Професионални серии за коса - тема 65

• 66 191
  • 730
  •   1
Отговори
# 420
За Еластисайзър Екстрийм само споделих какво са ме посъветвали в магазина, не твърдя, че е така Peace Не съм го пробвала и не знам. Но това, че е подходящ и за най-буйните коси, в това число и за афро косите, си го пише и в описанието.

За Керастаз Дисциплин, порових се из сайта им и установих, че серията не е само за гъсти и хвърчащи коси, но става и за тънки коси (разликата е в комбинацията от продукти, които се използват за различните типове коса). Така например, за коса с фин до нормален косъм се препоръчва ш-нът да се комбинира с грижата с отмиване, а не с маската. Пише и, че серията не утежнява косата. Което значи, че е подходящ за всякакви коси, които имат фризита...или поне аз така го разбирам. Не знам защо, но си представям гъвкава, жива и подредена коса, че даже и допълнително заздравена отвътре Mr. Green И само като си го помисля, вече се изкушавам да поръчам Whistling Слаби са ми ангелите, ама дано се въздържа...поне докато ги пуснат по английските сайтове.

Ванини, ти къде им пишеш на Керастаз? Можеш ли да ми пратиш линк, че искам да ги питам дали новата серия е подходяща за къдрава коса, която искам да си остане къдрава, а не да се изправи Hug

# 421
bellisssima , според мен няма смисъл да ги питаш тези от Керастаз. По-добре изчакай реалните мнения тук в темата, а не чакай да те баламосват с рекламиране на серията. Аз очаквам да получа шампоана и маската днес, след няколко използвания ще дам отзиви как се отразява при мен. И аз мислех да питам предварително, но се отказах, защото серията е съвсем нова и няма как да ми дадат реална информация за ефекта Peace

# 422
Минавам да похваля шампоана и балсама от слънцезащитната серия на Лакме. Всъщност шампоана не знам защо го хваля като усетих само порядъчно заплитане.  Mr. Green Маската обаче много ме изненада. Супер хубаво ми хидратира косата, блясък, мекота без хвърчене, общо взето всичко, което очаквам от една маска. Консистенцията е много странна. Лепкава и гъста, прилича на вакса за моделиране на коса. И мирише страхотно.

# 423
  • Belgium
Момичета, това ли беше шампоана за обем на Label M, който хвалехте по-назад в темите?

# 424
Първа! Да споделя ефекта от шампоана Дисциплин на Керастаз при мен. Използвах го току-що с маска Интенз на Лореал, която сложих само на връхчетата, за да видя по-добре ефекта от шампоана, който се вижда в корените и по дължините. Резултатът - наистина много жива, подредена и бляскава коса. Heart Eyes Шампоанът в никакъв случай не отнема от обема, косата стои плътна, фризи ефект много нямам, та не мога да преценя. С чуплива коса съм и къдриците ми оцеляха. Hug Влюбих се в аромата. Ще пиша пак след няколко дни какъв е ефекта при по-дълго използване. Peace

# 425
Да се разпиша и аз за Еластисайзър Екстрийм - в началото имаше супер ефект на косата ми,сега да си призная само усещам хидратирана и хлъзгава косата ми,докато го отмивам. А аз не го ползвам често,може би 1 път в месеца.

Лу,това е от серията за обем и плътност  Peace

За новата серия на Керастаз - аз също съм леко объркана за какво е серията.Като цяло аз трудно разчитам техните серии за какво са(Нутритив по-точно).Обърквам те марки с по 5 серии за суха коса-то едната за суха с термо активност,другата просто за суха коса,търетата за къдрава и непокорна,четвъртата пак така  ooooh!
Моля,някой да напише състава на маската,да се опитам да разчета Praynig

За  серията Денсифик в една друга тема се опитах да разсъждавам по състава.Моите изводи: сума миещи агенти,алкохоли,в дъното на състава сол на хиалуроновата киселина и хидролизиран протеин;в средата има серин,който спомага за клетъчните процеси и задържане на влага;аргинин-спомага за синтеза на кератин;Wax - восък,който прави филм около косъма,да е по-хлъзгав ,един вид вакса го. Като цяло смятам,че  състава напълно отговаря на обещанията на Керастаз.С условие,че серията би била ужасна за жени със сух косъм и изтощена коса.Маската дава обем-добре остърганата коса  е по-въздушна.За това спомагат алкохолите и другите измивни съставки;Има малко протеини(че са малко съдя,защото се намират почти в края на състава)-т.е. косата става по-плътна,напомпана ; Серина спомага за клетъчните процеси и влага.В дългосрочен план за една здрава коса,би могло да доведе до нови растежи и плътност  Peace

# 426
РуСа-Мамма , това, което пишеш за Денсифик, съдейки само по състава, се получи при мен като ефект като просто хванах продуктите за ушите и право в банята Mr. Green Имам предвид остъргването, въздушността и т.н. Значи извода е, че човек ако разбира от състав, спокойно може да се ориентира какъв би бил ефекта от продукта. Ще взема и аз да почета малко, явно си заслужава. Thinking

# 427
РуСа-Мамма , това, което пишеш за Денсифик, съдейки само по състава, се получи при мен като ефект като просто хванах продуктите за ушите и право в банята Mr. Green Имам предвид остъргването, въздушността и т.н. Значи извода е, че човек ако разбира от състав, спокойно може да се ориентира какъв би бил ефекта от продукта. Ще взема и аз да почета малко, явно си заслужава. Thinking
Да,обема и плътността са видими веднага.А наличието на серин и аргинин в дългосрочен план ще доведе до нови растежи  Peace
Учител по химия и биология съм,радвам се,че това,което съм учила в университетта, ми влиза в употреба в хобито.Но пак съм далеч от химичните технологии,които са още по-близо до любовта ми към проф. продукти

# 428
  • София
Аз Денсифик още не съм го почнала, защото като го почна искам малко натрупване на продукта да получа, а исках да пробвам това, което ми подариха на Алтерна - бамбуковата серия за обем

https://m.facebook.com/Alterna.Bulgaria/photos/a.529677993731758 … e=1&source=46

Аз имам шампоан, балсам, спрей за обем на суха коса и крем.
Сега  да споделя опит Simple Smile
Намазах се обилно с масла /т.е. направих си маслена маска, както обикновено/ и шампоана направи разкошна пяна още с първото намазване. Ухае страхотно. След второто измиване косата изглеждаше изключително плътна, твърда, но не суха и успях да я разреша лесно и без заплитане под душа, докато отмивах шампоана. С балсам стоях около 10 мин и при измиването нямаше никакво лигавене на косата, но въпреки това беше гладка.  Не исках да смесвам продуктите, затова не сложих друг нищо друго /друга серия/ за да видя напълно ефекта. Намазах краищата и дължините с уплътняващия крем и изсуших със сешоар.
Резултат: Много плътна коса, обемна, страхотен блясък и и сега продължава да мирише страхотно.
Още не съм пробвала серума за суха коса, който прави допълнителен обем, защото сутринта нямах много време, а снощи си легнах с леко влажна коса. Довечера ше го пробвам.

http://youtu.be/dzT77GW4kuk

# 429
Ванини, ти къде им пишеш на Керастаз? Можеш ли да ми пратиш линк, че искам да ги питам дали новата серия е подходяща за къдрава коса, която искам да си остане къдрава, а не да се изправи Hug
belisssima, аз си писах с тях на немски, но сега ги питах и за английски мейл-адрес, отговориха ми - на същия, ето го: hallo@kerastase.de  и се радват за запитването ти  Hug
Аз не виждам нищо лошо да ги питаме за въпроси, които ни вълнуват, все пак те са тези, които са най-наясно с продуктите. Не мисля, че в личен мейл към някой биха правили реклама, напротив - много са мили и отзивчиви по темата, която са запитани. Аз като ги бях питала преди дали Денсифик би била подходяща за мен като описах косата си, ми казаха - по-добре не. Не че аз ги послушах де.  Mr. Green

# 430
Здравейте момичета!   bouquet

Имам питане (извинете ме ако е коментирано, но последните две теми съм ги изпуснала и сега наваксвам с четене):

Искам да си направя ботокс ампулата на ЛП и мисля да не купувам запечатващата маска от серията, а да ползвам 2-минутния реконструктор на Афоджи. Въпросът ми е веднага ли след слагането на ампулата се слага маската и колко време се стои (в ЗР пише да се стои с ампулата 5 мин, ама малко ми се вижда нещо)?

Надявам се да се включите и благодаря предварително!

Аз много обичам комбинацията от ботокс ампулата и отгоре 2-минутния реконструктор на Афоджи.  Heart Eyes
Измивам с протеинов шампоан, слагам ампулата стоя около 10 мин и отгоре без да измивам нанасям от реконструктора, стоя още 10 мин и тогава изплаквам.

А  мога ли докато седя да  мина с терапевтичната преса косата  newsm78 

# 431
  • София
Искам само да ви кажа, че кода за hqhair.com  за 26% отстъпка важи още. Днес и утре.
Ако нещо ви се иска да се възползвате. Аз разбира се пак се изкуших. Ех... Но за сега спирам!!!
Подсещам.  bouquet

# 432
DELLI22,
Между другото от това за къдриците съм много впечатлена /по принцип не харесвам продуктите на лакме/, но това ми направи страхотни къдрици,меки, оформени,скокливи
http://www.zlatnaribka.com/lakme/kstyle--za-stilizirane/gel-lakm … t-designer-150-ml

А запазва ли се мокрия ефект? И какво количество слагаш?

# 433
  • Стара Загора
 Аз по отношение на къдриците също съм доволна от Лакме , но от това    http://www.zlatnaribka.com/lakme/kstyle--za-stilizirane/balsam-a … akme-rings-150-ml   и тъй като също не харесвам Лакме и бях с едно на ум за активатора , но след крема за къдрици на Йожени Перма / който не ми правеши никви къдрици , а само разпиляни клечки/  , си промених категорично мнението

# 434
DELLI22,
Между другото от това за къдриците съм много впечатлена /по принцип не харесвам продуктите на лакме/, но това ми направи страхотни къдрици,меки, оформени,скокливи
http://www.zlatnaribka.com/lakme/kstyle--za-stilizirane/gel-lakm … t-designer-150-ml

А запазва ли се мокрия ефект? И какво количество слагаш?

На влажна коса нанесох от продукта по цялата коса и започнах да изсушавам, след това косата стоеше наистина леко като влажна, а всъщност си е суха, и с много хубави прибрани живи къдрици,много много доволна,така скоро не ми  е харесвал продукт за къдрици,мисля че с дифузер другият път ще направя  и ще стане още по хубава Simple Smileа на другия ден като рестилизиране с малко вода на ръка навлажних косата и се получи също много добре Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт