Професионални серии за коса - тема 65

• 66 198
  • 730
  •   1
Отговори
# 165
Аз пък не мисля,че продуктите, които се обсъждат в тази тема имат временен замаскиращ ефект. Факт е,че пуснах дължина, за която преди само си мечтаех. Косата ми не се къса, не цъфти толкова както преди и е добре хидратирана дори по върховете. Не мисля,че ако използвах само естествените бабешки начини щеше да е в този вид.
Преди да започна с проф. козметика бях върла фенка на "скъпата козметика" (чети Пантен и Елсев  Mr. Green),2-3 пъти в седмицата си правих манджи по главата(чети домашни маски).Много пъти съм показвала как е изглеждала косата ми,въпреки "невероятните" грижи за нея-домашни бъркочи и всичко що се продава в магазините за коса. Ето как изглеждаше косата ми -
Скрит текст:
Тази дължина се поддържаше с години,просто защото беше наложително всеки месес да отрязвам цъфнали и късащи се краища!!!
Благодарение на проф. козметика имам коса на равнище закопчалката на сутиена.
Никога не бих си сложила отново майонези,кисели млека и щуротии по главата!!!!!!!!!!!!!!
+1 само дето ла**о с извинение ,не си бях мазала...а косата ми леш  hahaha

# 166
  • Бургас / София
Поръчах си муса за обем Денсифик от рибката много по изгодно от Арлен  Peace

# 167
Elemaca,преди време и в по-предишни теми едно момиче ( Бубка ) беше похвалила с доста добър ефект за чувствителен скалп тази маска на Goldwell. Ето го и шампоана от серията.Можеш да пробваш и тази комбинация Peace.

# 168
Здравейте на всички!
Ползвам често професионални продукти за коса от 2-3 години и съм от доволна предоволна как се трансформира косата ми. Миналата година - 2013, от месец февруари получих някакъв странен акнеичен обрив, който продължи до септември. Какви ли не изследвания не правих - не стана ясно от какво е. Мина от самосебе си. Спирах храни, млека, меса, треви, глутени, кремове за лице , какво ли не, нямаше промяна. Мина ми мисълта, че единствената по-сериозна химия, която продължавам да ползвам са професионалните ми продукти за коса. Реших да ги спра и тях. Изведнъж лицето ми само се изчисти, незнам как и дали е заради това. Реших да ползвам много рядко и то само спрейчета и пяни за обем при издухване, без шампоани и т.н. като искам да потигна определен ефект.
Тези дни попаднах на Лейбъл.М и си взех някои неща, съвсем бях забравила за проблема с пъпките, но.... от 3-4 дена усещам отново сърбеж на определени места по лицето и гадни ситни пъпчици, на места с гнойни връхчета. По челото, бузите... Кожата е като грапава, като малки подутинки с цвета на самата кожа, неприятно е и няма махане. Момичета, възможно ли е да правя алергична реакция към някоя съставка в професионалните продукти като цяло. Чували ли сте за нещо подобно. Просто единствената връзка, която виждам между ситуациите е с проф. продуктите. Благодаря и ще се радвам ако някой е чувал за нещо подобно!

# 169
Аз не отричам ползата от домашните маски, но съм на мнение,че оптимален резултат се постига, когато се съчетаят заедно с качествени готови продукти. Но от всички рецепти, които са навсякъде в интернет трябва да се отсеят истински полезните и ефикасните,а не да си слагаш газ, мас и оцет и да чакаш да стане чудо. Също харесвам ямайското черно рициново масло  Heart Eyes както и много други масла. Оф, стига съм спамила, всеки да си намира оптималния вариант за себе си  Laughing
Мен лично много ме затормозява масажа на скалпа. Имам чувството че много разрошвам и заплитам косата. Освен това и бързо се заболяват ръцете. Thinking

# 170
  • София
Напоследък заглеждам продуктите на Napurа и попаднах на това:

http://www.-spam083-/profesionalna-techna-boia-za-kosa-napura-p- … 88947f2063cfaa8de

Вие какво мислите?  Дали е добра боята? Напоследък търся само леки бои, защото не си променям цвета на косата - най-много с един тон по-светла.

Купих си от Рибката този шампоан. http://www.zlatnaribka.com/napura/stimulirane-na-rastezha/napura … folikulite-200-ml
Ще споделя мнение.
Хайде лека нощ  smile3502

# 171
  • МАРС
И аз да не остана назад, преди малко поръчах шампоана Денсифик от Лукфантастик. Mr. Green
Някакви отзиви за тази маска на Милкшейк, че я мисля от известно време:

# 172
Ох,аз пък само се чудя какво да си купя,въпреки че нямам нужда от нищо  hahaha
И си харесах този спрей за сухи краища,както и хидратиращо мляко на марката.
Ще си купувам и маската на Лореал за къдрава коса,на нея също съм й хвърлила око от известно време.Защо във ФЮ не вземат да пуснат някое кодче ?  Mr. Green

# 173
  • Belgium
Момичета, днес има 30% намаление на всички продукти на Redken  във ФЮ:http://www.feelunique.com/brands/redken

# 174
Момичета, някой ползвал ли е продукт от слънцезащитната серия на Kérastase Soleil, набелязала съм: http://www.enzo.bg/kerastase/soleil-zasshiten-krem-za-chustvitel … -iztosshena-kosa/ защото е под формата на крем и се надявам по хубаво да попива и да не отежнява прекалено тънката ми коса, но и за другите продукти ще се радвам на мнения  Hug

# 175
  • София
Момичета, някой ползвал ли е продукт от слънцезащитната серия на Kérastase Soleil, набелязала съм: http://www.enzo.bg/kerastase/soleil-zasshiten-krem-za-chustvitel … -iztosshena-kosa/ защото е под формата на крем и се надявам по хубаво да попива и да не отежнява прекалено тънката ми коса, но и за другите продукти ще се радвам на мнения  Hug

Ползвала съм шампоана от серията, много е хубав    Peace
Хидратира много добре, косата е приятно мека, пригладена, без фризита. Със сигурност и тази година ще заложа на този ш-н.

# 176
Момичета, днес има 30% намаление на всички продукти на Redken  във ФЮ:http://www.feelunique.com/brands/redken

с какъв код е намалението ,понеже не го виждам нещо newsm78  bouquet

# 177
# 178
  • София
И аз да не остана назад, преди малко поръчах шампоана Денсифик от Лукфантастик. Mr. Green
Някакви отзиви за тази маска на Милкшейк, че я мисля от известно време:

Доволна съм и от млечната,и от йогурта.В момента ползвам йогурта,която се води уж по-леката,но аз не виждам особена разлика.

# 179
 Само с домашните маски не става, както и с масовите шампоани  Peace  От много скоро се сдобих с професионална козметика, която редувам с антикосопаден шампоан и си правя през една две седмици маската с тривитаминол ( определено има ефект за растежа на косата ми   Praynig ) За малкото време косата  ми има голям напредък - по жива, по плътна и лъскава е  Hug

Скрит текст:
От стрес и нерви от няколко години косата ми започна да оредява  ooooh! След многократни изследвания, стигнаха до извода, че от нервите съм развила автоимунна болест, вследствие на което косата ми не разпознава космите като нейни и ги избутва. И преди бях с тънък косъм, но коса колкото искаш, а сега .......... Миналата седмица ММ ми наложи вето над пресата за вафли  Crossing Arms - каза, че мога да я ползвам веднъж месечно, защото много ми горяла косата   Whistling 

Общи условия

Активация на акаунт