Бъдещи първокласници 2015/2016

• 78 342
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Сесили, благодаря!

На гърба на удостоверенията и на моите дечица текстът е типов, но съм им изготвила индивидуални характеристики, сложени в папка с диагностиките, лично обръщение към всяко дете и дребно подаръче. Като си помисля, че няма да ги виждам повече тези дечица и ми се къса сърцето.

# 421
  • София
Сесили, благодаря!

На гърба на удостоверенията и на моите дечица текстът е типов, но съм им изготвила индивидуални характеристики, сложени в папка с диагностиките, лично обръщение към всяко дете и дребно подаръче. Като си помисля, че няма да ги виждам повече тези дечица и ми се къса сърцето.
Същото ни казаха и нашите учителки вчера.
И двете бяха с насълзени очи, част от родителите - също.
Казаха, че поне до НГ не могат да свикнат с новите мъници и си страдат за "големите". Казаха и, че помнят децата, които са обучавали, много дълго време.
Замислих се - за 4 години много малко не биха се привързали. Сигурно им е много тежко.  Sad

# 422
  • София
Днес ходих да поръчвам униформи за ситната, направо съм облещена - 2 суитчъра, един сукман, една поличка, една лакоста блуза с къс ръкав и две с дълъг, забравих - две обикновени тениски с къс ръкав - 240 лева   Shocked

Ако ще ходи с униформа, това е минималното количество, трябваше да поръчам поне 4 блузи с дълъг ръкав, защото няма начин да не се перат всеки ден, а суитчърите смятам, че ще ми стигнат, но цената направо ме уби - аз пазарувам от чужди сайтове и всичко това по намаленията е доста по-евтино... На всичко отгоре суитчъра е супер дебел и изобщо не видам детето, къде ще го носи - освен да виси в училище на закачалката... в нашето училище е много топло и това за мен е безсмислена покупка, дори на пролет и на есен не може да се носи, защото е от два пласта и двата дебели  ooooh! здраве да е.

# 423
  • София
При нас не съм чула да има униформи. Не съм виждала и униформени ученици.

# 424
При нас, за моя най-голяма радост, такова животно като униформа, няма. За големия поръчвах пуловери от ученическата секция на Джордж - страхотни трикотажни блузки за по 10лв. Взех му няколко в различни цветове, хем изглежда готин, хем е спретнат за училище, а на мен не ми се налага да гладя.  Grinning

# 425
  • София
При големия униформи няма, обаче за малкото има  ooooh!

С лека ръка бих я пуснала без униформа, обаче тя е толкова изпълнителна, че това ще бъде огромен шок за нея, та реших по-добре шок за моя джоб, отколкото за детето

# 426
  • София
И при нас има униформи. На 26.05 предстои за ги платя. Цифрата се върти около тази, която Дзвер е посочила ... 220 лв. са обявили при нас. Униформите в нашето училище са задължителни до 4-ти клас включително.
Суитчърт /не е ватиран нашият/, жилетка, пола, чорапогащник, 3/4 чорапи, блуза с къс и 2 с дълъг ръкав.
Блузите са белички, тип Лакоста - купих от Асда и аз още - за да е лесна ежедневната смяна.

# 427
  • Варна
Привет   bouquet

Записвам се в темата с една бъдеща първокласничка. Продължаваме в училището, където беше в ПГ. Засега съм я записала на занималня, евентуално не всеки ден ще я посещава.

Зеленчуковите солети много ми допаднаха. Досега не се е налагало да носи храна в училище, но за догодина е чудесна идея.

Униформи ще носи - риза + жилетка. Пола или панталон - по наш избор в тъмносиньо.

# 428
Здравейте,

И ние ще имаме първокласничка на есен. През лятото ще я гледа баба й, но много ми се иска да я запиша в някой курс или занималня, за да не забравя каквото е учила в детската градина.

# 429
  • Пловдив
Попаднах на тази чаша за вода за рисуване и ми се стори интересна, та да ви я споделя.
http://www.impresia.bg/products/sgyvaema-chasha-za-risuvane-p579 … html#.VWLUu9Ltmko

# 430
  • София
loa  Peace

Това е чашата  Grinning
Супер удобна. Цяла година я разнася моето дете навсякъде заедно с боите. Уникално удобна е  Peace

Изобщо не се колебайте. Купете нея  Peace

# 431
  • София
Много добра идея за чаша наистина, но при моя заплес аз залагам на тези, които не са разливат като паднат, за да няма непредвидена баня по време на рисуване  Grinning

# 432
  • София
Изобщо не знаех, че има такава тема, радвам се, че я открих.
Аз още треперя в кое училище ще приемат дъщеря ми.
Гадното е, че класирането се пада точно на рождения й ден, но дано да е на късмет.

Тази лятна ваканция ще я избутаме някак си, но другата година ще ходи поне за месец-два на летни занимални. Сега, през юни, само на плуване ще я водя.

# 433
  • София
И на големия чашата е такава. Купих я от Кауфланд.

Ние вече имахме един фал с кандидатсването. Исках да продължи  в училището, в което беше ПГ, но се разочаровах. Сигурно ще остане в училището при брат си. Имаме още малко време за размисъл.

Училището на големия е с униформи и цените са много високи и задължително се купуват от точно определен магЪзин. Тениската беше около 30 лева, а суитчера към 50. И ги шият за 2-3 месеца. Пробвах миналата година да мина само с 4 тениски за големия, но не се получи. Нашите са един много специфичен бледозелен цвят - като зелена ябълка (пижамка). Ужасно се мърлят, петносват, а при прането посивяват. Не мога и в белина да ги сложа, че бледозеленото съвсем ще замине. Суитчерите са ватирани, въз дебелички и наистина децата постоянно ги свалят. Но поне носят на петна.

# 434
  • Разпиляна във въображението
Записвам се при вас. Дъщеря ми ще бъде първолак тази година.

Общи условия

Активация на акаунт