показваме старите  Heart Eyes
Да ви почерпя по едно кафенце на  една от моите   food010

# 474
  • Пловдив

tan4eto_71 голяма красота Simple Smile

# 475
tan4eto_71 ,на твоята тераса с кеф бих си пила кафето.Много е хубава и цветята ти са прекрасни.

# 476
tan4eto_71 тераската е страОтна. Все че гложди един въпрос: Ако завали проливен дъжд с вятър, не намокря ли дивана?

# 477
  • В полите на Пирин планина
Благодаря ви.
Glemur, ако е силен вятъра и в посока навътре мокри го, тогава прибирам възглавниците по навътре до стената а другото е от европалета и не ме притеснява.Ако само вали пускам тентата и тогава няма проблем.

# 478
  • София
tan4eto_71, много хубава е терасата ти! И е голяма...
Този шкаф метален ли е? И... не видях европалета никъде...

И аз търся шкаф за балкона, но ММ твърди че метален шкаф шял да хване ръжда с времето  newsm78

# 479
tan4eto_71, много хубава е терасата ти! И е голяма...
Този шкаф метален ли е? И... не видях европалета никъде...

И аз търся шкаф за балкона, но ММ твърди че метален шкаф шял да хване ръжда с времето  newsm78
Ами това не е ли електрическота табло?

Общи условия

Активация на акаунт